-
ja imam baby watcher...
ne ovaj...
Ovaj na linku ima veliku manu, nema displaya otkucaja srca.. što je jako jako jako bitno.
Zatim samo ga jedan može slušati - što je meni bezveze jer puno puta i partner želi čuti
fetalni otkucaji srca su od 120-160 u minuti.
Ja kada sam ga kupila bila sam uvjerena da dobro rukujem dok ginekolog koji mi je to prodao (dr. Enbgelbrecht) a koji je to i izumio nije na meni demonstrirao kako to radi.
Kada se stavi na trbuh - često si zbunjen oko otkucaja (ti misliš da je to sve isto a nije)
Postoje 4 vrste otkucaja:
1 - otkucaji pupkovine,
2- otkucaj bebina srca,
3- otkucaj tvoje trbušne vene i
4 - otkucaj tvoje aorte)
Potoje 2 vrste šuma:
1 - šum posteljice,
2 - šum pupkovine
Kada si needuciran ti pravilno ne znaš ni slušati a kada nemaš displaya.. nisi siguran da si uopće ulovila srce bebe (jer može ti se pomiješati tvoja aorta i otkucaj pupkovine - a ti biti uvjerena da dobro slušaš a ne slušaš)...
Ako želiš pravi baby watcher... javi se na pp da ti dam kontakt telefon
Ja imam ovaj http://www.teico-babywatcher.com/home.html
a ako hoćeš kontakt dr. Engelbrecht-a (on ga je meni prodao i 2 dana demonstrirao kako se radi ...pošalji pp)
Odlučila sma se za taj kada sam vidjela da u petrovoj bolnici taj koriste u trudnoći (na PT 1)
Kada sam pitala profesora Đelmiša zašto baš taj - rekao je da je najkvalitetniji i najprecizniji i da je display jako jako bitan.. jer ako se otkucaji bebe popunu na npr 180 (ti na ovom što ga stelita ima ne vidiš to) a na ovom vidiš i hitno se javljaš u bolnicu nešto sa bebinim otkucajima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma