Ja sam isto misljenja da je ovo bespotrebno uznemiravanje, srce bebe mozete poslusati i obicnim stetoskopom tako da ga prislonite na trbuh ... stanje bebe mozete pratiti brojeci pokrete.

Meni osobno je kupovina baby watchera u rangu onoga kad je Tom Cruise nabavio kucni UZV da mogu pratiti bebu i doma svaki dan i mislim da smo bas ovdje na forumu pisali o tome koliko je to besmisleno i neotrebno ... sva ta tehnologija ... uznemiravamo sebe, i onda tako uznemiravamo taj mali zivot koji nosimo u sebi ... pa zar smo totalno izgubile povjerenje u svoje tijelo? U svoju maternicu? Ne vjerujemo nikome, pa cak ni lijecniku jer cemo doma u miru svoje sobe ukljuciti svemocnu aparaturu i stanje provjeriti sami.

Mackulina ne zamisliva je tuga koju majka osjeti kada izgubi svoju bebu, u bilo kojem tjednu, ne zamisliva je tuga da izgubis dijete bilo kada ... nezamisliva ... ali na neke stvari ne mozemo utjecati, jednostavno ne mozemo i nekad zaista nije stvar u doktorima, aparatima, bolnicama, nekad netko drugi veci od nas vuce sve konce.

Mogu razumjeti strah bilo koje od nas za malu bebusku u trbuhu, svaka od nas zeli iznjeti trudnocu do kraja, zeli roditi zdravo dijete, svaka od nas jos od plusa na testu makar podsvjesno strepi hoce li biti sve u redu ... sto jos mogu uciniti ... ali, ne znam, meni se kupovina aparata koji se isto tako moze pokvariti kao i svaka masina, ciji rezultat moze biti pogresan, ciji me rezultat moze dodatno uzrujati ... meni se to cini vise stete nego koristi.