Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: muževi "ovisnici"

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno muževi "ovisnici"

Ne znam kako da u jednoj riječi obuhvatim spektar aktivnosti na koje mislim pa sam ih sve sažela u tu nespretnu konstrukciju "ovisnici"
    A mislim ustvari na playstation, PC igrice, kladionice, ligu prvaka ili formulu 1, uglavnom, sve te "muške stvari". Jesu li vam muževi (ili žene!) korisnici te koliko ste tolerantni prema tim njihovim "strastima"? Ustvari me zanima koliko je to učestala pojava.
    A zanima me zato što moj dragi nije ništa od navedenoga, pravi je spartanac, dapače, ja imam daleko veće predispozicije postati spomenuto (odolijevam, naravno, ali ne zbog sebe nego zbog srama). Jednom sam igrala Warcraft 9 sati u komadu (to znači bez piš pauze) pa sam se malo odmakla od svega toga, naprosto sam svjesna svojih slabosti. Ustvari se smatram jako sretnom što mi muž nije takav, jer nekako, koliko god bile simpatične te aktivnosti, imam dojam da su uvijek na uštrb nekog kvalitetnije provedenog vremena...
    Kakva su vaša razmišljanja?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Moj muz voli PS i neke online PC igrice. Ne smeta mi jer i ja imam vrijeme za sebe, provedeno u citanju, gledanju serija, ili necem drugom sto mene veseli. Ali da zbog tih svojih veselja zanemaruje neki od aspekata naseg zajednickog zivota, krade od vremena s djetetom, onda bi mi to bio problem - a i njemu

Kladionice i vjecni teletekst organski ne podnosim. MM svako par tjedana uplati listic (na sitno) za koji parove pronadje na poslu, tako da to ni ne osjetim, niti mi smeta.

Osobno se takodjer znam zakaciti za neke igre, puno vise prije rodjenja malise, ali sada ih uopce izbjegavam zapoceti. Dosta mi je i forumasenja.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mm nema veze s kompjutorom. ne igra nikakve igrice, cak ni one na mobitelu.

ja sam igrala one bzvz igre za usamljene (mahjong i slicne "mozgalice") dok sam radila (u pauzama posla - takav posao koji ima cesto krace pauze), nikad bas "prave" igre.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moj ne voli igrice, kladionice, a na moju žalost na voli ni kartat ni yambat :/
    komp mu služi samo za posao, mailanje i čitanje novina.
    ali zato sport obožava, pogotovo nogomet, ali nije baš da mora svaku tekmu odgledat ako smo nešto drugo splanirali.
    ali zato ja volim i pc igrice i belu i yamb i i i... ali na sreću i zadovoljstvo moje obitelji nemam baš priliku često igrati.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    mahjong i slicne "mozgalice"
    eee mahjong i minesweaper i spider solitaire to isto mogu satima

ustvari sam sretna jer je mm-u svejedno je li na tv-u tekma ili neka serija - sa mnom će gledati bilo što

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moj je ovisan o treniranju - košarka svaki dan, boks tri puta tjedno dok se nije oženio. Sad ide rijeđe, no ne smeta mi (em je meni odlično građen, em ga veseli)
    U kladionicu ide cca jednom tjedno i uvijek se izbezumi kad nešto dobije našto ja umirem od smijeha (karikiram- pet put uloži po 100kn, a jednom dobije 250kn i on je sretan. A ja onak :? )

Nasuprot tome ja imam više "poroka". da ne nabrajam

I samo da dodam da je teško / nemoguće procjenjivati kvalitetu utrošenog (slobodnog) vremena. Ako MM veseli bacati loptu u zrak, onda je to meni kvalitetno utrošeno slobodno vrijeme.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj povremeno poigra belu na netu, u svakom slucaju ja sam na rodi vise nego on na kompjutoru uopce. povremeno pogleda nogomet i formulu ali nije ovisnik. U sportske kladionice ne zalazi, na to bi stvarno bila ljuta, alergicna sam na njih.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    mm nema veze s kompjutorom. ne igra nikakve igrice, cak ni one na mobitelu.
    i mm ovako

par puta ga je S. nagovorio da s njim odigra nesto na kompu (biljar, ili neku auto utrku..), ali i to je trajalo 10 minuta

voli knjigu i filmove
    ide u teretanu kad stigne, u zadnje vrijeme samo subotom (prije je to bilo cesce)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Svojevremeno (prije nekih 8-9 godina) sam gutala RPG-ove, i dosta ih igrala. I sada pratim kako se razvijaju, i stalno nešto planiram kako ću im se jednog lijepog dana vratiti ... makar u staračkom domu Ustvari sam skroz raskrstila s igricama kada se stariji rodio, jer su mi trošile puno dragocjenog vremena. MM, iako PC freak, ne igra igrice, nikada nije, i vrijeme koje mu ostane nakon posla posvećuje obitelji.

Eto, čekam vrijeme kada djeca počnu igrati igrice pa da bacimo koju u mreži Šalim se, ustvari je zdravije provoditi vrijeme u obitelji što manje vezan uz taj nesretni monitor - bilo da se radi o TV-u ili o računalu.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj je veliki ljubitelj play stationa. Kupila sam mu trojku ali je morao obecat da nece zbog toga zanemarit ni maloga ni mene. Malog ni ne moze jer ako igra dok je on u blizini, malac mu ukrade joystick. A ja...pa recimo to ovako, nebi mi bio toliko problem da je on svaku vecer doma pa da pokoju provede pred PS-om. Ali posto je doma samo subotu i nedjelju bas i nisam sretna kad vecer provedemo tako da je on igra PS a ja forumasim sve do kasnih sati kad odlucimo ici spavati.
    Pogotovo kad uzmem u obzir da i na terenu ima PS portabl...
    Kladionica je svedena na minimum, prije je bilo gore, sad se svelo na vikend uplacivanje po 30-50 kn.
    Nogomet...e tu se vec lome koplja, ja ga organski ne podnosim i ako je bas neka uzasno vazna tekma on gleda a ja odem s frendicom na kavu ili on ode gledat kod frenda.
    Tako da...nebi rekla da je ovisnik o icemu ali da mu jos malo vremena treba da odraste, to je istina

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moj je nekad davno (prije braka, djeteta) igrao playstation ponekad po cijele noći. Sad ne igra igrice ali zato skida gigabajte muzike.... :/

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moj je pravi nepatvoreni klinički ovisnik o kompu.
    ja trenutno negiram cijelu situaciju jer nemam vremena bakćat se još i njim, ali doći će taj dan kada će mašinica letiti kroz prozor

gutajući svoju grižnju savjesti, napravit će sve što ga tražim (dok nemaju War), ali će mu okice uvijek čeznutljivo gledati u pravcu monitora

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

knjige, filmovi, stripovi, biciklizam, ponekad igra neku od strategija na računaru
    sve to nikad na uštrb porodice i zajedničkog vremena, tako da u mojim okvirima nije klasičan ovisnik ni o čemu (mada, patimo od hroničnog nedostatka polica za knjige i DVD-ove )

sport (osim bicikllizma) ne prati, TV je prečesto upaljen, ali više kao zvučna kulisa, nego što iko u njega gleda; kladionice prezire

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moj prati formulu, nogomet- hrvatski i strani, obožava svoj laptop, kao i ja svoj, uostalom
    Al sve je to u nekoj mjeri. Npr. nema šanse da ćemo zbog nečega propustiti izlet ili predstavu. Osim ako je baš važna utakmica, onda ćemo tempirati izlazak.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvala dragom Bogu mm mrzi kladionice! ne zna, a ni ja, šta je 1x 2x ili što već meni je to beskrajno bacanje para!
    nije ni neki sportski fan, tu i tamo neka utakmica, prije rukomet nego nogomet... ne voli ni PS...

eeee ALI apsolutni fan i ovisnik o mrežnim igricama. prije travian, sad eRepublik... nekad dosadi s tim, jer i na godišnjem suludo traži internet kafić da odigra potez, ali izdržavam jer imam i ja svoj porok Rode

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

moj je opsijednut muzikom,mislim njemu bez svirke nema života,ali meni je to ok-razvija kreativnost u svakom pogledu

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

MM je totalno anti sportski tip, točnije sport ne prati uopče niti ga zanima. Ali je zato bolesno ovisan o kompjuteru. Ne o igricama nego opčenito. stalno bi nešto mjenjao instalirao itd. Ovisan je i o skidanju muzike i filmova. gdj esamo nađe neke filmove ni sama ne znam. Ja gledam film a za tri mjeseca vidim igra u cinestaru . O da, da ne zaboravim fanatično obožava DEPECHE MODE. Ne moram ni reći da idemo na koncert i da smo bili na zadnja dva u ZG i da je on bio u Beču, Budimpešti ...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Na svu sreću, prije cca 2-3 mjeseca bi se tugaljivo požalila i izjadala,
    BIO je totalni ovisnik o netu i igricama.
    Doslovno bi igrao od kad bi došao s posla cca 16:30 pa do sitnih noćnih sati (cca 2-3), ujutro na posao i tako u krug.

