Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 138 od 138

Tema: Rek'o, pa porek'o... :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    A mislim da si bila shvaćena ko provokator u klinču s istim trolom kad i ja, samo sam se ja malo žešće pokefala, šta ćeš... energičan nastup, a onda kasnije, u wc-u, potoci suza...
    e a nije to tad bilo, taj naš zajednički juriš na vjetrenjače mi je bio super, baš mi je žao što te je to uzrujalo
    nešto ranije, nebitno uostalom, bila je u pitanju neka moja čudna logika koja je samo meni valjda imala smisla malo me je bilo uzdrmalo, osobito zato što nisam nedokazana što bi se reklo, ako mi se dobro argumentira, mogla bih u gotovo sve povjerovat
    ali sam kasnije mislila - pa kad bi oni samo znali kako sam ja divna osoba, ne bi nikad pomislili da sam nešto loše mislila ah, ne zamjeram, jer me ne poznaju šala mala
    ali također, uvijek imam taj primjer na pameti kad se netko nespretno izrazi, ne treba odmah skakat, nakon par postova se tek vidi s kim se ima posla
    a propos teme, da citiram svog omiljenog Oscara: "Odolijevam svemu osim iskušenju" tako da sam već milijun puta bila na dijeti, prestajala pušit (uspjela tek trudna), upisala sam sto i jednu teretanu i nebrojeno puta rekla da za idući ispit počinjem učiti dva mjeseca ranije a ne tjedan dana kao inače - šta da vam kažem, karakter sam nikakav, sad se furam na hedonizam

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    A mislim da si bila shvaćena ko provokator u klinču s istim trolom kad i ja, samo sam se ja malo žešće pokefala, šta ćeš... energičan nastup, a onda kasnije, u wc-u, potoci suza...
    e a nije to tad bilo, taj naš zajednički juriš na vjetrenjače mi je bio super, baš mi je žao što te je to uzrujalo a :
    Nisu te suze bile zbog trola, to sam mislila kako inače u životu teško podnosim sukobe, nisam konfrontirajući tip, kažem svoje mišljenje, ali nastojim izbjeći sukob jer to niti me hrani niti uživam, više me iscrpi.
    Da sam se rodila ranije, točno bih se mogla zamisliti među hipicima negdje na cvjetnim travnjacima '68.. .
    Zato sam se čudila gđi s kojom smo se verbalno sučelile jer je ona mene nastavila pratiti po ostalim temama, valjda je gledala u profil gdje sam i evo ti nje ponovno s direktnim provokacijama. I poruke na pp uz to mi slala :shock: .
    Srećom, iskusne moderatorice su to sredile.
    Nisam mogla vjerovati da je netko sposoban pratiti nečije aktivnosti na forumu i biti opsjednut toliko drugim ljudima.
    Ok, ako ti je netko simpa, super da se slažete, zezate, sve pet kad je pozitivno, ali obrnuto, jednostavno se makneš i to je to.

Zato sam reagirala na ovu temu jer sam shvatila da su se neki forumaši ranije, negdje, s nekim, u vezi nečeg sukobili, pa je netko teatralno otišao, a ovaj mu drugi zamjera što se opet usudio javiti.

Jedno je verbalno prepucavanje, a drugo je zla krv, šta to kome treba!

Ove teatralne izjave u stvarnom životu mogu shvatiti, ne baš one krajnosti gdje je netko previše kolebljiv i nepouzdan kao osoba u kompletu, ali tu i tamo kakvi jezičavi izleti, to se događa.

Kad me moji najbliži ocjenjuju, uvijek su tu neke odlike tipa "stabilnost, razum, vedrina, tolerancija, pozitiva...", dakle, to je isječak iz rubrike "Hvalite me usta moja!", ali da prijeđemo mi na drugu rubriku, a to je "Nedosljedni sam idiot" jer me i tu ima.
    U njoj bi pisalo da bih dosad bila zdrava ko dren, građena ko top-model i govorila šest svjetskih jezika da u ičemu mogu ustrajati i disciplinirano nešto provoditi duže vrijeme, radilo se tu o hrani, vježbi, bilo čemu.
    Tu se nalazim s tobom, bb, pa i u onom da svašta prihvaćam, vjerujem, da me se na svašta da nagovoriti (ne baš sad nenormalnosti), dobro mi je i ovo i ono. :D
    Ove izjave "nikad ovo ili nikad ono" baš ne koristim jer već znam da nisu za me, ali ima drugih, evo primjer:
    MM i ja se u globalu dobro slažemo, ali da mi netko u trenutku kad 8 947. put naiđem na podu na njegove smrdljive čarape, i to na jednu u dnevnoj sobi, a na drugu na drugom kraju svijeta, isti tren bih potpisala papir da je naš brak taj dana skončan.
    Kako bih se sutra osjećala , to je druga priča, ali ja bih taj tren ili u sličnim trenucima kad me nešto duboko povrijedi, zaista potpisala.
    Super da nema takvih bianco papira o razvodima!
    Toliko o dosljednosti, ali kako reče pjesnik "na svijetu stalna samo mijena jest" .

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bi li vam itko od tih ljudi bio jamac za kredit, dao vam bubreg?

Ko tu koga stvarno poznaje i razumije?
    Nena, iznenadila bi se...

Toliko lijepoga koliko se može doživjeti od ljudi s Foruma, od ljudi koje vidiš jednom ili nijednom... moglo bi se u više života rasporediti.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa

Toliko lijepoga koliko se može doživjeti od ljudi s Foruma, od ljudi koje vidiš jednom ili nijednom... moglo bi se u više života rasporediti.

ja se slazem, upoznala sam mnogo divnih cura, sta u RL sta samo forumskim dopisivanjem

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Potpis.
    Kod mene su to naoko male stvari, ali koje su nam u jednom trenutku užasno puno značile. Kad god sam imala problem, bilo je dovoljno postaviti pitanje na forumu

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

X

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I... još jedan X

Većina ljudi koje sam s foruma upoznala u RL ispadoše bolji prijatelji u nevolji od onih koji godinama žive oko mene.

Apri,

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i jos jedan ogroman X

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    zbilja dok čitam forumaše, mogu im točno tonalitet zamisliti, neki govore jednoličnim, rezignirano-ciničnim glasom, drugi malo puno krešte i vrište, treći zvuče ko narator u nekom dokumentarcu, četvrti kao vođa studentskih demonstracija....

Zanimljivo!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nena-Jabuka, bio je jedan topic od Sramežljive koji je bio naslovljen Jeste li forumske skrivalice ili otrkivalice, tako nekako. Pritom se iskristaliziralo da postoje, uvjetno rečeno, dvije grupe žena - jedne koje su više zatvorenije pri kontaktima, druge koje se upoznavaju, kafenišu, stvaraju se prijateljstva prava - ljudi se upoznaju itd. Nema to veze, po meni, je li RL ili VL (virtual life) - osobe su tu, stvarne su, bez obzira skriva ih li nick. Za neke znaš (ma sto posto znaš) da nemate ništa zajedničko, da ste paralelni svjetovi, za neke skužiš odmah da ste slični senzibiliteti, prepoznate se, vežu vas slične životne situacije itd. Evo, kao odgovor na pitanje - meni su neki VL kontakti postale dobrim dijelom pravi RL prijatelji, družimo se, čujemo se i mimo foruma. A da ti ne kažem koliko su mi puta te žene pomogle, ali ono totalno altruistički i to bez pitanja tj. samo na to što sam napisala neku svoju muku. Puno ćeš takvih primjera naći na pdf-u Potpomognuta, Posvojenje, vjerojatno i na brojnim drugima, uvijek kad ti netko pomogne u tvojoj muci ili neinformiranosti. I ja se trudim tako. Zašto bi to bilo drugačije u odnosu na išta drugo, nema čovjek fiksiranu količinu prijatelja i odnosa koji traju cijeli život, a način upoznavanja je (samo) način upoznavanja, pa ako su se prije prijateljstva sklapala... ne znam... tipa na ulici, sad počinju na netu, koji put, zašto isključiti to kao način komunikacije...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ina33, lijepo napisano.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Taman htjela potpisati inu
    Posebno u dijelu u kojem govori da se danas često upravo tako stvore prijateljstva.
    Sjećam se da se na početku ere Iskrice i sličnih online servisa često maltene na naslovnicama novina objavljivalo priče o parovima koji su se upoznali online i sklopili brak, adanas se o tome više uopće ne piše, to je postalo sasvim normalno. Eto, upravo ja kuma jednom takvom paru
    Pa kako se onda ne bi i prijatelji upoznavali na sličan način?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

još jedan potpis.
    neke cure koje sam upoznala na ovom forumu su postale dio mog života, svaki dan komuniciramo, s nekima se viđam, čujemo se telefonom.

a neke su se pokazale kao velike osobe iako se nikada u životu nismo vidjele.
    baš se ovih dana jedna pokazala kao velika drugarčina iako ne znam ni kako izgleda. i šaljem joj iako znam da ona ne voli ove forumske smajliće i izljeve nježnosti.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Izvanredno, cure, da sad ne citiram jednu po jednu, nego sve zajedno, nevjerojatno ste me ugodno iznenadile.
    Nisam znala da je to tako jer stvarno do ove godine (zbog niza okolnosti koje sad neću nabrajati) nisam kročila ni na jedan forum.
    MM je išao ranije samo na neke stručne pravničke i nikad nisam stekla dojam da su ljudi spremni ići imalo dalje od distanciranog savjetovanja pa je i MM meni dosta zamjerio što ja pišem baš sve otvoreno,
    kaže - trkeljam sasvim osobne i intimne stvari (doduše, takav sam tip da to i inače ne krijem pa ne vidim razloga zašto bih sad) jer da to ljudi inače ne rade, da se kriju iza nicka i to ne ide dalje.
    Ovo mi je baš drago čuti što ste napisale, dakle, kao i dosad na ovom forumu, moji se prethodni stavovi korigiraju, mijenjaju...na bolje...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A sad za ozbiljno - treba mi jamac za kredit (već sam napisala da sam pouzdana, valjda ste zapamtili, je l da?!!!) , a i bubreg me nešto štreca u zadnje vrijeme, pa ...nikad se ne zna.

Šalim se, naravno , pozdrav svima, sto pusa šaljem!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A sad za ozbiljno - treba mi jamac za kredit (već sam napisala da sam pouzdana, valjda ste zapamtili, je l da?!!!) , a i bubreg me nešto štreca u zadnje vrijeme, pa ...nikad se ne zna.

Eee, ne ide ti to tako, moramo se prvo upoznati, em malo više postova, em meeting u RL-u. Šalim se i ja .

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa

Eee, ne ide ti to tako, moramo se prvo upoznati, em malo više postova, em meeting u RL-u. Šalim se i ja .
    A sad za ozbiljno, za one koji još nisu shvatili da sam neozbiljna - ne treba mi jamac za kredit, šta se diglo, diglo se...sad je vrijeme patnje i vraćanja, a sad idem potražiti taj topic o kojem si pričala, da vidim koje su to otvaralice pa da dogovorim kafenisanje 8) .
    ovo je polujoke, mislim, načelno je ok, samo valjda moram proći test kroz postove da se vidi da nisam psiho, jelte, hmm, džaba mi ono prethodno hvalisanje kako sam cool, mrak, ludilo, ne pali to, ha ?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kamo s ovim pojeo skrivalice i otkrivalice.... mislim.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Čokolada!!!!! Javi se!

Šta je MC stvarno otišla??? A baš mi fale njeni iskreni, zdravoseljački, bosanski komentari!!! (Bez uvrede Bosanci, i ja sam ta)

Nekad bi je bila razbila, ali svejedno mi fali!

A što se gaženja tiče...gazim. trudim se da ne gazim, ali gazim.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Help, uopće ne mogu pronaći to o čemu pričate, ni skrivalici ni otkrivalice, Kamo s ovim priča o nekim desetim temama, di je taj topic, tražilica mi ne nađe?

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nema toga, pobrisano je, kao što je Kaae rekla.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Help, uopće ne mogu pronaći to o čemu pričate, ni skrivalici ni otkrivalice, Kamo s ovim priča o nekim desetim temama, di je taj topic, tražilica mi ne nađe?
    Do prije nekog vremena postojao je podforum Kamo s ovim, tj. svastara u koju su isle sve teme koje sada spadaju ovdje, kao i one s danasnjeg Servisnog kutka. Neki od tih topica prebaceni su u nove, danasnje podforume, a neke su obrisane kad i sam pdf.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mogu li znati sta je na ovoj temi edukativno..posto se nigdje na forumu ne moze otvoriti tema za razonodu ????

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj single prvotno napisa
    mogu li znati sta je na ovoj temi edukativno..posto se nigdje na forumu ne moze otvoriti tema za razonodu ????
    425 postova (i tko zna koliko obrisanih...), i još ti neke stvari nisu jasne??? :?

Sad si došla uzurpirati temu koju sam ja otvorio jer je tvoja zaključana? Pa nisam ti ja kriv što se ti hoćeš razonodavat (pazi izraza) na Roda forumu... odi u park pa se razonodavaj...

Btw, ak te tješi, nije ni meni jasno zašt je ova tema (kao i 99% drugih) još otključana i neobrisana...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    425 postova (i tko zna koliko obrisanih...), i još ti neke stvari nisu jasne??? :?

Sad si došla uzurpirati temu koju sam ja otvorio jer je tvoja zaključana? Pa nisam ti ja kriv što se ti hoćeš razonodavat (pazi izraza) na Roda forumu... odi u park pa se razonodavaj...

Btw, ak te tješi, nije ni meni jasno zašt je ova tema (kao i 99% drugih) još otključana i neobrisana...
    nikad cula za raznodavanje...ali eto nemam nista protiv tebe......samo sam gledala da li su sve teme edukativne ))) controlna policija izgleda otisla na ferje
    sta ja znam koliko postova je obrisano ili nije.....ne vodim racuna o tome

ja se raznodim i dovoljno za sebe...samo kazem da nije lose ni da se na jednom edukativnom forumu dopusti malo opustenih tema...ah sad ti zamjeri kol'ko hoces jer sam ti dirala temu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nikad cula za raznodavanje...
    razOnoda-vanje...
    za razno-davanje nisam ni ja nikad čuo...

Što se tiče diranja teme, ne uzbuđuje to mene... uvijek se mogu obratiti moderatorima da očiste ako je tema dobra a ima offa (što nije slučaj i s ovom temom). 8)

BTW, što stvarno ne odeš na mib forum ako ti je do chata i razonode?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa eto, Nena-Jabuka je naučila da su se na Forumu izrodila predivna prijateljstva "i u dobru i u zlu", da nepoznati ljudi postanu oni na koje možeš računati.
    I da je ovo jedan forum dobrih vibracija.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pa eto, Nena-Jabuka je naučila da su se na Forumu izrodila predivna prijateljstva "i u dobru i u zlu", da nepoznati ljudi postanu oni na koje možeš računati.
    ista takva je postojala tema na jednoroditeljskim pred nekih godinu dana...malo manje...i bila je zakljucana upravo zbog pozitivnih vibracija......

meni nije do nekih upoznavanja i chatanja ali imjena 2 sale medu nama koji si medusobno dijelimo savjete..(i ipak je izrasla i neka vrsta prijateljstva)...ne smatram nicim losim

ali neke dopustiti a neke ne..ipak smatram da nije ok

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

daj opusti se... 8)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

teško je povući granicu.
    pa onda čitamo, iščitavamo, čekamo...
    to je najčešće onaj neki unutarnji osjećaj.

lako je biti moderator meni na dojenju, kada znam da moram brisati imena proizvođača ili opomenuti one koji diskriminiraju mame koje ne doje.
    to je prilično egzaktno.
    ovdje je granica ipak labavija i ovisi o mnogo faktora.
    ne tražite od nas da budemo strojevi

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tako, tako je :D , moje su najbolje prijateljice stotinama kilometara daleko, vidimo se jednom godišnje, stalno smo na telefonu... i sam Bog zna da nemam s kim ni kavu popiti.
    I Svimbalo mi je baš lijepo otvorila oči, ne možemo se više upoznavati na šetalištima i promenadama, teško i na izlascima, nova vremena donose nove načine i to je sasvim pozitivno.
    Je, to je meni bilo posve edukativno, pa makar se sad sve zatvorilo.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

samo vi lokotajte

single, može se uvijek preko pp-a nažicati moderatore da se tema odlokota, ono na fino, uz obećanja razna kako nećete više

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na ovoj temi nema ništa edukativno, kao i niti na ovom podforumu.

Pogledaj opis ovog podforuma, pa ćeš shvatiti čemu služi.

A ono što neću dopustiti to je banalnost.

Tema je zgodna, za filozofiranje. I dokle god ostane u ovim okvirima.

Postovi o prepoznavanju / neprepoznavanju forumašica po drugim forumima, ostavite za svoje privatne poruke. Sa ovog topica su izbrisani.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa

Na ovoj temi nema ništa edukativno, kao i niti na ovom podforumu.

Pogledaj opis ovog podforuma, pa ćeš shvatiti čemu služi.

A ono što neću dopustiti to je banalnost.

Tema je zgodna, za filozofiranje. I dokle god ostane u ovim okvirima.

Postovi o prepoznavanju / neprepoznavanju forumašica po drugim forumima, ostavite za svoje privatne poruke. Sa ovog topica su izbrisani.
    znaci mogu na ovome forumu otovriti temu ponovno koja je bila na podforumu jednoroditeljskih....i tu smijemo malo ozbiljnost na stranu?
    beh ako ti kazes da je za filozofiranje...no, bez uvrede sve su za filozofiranje.....no stvar je u naslovu i temi teme?.....
    eto 3 teme nize se filozofiralo o svekrvama i sogoricama..i sta je tu bilo lose.? ipak je bilo filozofiranje o njima......itd......sama si rekla da je podforum 'slobodniji'.....ali bit ce da je slobodniji samo za one teme koje zanimaju moderatorice...a mozda samo krivo shvacam )))

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

meni su danas dva topica ukinuli,ne ide mi danas .

i samo da vas upozorim daleko ste od teme .

Ja također mislim da ne moš ocjenjivat nekoga po tome što je rekao da više neće pisati. Ljudi kažu svašta u afektu. jedino da to ponavlja već peti put, e onda bi se zapitala :? i otvorila temu Željni ste pažnje

I također ono što je već negdje spomenuto. ovisi od osobe do osobe, ako mi neka osoba nešto znači u životu ako mi je stalo do te osobe i draga mi je, onda bi mi bilo krivo nakon također ne baš prvog puta jer ljudi smo događa se a i uvijek treba pružit drugu priliku. a za nekog koga jedva poznajem i vidim tu i tamo i npr. nešto obeća i sl. ne bi ne bi me bilo briga zaobišla bi to, bilo pa prošlo znam znam i to o njemu !

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ima u ovom podforumu jos manje filozofskih tema a vise banalnih...ali necu o naslovima jer nemam nis protiv njih...ali ako sen neke dopuste fer je da se sve dopuste, ili nijedna

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

znači nema šanse za jedno skroz banalnom temom gdje se idućih 10 godina mogu pisat gluposti koje ti padnu na pamet

ma vidi mene nova sam i već bi krojila pravila

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

potpisujem cure!
    pronasla sam prave prijatelje ovdje

MM je išao ranije samo na neke stručne pravničke i nikad nisam stekla dojam da su ljudi spremni ići imalo dalje od distanciranog savjetovanja pa je i MM meni dosta zamjerio što ja pišem baš sve otvoreno,
    kaže - trkeljam sasvim osobne i intimne stvari (doduše, takav sam tip da to i inače ne krijem pa ne vidim razloga zašto bih sad) jer da to ljudi inače ne rade, da se kriju iza nicka i to ne ide dalje.
    a mogu komentirati da sam se zblizila sa nekim ljudima i strucnom forumu.
    dapace, imala sam mnoga stud. i poststud. prijateljstva i poznanstva bas preko takvog foruma.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •