Ne znam kako da u jednoj riječi obuhvatim spektar aktivnosti na koje mislim pa sam ih sve sažela u tu nespretnu konstrukciju "ovisnici"
A mislim ustvari na playstation, PC igrice, kladionice, ligu prvaka ili formulu 1, uglavnom, sve te "muške stvari". Jesu li vam muževi (ili žene!) korisnici te koliko ste tolerantni prema tim njihovim "strastima"? Ustvari me zanima koliko je to učestala pojava.
A zanima me zato što moj dragi nije ništa od navedenoga, pravi je spartanac, dapače, ja imam daleko veće predispozicije postati spomenuto (odolijevam, naravno, ali ne zbog sebe nego zbog srama). Jednom sam igrala Warcraft 9 sati u komadu (to znači bez piš pauze) pa sam se malo odmakla od svega toga, naprosto sam svjesna svojih slabosti. Ustvari se smatram jako sretnom što mi muž nije takav, jer nekako, koliko god bile simpatične te aktivnosti, imam dojam da su uvijek na uštrb nekog kvalitetnije provedenog vremena...
Kakva su vaša razmišljanja?

Odgovori s citatom
(mahjong i slicne "mozgalice") dok sam radila (u pauzama posla - takav posao koji ima cesto krace pauze), nikad bas "prave" igre.
to isto mogu satima
)
)