Moja kvocanja, svađanja, činjenica da Luka sam otvara vrata pa mu ulazi u sobu
    su pomogle da malo progleda i realno sagleda situaciju i prizna sam sebi da ima problem.

Sada igra, za moj pojam još uvijek puno, ali daleko manje nego prije :D
    provodi vrijeme samnom i s Lukom.

Osim kompa ne zanima ga niš drugo

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

MM je ovisnik o Dnevniku i vremenskoj prognozi, zvuči glupo, ali baš je. Ja sam ovisnik o Internetu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    MM je ovisnik o Dnevniku i vremenskoj prognozi, zvuči glupo, ali baš je. Ja sam ovisnik o Internetu.
    Eh, ima nas još takvih i sličnih.... I ja volim pogledati Dnevnik (ali smo se prebacili na Vijesti u 9, kad su klinci već u krpama, jer ima puno toga što nije za njih prikladno...). Ovisnici o vremenskoj prognozi su mi djeca, pa se kod nas tv uključuje krajem dnevnika tj. oko 8 navečer - obožavaju Zorana Vakulu i s veseljem ga iščekuju!

Internet - to je moja boljka, koju nastojim držati "na lajni". A mm voli igrice na mobitelu (zadnji krik je monopoli) ali to igra u kompi s djecom pa nemam primjedbi. Ne mogu se sjetiti kad smo zadnji put igrali neku igricu na računalu, ali moram priznati da je bilo perioda prije nekoliko godina kad je stvar drugačije izgledala. Valjda smo se svi skupa zasitili i izdovoljili...

Inače, srećom, mi smo svi ovisnici o svom zajedničkom slobodnom vremenu, do te mjere da ne volimo ići okolo, nego nam je jednostavno lijepo doma provoditi vrijeme zajedno.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Moj je ovisnik o Veceri za 5

I o svim nogometnim utakmicama koje su na televiziji, a ima ih ohoho

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moj ne igra igrice, jedna koju je igrao mu ne radi
    tu i tamo odigra poker (uglavnom kad Roko već spava, a ja gledam Uvod u anatomiju i slično)
    na kompu redovno pregledava sve vijesti i novosti, kao i na teletextu

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moj je ovisnik o vijestima na svim medijima.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

MM nije ovisnik ni o čemu: ni teletekstu, ni kladionici (to dvoje posebno preziremo), ni o igricama, ni o sportu.
    dakle, pogledat će tekmu kad igra Dinamo, možda Ligu prvaka ili F1 kad se vozi u pristojno vrijeme negdje u Europi, no nije ovisnik. ne mora to gledati. za razliku npr. od mog brata kojem nije problem buđenje u 6 ujutro u nedjelju da bi gledao VN Australije

u našoj kući sam ovisnica ja. o Internetu, novinama, knjigama i pogotovo Dnevniku. ostalo mi iz djetinjstva kad je Dnevnik bio središnji događaj dana i kad smo svi morali biti tiho i slušati najnovije vijesti o aferi Agrokomerc

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moj toliko radi da jedva ima vremena za nas ,a kamoli za te raznorazne ''ovisnosti''. Ipak,čim upali tv,lista po teletekstu, a oči mu se ozare ko u malog djeteta kad ugrabi vremena od nas troje pa ode na tenis

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sad kad ovo čitam, očito s nama nekaj nije u redu. Jer mi, naime, nismo ovisnici o ničemu, bar ne kaj se tiče npr. medija. Jedino sam možda ja ovisnik o internetu, jer to mi je prvo da upalim kad dođem na posao pa malo prosurfam i zaustavim se na Rodama.

insomnia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Moj je ovisan o Formuli 1 i isto se diže u 6 ujutro za VN Australije, ostale sportove voli i prati, ali ne u tolikoj mjeri da bih mogla reći da je ovisan.
    E da, i zbog boksa je spreman probuditi se u gluho doba noći.
    A mene zanima (očito sam totalno neupućena), kakva je to ovisnost o teletekstu? Pa kaj tam gledaju?

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj insomnia prvotno napisa
    A mene zanima (očito sam totalno neupućena), kakva je to ovisnost o teletekstu? Pa kaj tam gledaju?
    rezultate utakmica češkog hokeja, austrijske košarke, latvijske nogometne lige... tj. svega na što se u kladionici možeš kladiti

insomnia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ahaaa, to...
    Thanks, sladjanaf!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moj je prije bio ovisan o igricama, play stationu..bio je u stanju po čitave noći sjediti i igrati npr Laru Croft. Srećom, ne voli sport, ne voli kladionice, ne ide na nogomete, košarke i sl. Ali ovisan je o glazbi, bavi se tim pa ne znam jeli se to može nazvati ovisnošću ili poslom, u svakom slučaju nekoliko puta tjedno ga nema kući radi toga. Ja sam ovisnica o internetu, ujutro čim se dignem i napravim djeci što treba, kuham kavu i palim kompjuter.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

MM je ovisnik o Dnevniku
    o daaaaa, ne samo dnevnik. krene s vijestima na rtl-u pa dnevnik na novoj pa htv meni dosta jedan.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    MM nije ovisnik ni o čemu: ni teletekstu, ni kladionici (to dvoje posebno preziremo), ni o igricama, ni o sportu.
    dakle, pogledat će tekmu kad igra Dinamo, možda Ligu prvaka ili F1 kad se vozi u pristojno vrijeme negdje u Europi, no nije ovisnik. ne mora to gledati. ...
    u našoj kući sam ovisnica ja. o Internetu, novinama, knjigama i pogotovo Dnevniku. ostalo mi iz djetinjstva kad je Dnevnik bio središnji događaj dana i kad smo svi morali biti tiho i slušati najnovije vijesti o aferi Agrokomerc
    isto tako, osim brata i Dinama.
    ja moram biti jaaako oprezna jer se užasno lako na sve i svašta navučem. :/

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Evo, kao kod cvijete73 i sladjanef slično je i sam MM!

Definitivno nije ovisnički tip, ne navuče se...dok ja npr. imam tendencije prema ovisnostima kojekakvih vrsta ali se ne dovodim u iskušenje pa je to ok.

Doduše, jednom sam na moru sat vremena usred podneva sa prijateljam (sličnih ovisničkih sklonosti) strugala strugalice nagradnih igara na kiosku Hrvatske lutrije. Jednostavno se nismo mogli zaustaviti, dok mi doslovno od sunca nije došlo slabo (niski tlak imam pa me zamantalo)...

Drago mi je da smo takvi bez poroka jer su to, koliko čujem od drugih, prave drame kada eskalira!

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

U našoj se kući ovisnost o nogometu ustalila i ravnopravni je član obitelji (što znaju svi koji prate moj lik i djelo )
    Ja nemam drugih ovisnosti, osim ove kontrolirane ovisnosti o Forumu, a MM voli online poker i isto kao i nečiji muž gore voliti instaliravati, doinstaliravati, preinstaliravati etc
    Sport volimo oboje, dakle ne samo nogomet, a što se tiče ranojutarnjih ustajanja zbog važnih sportskih događaja-pa naravno!
    Pa neću valjda propustiti utakmicu Nigerija-Argentina samo zato jer počinje u 7 ujutro u nedjelju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je gledanje sporta smjesno, sportom se bavim. pateticno mi je da ekipa iz fotelje pada u trans gledajuci druge sto rade

ja opsesivno iscitavam sve o autizmu, poremecajima koji idu uz autizam i trudim se njegovati formasenje

obozavam kupovati preko neta

mats skida filmove i muziku sa neta

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    meni je gledanje sporta smjesno, sportom se bavim. pateticno mi je da ekipa iz fotelje pada u trans gledajuci druge sto rade
    I meni je ovo smijesno. Imam malo premalo vremena da se bavim tenisom, nogometom, rukometom, kosarkom, klizanjem, atletikom, formulu 1 nisam uspjela ni kupiti, cccc. Pa ih pogledamo na telki il uzivo ako se pruzi sansa...

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

MM je ovisnik o svom poslu, radi od jutra do sutra, i pomalo o samoći. I da, smeta mi, ali kad imam svoje zanimacije i ne toliko. Bar nikad nema buke po kući.

Ja imam niz manjih ovisnosti, ali one uglavnom dolaze glave meni a ne drugima...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    U našoj se kući ovisnost o nogometu ustalila i ravnopravni je član obitelji (što znaju svi koji prate moj lik i djelo )
    P
    off, jesmo znači zajedno divljale po trgu 1998 ili si morti bila u Francuskoj? 8)

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Pa neću valjda propustiti utakmicu Nigerija-Argentina samo zato jer počinje u 7 ujutro u nedjelju
    prijateljica i ja smo navijale sat kad su bile vaterpolo utakmice na olimpijadi (al manje iz ljubavi prema samoj igri )

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    P
    off, jesmo znači zajedno divljale po trgu 1998 ili si morti bila u Francuskoj? 8)
    ooooo '98 mi je u jako lijepom sjećanju :D

Mislim, o čijim ovisnostima mi ovdje govorimo?

Držalo me najviše u srednjoj
    kad sam išla na sve Dinamove utakmice i treninge (da da)
    O repki da ne pričam i o autogramima koje sam skupila

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

MM voli dobru utakmicu (ali baš dobru) a tada i ja gledam s njim, vrlo malo comp, kladionice mrzi (skoro pitao jednog druga kako će večeras igrati reprezentacija a ovaj mu odgovorio nešto 1 u X a MM a šta ti je to? hoćemo li pobjediti)
    ali zato je velikiu ovisnik o poslu, imamo svoju firmu i ubi se radeći što mi često ide na živce, znam da moramo ali

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ivy, '98 sam divljala po kvartu, nisam do Trga ni stigla
    Melange, baš radi takvih kao ti, svi muškarci misle da žene ne zanima sport nego sportaši! (ali tko ih šiša )
    Kahna, brafo!

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zaboravih potpisati summer, s tim da sam ja formulu kupila!

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mm je ovisnik o svom poslu. e sad, koliko je to dobro, toliko je i lose..

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ovo će biti malo duža lista.. 8)
    Svaki (baš svaki) dan MM ide u teretanu + do tri puta tjedno na boks..
    Zatim na tv gleda sve moguće sportove: sve što je vezano uz nogomet, tenis, košarku, rukomet, boks, K1, pikado, dizanje utega, obavezno se gleda i formula, ragbi, skijanje,... svjetska natjecanja iz koječega, olimpijade.. ne znam koliko imamo sportkih kanala na kojima prati sport..
    zatim igra igrice na mobitel dok je na wc-u, pa malo na kompu..

dobra stvar je što se riješio cigarete nakon 15 god. strastvenog pušenja.. pa mu ovo sve toleriram.. za sad .. naravno

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/o...u-osijeku.html

kada se takav nekakav porok počinje nazivati ovisnošću? i koliko se ozbiljno okolina odnosi prema tom "problemu"?

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Moj je ovisan o svom poslu i nema vremena za druge ovisnosti. E sad, valjda je sreća u nesreći što mu je posao programiranje pa mu igrice (bilo PC bilo PS) ne padaju na pamet kao i činjenica da je operisan od sporta

Kakogod još bi mi samo neka njegova ovisnost trebala, ionako ga viđam samo za ručkom

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa

mats skida filmove i muziku sa neta
    ovo je ilegalno, daklem, kriminalno djelo

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mm obožava svoj bicikl i vožnju i obožava rad s alatom po doma, ono slaganje polica, meštrijanje..
    mrzim kladionice i bljuje mi se na njih, gadi mi se upaljeni txt kod nekih frendova i paranoja oko rezultata, hBd mm dijeli mišljenje.

dokle mm ne ugrožava vrijeme s djetetom i sa mnom, može i na mjesec, baš me briga
    ko što kaže summer.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ovisni-o-kocki-lijece-se-u-osijeku.html

kada se takav nekakav porok počinje nazivati ovisnošću? i koliko se ozbiljno okolina odnosi prema tom "problemu"?
    krenu se ozbiljno odnositi kad iz kuće počnu nestajati nakit, novci i vrijedne stvari. tad je uglavnom već i jako kasno.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •