Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Ljetovanje u Velom Lošinju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Ljetovanje u Velom Lošinju

Jedno pitanje - u našoj KZŽ Društvo naša djeca organizira ljetovanje za djecu u V. Lošinju. Moja 8,5 godišnja kćer želi ići. U cijenu od 1850 kn uključeno je: smještaj, prehrana, prijevoz, skrb voditelja, medicinska skrb, animacija, radionice, posjet "Plavom svijetu", izleti, osiguranja. Mislim da traje 8 dana.
    Zanima me da li je netko već slao svoje dijete i kakva su iskustva? MI razmišljamo da malu pustimo, jer što se tiče odvajanja od nas, ne bi smjelo biti problema, njoj je samo da ima društvo. A ako i bude problema, lako se mi "zaletimo" po nju.

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM je kao dijete svako ljeto odlazio na Losinj (krenuo je u prvom razredu) i jos danas odusevljeno prica o tome

Ne znam kako je sada, ali istina - ukoliko treba, bez problema se zaletite po nju (pretpostavljam da ste u Zagrebu).
    Ni cijena mi se ne cini pretjerana. Nije malo, ali s obzirom na cifre koje se spominju u vezi maturalnih putovanja...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I meni je cijena više nego dobra. Najvjerojatnije će ići, ali baš bi voljela ako ima netko kakva friškija iskustva, da se javi.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Koliko ja znam iz druge ruke. Djeci je jako lijepo, imaju stalno neke organizirane sadržaje, grupne igre, mala natjecanja, ples,... dobre obroke, užine. Uglavnom večina djece koju znam je poželjela ponoviti iskustvo.

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam kao malo veča klinka tamo stalno ljetovala...mogu ti reći da su mi ta ljetovanja ostala u predivnom sjećanju :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo, ja sa prijavila svoju curu. Ona još ne zna ništa o svojoj sreći, to joj bude malo izunenađenje.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I ja sam ko klinka preko KZŽ-a išla na more u Veli Lošinj. Bilo mi je super. Imali smo sadržaje nikad nam nije bilo dosadno, ma bilo je fantastično. Čak bolje nek kad sam sa starcima išla na more.
    Sad klinci od moje kome svake godine idu u Lošinj.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pozdrav, ovdje Društvo naša djeca KZŽ - Radost djeci.
    Možemo samo potvrditi da je sve što je Anemona rekla istina!
    Na našoj stranici na Facebooku na adresi http://www.facebook.com/pages/Krapin...ci/80845186245 možete vidjeti neke prošlogodišnje fotke iz Lošinja, a stavljat ćemo i friške od ovoga ljeta, tako da ćete možda na nekoj od njih vidjeti i svoje dijete.

Hvala i vidimo se u Velom!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kikica je išla u nazor, i to skoro 8 godina za redom... bila je zadovoljna, pa vjerujem da će i tvoja kćer biti .

prvi odlazak je bio sa 7 godina i 3 mjeseca, a voditeljica je bila iz njene škole. ne znam kako su organizirani voditelji u radost djeci - no vjerujem da imaju dovoljno razumijevanja da roditeljima omoguće upoznavanje voditelja prije odlaska (svi smo mirniji nakon toga).

to je bilo nešto što me u nazoru znalo izbaciti iz takta...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Naši voditelji su domaći ljudi, s područja Zagorja koje u tom trenutku ljetuje. Uglavnom su to ljudi koji su više godina bili voditelji, tako da ne samo da dobro poznaju sami Veli Lošinj, nego često i poznaju i djecu koja ljetuju. A roditelji voditelje, ako ih već ne znaju od prije, mogu upoznati kada dovedu djecu prije polaska za Lošinj.
    Ali neovisno o svemu tomu, Veli Lošinj je raj, gdje god čovjek odsjeo!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

radostdjeci, s dužnim poštovanjem prema lijepim stvarima o kojima pišeš - s roditeljskog (ali i dječjeg) aspekta (pogotovo kad je u pitanju manje dijete) - bilo bi dobro da se svi međusobno upoznaju barem koji dan prije samog polaska. .

ja sam imala sreće da prve 4 godine imam poznatu voditeljicu, ali nakon toga sam lagano čupala kosu prije polaska, obzirom da su me "upoznavali" s voditeljima prije polaska - a da mi je dijete završilo kod nekog drugog, "slučajno".

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    radostdjeci, s dužnim poštovanjem prema lijepim stvarima o kojima pišeš - s roditeljskog (ali i dječjeg) aspekta (pogotovo kad je u pitanju manje dijete) - bilo bi dobro da se svi međusobno upoznaju barem koji dan prije samog polaska. .
    To malo i mene muči, dijete je prijavljeno, sve je uplaćeno, dan polaska je sve bliži, a ja još uvijek ne znam tko će tamo direktno biti odgovoran za djecu, tj. kome se moje dijete može obratiti. Ne bi bilo loše da dobijemo podatke već sada, možda i broj mobitela (ne da nazivamo i gnjavimo voditelja, već jednostavno zbog neke sigurnosti).
    Imala sam priliku razgovarati telefonom s g. M. (direktorom ili organizatorom istog), i rekao je da ćemo na vrijeme sve znati. Još uvijek ništa ne znam, ili sam ja previše nestrpljiva? :/

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Djeca su kod nas pod neprestanim okom voditelja, kojima se mogu obratiti u vezi bilo čega, ali se svakako mogu - kao i vi - u svakom trenutku obratiti direktoru g. Melkiću, koji je ondje također cijelo vrijeme.
    Imate li kakvih pitanja, slobodno nas nazovite na telefon 098/302024 ili na fiksni 051/236-414. Budemo li vam zvučali mrko, to nije zato što smo loše volje, nego zato što imamo dubok i ozbiljan glas.
    I ništa se ne brinite, sve će biti super!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sigurno se uskoro čujemo!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo, danas me zvao osobno g. M. i obavijestio da ćemo imati roditeljski sastanak za tjedan dana vezano za ljetovanje u V. Lošinju :D

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj smajlić prvotno napisa
    evo, danas me zvao osobno g. M. i obavijestio da ćemo imati roditeljski sastanak za tjedan dana vezano za ljetovanje u V. Lošinju :D
    a ja ti želim da odmah upoznaš i voditelja/icu koji će biti zadužen za tvoje dijete, i da dobiješ i broj mobitela .

gospodin melkić sigurno razumije roditeljsku brigu, a voditelji koji odlaze s djecom - trebali bi ipak nešto znati o njima. tako će svima biti lakše , a ni rastanak neće teško pasti....

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

a ja ti želim da odmah upoznaš i voditelja/icu koji će biti zadužen za tvoje dijete, i da dobiješ i broj mobitela .
    .
    Jučer je bio sastanak, upoznala sam voditeljicu koja će biti odgovorna za našu djecu, ja uzela njen br. moba, ona moj, upoznala je moju kćer, s njima još ide medicinska sestra koju svi poznajemo, ma bit će super :D
    Sad samo još treba izdržati 12 dana do polaska
    8)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moji su bili 2 ljeta s vrtićem i bilo im je super. Sad mi je krivo jer prek škole nema ništa slično organizirano. Upisat ćemo ih u izviđače, a na godinu možda ih pošaljemo i sa sportskim klubom.

Evo kampa Zlatokrila u Velom Lošinu - moja djeca i dan danas s oduševljenjem pričaju o tim ljetovanjima:

http://www.nazor.hr/_odmaralista/odm...velilosinj.htm

Dobru zabavu!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo, u srijedu kreće moja cura za Veli Lošinj!
    Moram se skulirati da se ne rastulim pred njom kad dođe autobus.
    Nije mi baš svejedno, nismo još bile tak dugo razdvojene, i tak daleko jedna od druge. Nisam mislila da me bude to tak "strefilo".
    Ona se za sad još drži kulerski, ali vidjet ćemo prekostura u 4,30 ujutro :/

Uglavnom, svoj djeci koja idu, njihovim voditeljima, tj. tetama koje se budu o njima brinule želim jedno prekrasno ljetovanje!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

P.S.
    Pazite mi dobro na moje dite!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo, jutros u 4,55 moja cura se ukrcala na autobus za Veli!
    Dobro sam se držala, bila sam hrabra, i tek poslije kad sam sjela u auto sam se malo rastulila, jer ipak je to 1. put da puštam svoje prvorođence samu na toliko dana....
    Naravno, ona je bila sva happy, euforična, malo prije se javila da su prošli Ravnu Goru.
    Nadam se da joj bude prekrasno, nezaboravno, i da će joj to biti jedno lijepo iskustvo

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj smajlić prvotno napisa
    evo, jutros u 4,55 moja cura se ukrcala na autobus za Veli!
    Dobro sam se držala, bila sam hrabra, i tek poslije kad sam sjela u auto sam se malo rastulila, jer ipak je to 1. put da puštam svoje prvorođence samu na toliko dana....
    Naravno, ona je bila sva happy, euforična, malo prije se javila da su prošli Ravnu Goru.
    Nadam se da joj bude prekrasno, nezaboravno, i da će joj to biti jedno lijepo iskustvo
    ah, poznato iskustvo

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma bit će joj prekrasno, ja sam bila također jednom u tom odmaralištu kao klinka, 14 dana :D

Bilo je odlično, uživali smo svi skupa, jako dobro organizirano a vjerujem da je takvo i ostalo

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa
    ma bit će joj prekrasno, ja sam bila također jednom u tom odmaralištu kao klinka, 14 dana :D

Bilo je odlično, uživali smo svi skupa, jako dobro organizirano a vjerujem da je takvo i ostalo
    Da, toliko joj je super da nema vremena 2 minute da razgovara s mamom Pa sam nazvala voditeljicu da nju pitam kako mi se kćer snašla, i gđa ju toliko nahvalila, da je divno, krasno, samostalno i odgovorno diejte, da ne brinem, da uživa u svakom trenutku!
    Nadam se da ću joj barem predzadnji dan nedostajati
    Samo neka uživaju!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja mogu reći samo blago tvome djetetu. Moja mama me ne bi u ludilu pustila u toj dobi na takav put. Uviek me je previše štitila i danas mi je žao zbog toga. Puno sam izbjegla ružnih stvari, ali u isto vrijeme i lijepih.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Ana i mamino zlato prvotno napisa
    Ja mogu reći samo blago tvome djetetu. Moja mama me ne bi u ludilu pustila u toj dobi na takav put. Uviek me je previše štitila i danas mi je žao zbog toga. Puno sam izbjegla ružnih stvari, ali u isto vrijeme i lijepih.
    vidiš, ja kao dijete isto nisam nikad nikud išla, morala sam biti sretna ako sam išla jednom u 4 godine s njima na more, jer uvije je nešto bilo preće, a što se financija tiče, mogli su nam priuštiti.
    Zato kad je moje dijete izrazilo želju da želi ići, nismo puno razmišljali, iako nismo baš u nekoj financ. situaciji.
    S time da moram napomenuti, npr. prošle godine ju ne bi pustila, jednostavno mi nije bila dovoljno spremna za to. Jako mi je drago da je sada tamo, da joj je lijepo.
    Al mi se čini da smo joj počeli malo i falit ... ipak je 4. dan na izmaku

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Gospođo Smajlić, evo, jučer (nedjelja) je prošao peti dan. Djeca su sva dobro, zdravi, veseli, uživaju u blagodatima podnevlja, nadam se da nisu gladna, dobro spavaju... Planirani program se provodi (kupanje, radionice, šetnje, zabava, ples u hotelu Punta...
    Je li Vaša kći E? Ako je, ponosite se. Također, ako je, možda ćete prepoznati djevojčicu u moru u najnovijem albumu na adresi http://www.facebook.com/pages/Krapin...ci/80845186245
    Jučer ujutro nisu išli na kupanje nego su imali istraživačku radionicu o dupinima, a popodne, nakon odmora, kupanje, a poslije večere, mjesne velološinjske užance.
    Ne brinite se. MM

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj RadostDjeci prvotno napisa
    Gospođo Smajlić, evo, jučer (nedjelja) je prošao peti dan. Djeca su sva dobro, zdravi, veseli, uživaju u blagodatima podnevlja, nadam se da nisu gladna, dobro spavaju... Planirani program se provodi (kupanje, radionice, šetnje, zabava, ples u hotelu Punta...
    Je li Vaša kći E? Ako je, ponosite se. Također, ako je, možda ćete prepoznati djevojčicu u moru u najnovijem albumu na adresi http://www.facebook.com/pages/Krapin...ci/80845186245
    Jučer ujutro nisu išli na kupanje nego su imali istraživačku radionicu o dupinima, a popodne, nakon odmora, kupanje, a poslije večere, mjesne velološinjske užance.
    Ne brinite se. MM
    O da, moja kćer je moja E....!
    Naravno da sam ponosna na svoju curu!
    I da, prepoznala sam curu u moru
    Baš vam hvala, nisam ju već skoro 6 dana vidjela!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo, ovaj dio ljetovanja je završio, malena stiže, već su negdje kod Karlovca Stvarno jedva čekam da ju izgrlim i izljubim. A sutra svi 4 raspalimo na more :D

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Svakako mogu to preporuciti svima koji mogu! Em je zrak savrsen em ce se rijesit svih mogucih prehlada i ublaziti alergije, em ce se sto posto zabaviti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •