Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 138

Tema: Rek'o, pa porek'o... :)

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tak je, ronin, i meni je to odmah upalo u oči, i nije mi sjelo.
    Svi mi jako dobro znamo da (nažalost) više ne pišeš ovdje, tm jako rijetko.
    moover vjerojatno nije imao nikakvu lošu namjeru, ali bome nije baš ni promislio kad je otvarao temu...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ili su neki od nas jednostavno preosjetljivi

reko-poreko
    svatko od nas ima pravo griješiti, i ntiko nam to pravo nemože oduzeti

ja ne volim ljude koji se sljepo drže principa: šta sam reka, to je zabetonirano
    kadkad žrtvuju puno bitnije, važnije, humanije stvari , samo da bi se održa Princip

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    ja ne volim ljude koji se sljepo drže principa: šta sam reka, to je zabetonirano
    kadkad žrtvuju puno bitnije, važnije, humanije stvari , samo da bi se održa Princip
    ja bih potpisala da nisi napisala "ne volim ljude", nisu ljudi krivi šta su karakterom nekakvi
    tj. takvi smo kakvi smo a da neću volit nekoga samo zbog toga, pa teško.
    no sve u svemu, skrušeno priznajem: ja sam bila Principijelna. ne toliko oko velikih stvari - dovoljno sam uvijek bila oprezna da ne izjavljujem neke drastične stvari. nikad ne reci nikad i slično. bar ne pamtim da sam nešto prekršila pretjerano, jedino znam da sam kao mala bila najveći protivnik pušenja (ne znam jesam li govorila da ja nikad neću pušit ) a danas ako idem na pivu onda biram sjesti vani, jelte
    no, oko sitnica tipa "burek za ručak" sam znala imat histerije ko da će svijet propast. jer je MD stava: ako je nešto rekao, nije se za to oženio. pa je prakticirao svoja uvjerenja bez upozorenja ali navikne se čovjek.

što se tiče primjera u topicu, slažem se s ronin da nije baš lijepo. zato i postoje disklejmeri kao "svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna". a ovdje bome nit je samo sličnost niti je slučajno.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a ja bas volim kad neko kaze pa-pa pa se vrati...
    nevezano za forum, ako je nesto ozbiljno onda me nervira reko-po'reko ali ako je nesto bezveze onda nije ni vazno...

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Najiskrenije, nisam primetila nikakvu zlu nameru postavljaca teme.
    Niti sam uopste povezala da se izmedju redova pominju i prozivaju neki manje ili vise aktivni forumasi.
    Ili sam premalo na forumu da bih uopste uocila takve stvari, ili sam zaista "operisana" od teorija/izvrsavanja zavera
    Meni je tema jos uvek zanimljiva i zato cu je sa paznjom pratiti. Osim ako ne preraste u prepucavanje. U tom slucaju bezim koliko me noge nose...

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja sam odmah skužila na koga se zapravo referira.

i opet, glupo mi je što se nečija principijelnost promatra kroz to što je u afektu rekao/napravio na forumu. na forumu pobogu. i to o odlasku s tog istog foruma. zato mi cijela tema dobiva podrugivački prizvuk, iako se pokretač teme od toga ogradio.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja nisam uopće skužila koga se citira. A sad kad vidim da je to suprug koji je tako viteški stao u obranu svoje žene, još se više svrstavam na tu stranu. Pogotovo jer je riječ o javljanju na forumu, na forumu, pobogu, kako je netko napisao... Koji te jednostavno povuče za jezik

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa
    Najiskrenije, nisam primetila nikakvu zlu nameru postavljaca teme.
    Niti sam uopste povezala da se izmedju redova pominju i prozivaju neki manje ili vise aktivni forumasi.
    Ili sam premalo na forumu da bih uopste uocila takve stvari, ili sam zaista "operisana" od teorija/izvrsavanja zavera
    Meni je tema jos uvek zanimljiva i zato cu je sa paznjom pratiti. Osim ako ne preraste u prepucavanje. U tom slucaju bezim koliko me noge nose...
    x

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

rekla pa porekla već milion puta u životu.
    kako se mijenjamo mi tako se s nama mijenjaju i naši principi.

a procijenjiti koliko ko drži do sebe i može li mu se vjerovati na osnovu dolaska i odlaska s foruma mi je smiješno. i sama sam odlazila i vraćala se po nekoliko puta. i rekoh (samoj sebi) nikad više, a onda shvatih da mi je roda i forum i ljudi ovdje važniji od razloga zbog kojih sam htjela donjeti drugačiju odluku.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa
    rekla pa porekla već milion puta u životu.
    kako se mijenjamo mi tako se s nama mijenjaju i naši principi.

a procijenjiti koliko ko drži do sebe i može li mu se vjerovati na osnovu dolaska i odlaska s foruma mi je smiješno. i sama sam odlazila i vraćala se po nekoliko puta. i rekoh (samoj sebi) nikad više, a onda shvatih da mi je roda i forum i ljudi ovdje važniji od razloga zbog kojih sam htjela donjeti drugačiju odluku.
    X
    S tom razlikom sto nikad nisam "odlazila", niti verujem da hocu (al' nikad ne reci nikad, to sam bar naucila do sad )..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Rek'o, pa porek'o... :)

Citiraj Moover prvotno napisa
    Prvo nekoliko random primjera...
    prije bih razbio računalo nego joj dopustio da se vrati ovdje
    ovo je definitivno moj zadnji post ovdje

i tak... koliko vidim, ljudi i dalje dolaze i pišu... i ne razbijaju računala....

Što mislite o tome... kakve su to osobe? Koliko drže do sebe i koliko se možemo pouzdati u njih? Jeste li i vi takvi? Koliko im vrijedi njihova vlastita riječ i vlastiti principi?
    ovisnost, kao pusenje, alkoholizam...

nemam pojma da li se ozbiljnost poremecaja moze mjeriti brojem postova, u svakom slucaju trebam se zabrinuti kad vidim koliko sam vremena ulupala u postanje

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Također jednom netko reče "Nisam više ovdje",pa opet je....LP

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mirjana S. prvotno napisa
    Također jednom netko reče "Nisam više ovdje",pa opet je....LP
    ako misliš na mene, ja nikad nisam rekao/napisao (a kamoli otvorio posebnu temu za to) da idem za stalno, da više nikad neću doći i da je ovo moj zadnji post ovdje...

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala bogu što nisi. Mislim,otišao.
    Izjave takvog tipa ne shvaćam ozibljno, uvijek treba ostaviti mjesta predomišljanju. Neki mogu svašta reći u afektu, neki samo žele napraviti dramu i ostaviti dojam, neki se žele riješiti nekoga/nečega zasvagda, neki samo žele napraviti dramu i ostaviti dojam, neki jednostavno nisu od povjerenja, neki samo žele napraviti dramu i ostaviti dojam...itd.
    Ne prozivam 8)

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    a i jako puno ljudi vole dramatizirat - takvi su i gotovo
    pa zato i dramatično "odlaze", ali onda se i vraćaju
    ali, nije za zamjerit, osim ako dođu da bi ponovo provocirali (a ima i takvih

A ja stvarno ne znam zašto opstaju mooverovi topici. :/ Valjda zato jer je simpatičan većini žena ovdje, ili zato jer je jedan od rijetkih muških primjeraka na ovom forumu, ili ...
    X

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    Citiraj Dijana prvotno napisa
    a i jako puno ljudi vole dramatizirat - takvi su i gotovo
    pa zato i dramatično "odlaze", ali onda se i vraćaju
    ali, nije za zamjerit, osim ako dođu da bi ponovo provocirali (a ima i takvih

A ja stvarno ne znam zašto opstaju mooverovi topici. :/ Valjda zato jer je simpatičan većini žena ovdje, ili zato jer je jedan od rijetkih muških primjeraka na ovom forumu, ili ...
    X
    A ni ja stvarno ne znam zašto 99% topika na ovom forumu opstaje, pa se ne čudim javno ko pura dreku...

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sve ovisi koliko mi se osoba inače sviđa.
    isti "grijeh" nekome neću oprositi, a drugoga ću probati opravdati.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj fegusti prvotno napisa
    eto napokon pravog odgovora!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Što se tiče forumskih odlazaka/povrataka bit ću partibrejker pa priznati da ne razumijem ni pompozno-odlazeće ni kuc-kuc-evo-mene-opet-povratničke topice. Ako zaključim da se negdje ne osjećam dobro ili me nešto trajno vrijeđa ili zaključim da nije vrijedno moga truda, nema te sile koja bi me vratila natrag.

Zato mi se jako sviđa "stil" MC 8) .

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

eto napokon pravog odgovora!
    Aha, znači pravi odgovor je onaj koji se tebi sviđa.
    Pravi si profesor

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa
    Pravi si profesor
    Ne, nego prijašnji odgovori nemaju baš puno veze s temom, ovaj je pravi jer prati temu...

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa
    Pravi si profesor
    Ne, nego prijašnji odgovori nemaju baš puno veze s temom, ovaj je pravi jer prati temu...
    prati temu? koja je o principima?

i principijelno je reći - ako mi se netko inače sviđa, oprostit ću, ako ne sviđa, neću. kako vjetar puše? krasno si zamislio temu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa
    i sama sam odlazila i vraćala se po nekoliko puta. i rekoh (samoj sebi) nikad više, a onda shvatih da mi je roda i forum i ljudi ovdje važniji od razloga zbog kojih sam htjela donjeti drugačiju odluku.
    Ljudi ovdje čine forum i rodu, pa ako netko poželi otići odavdje onda je to vjerojatno zbog povrijeđenosti od strane ljudi na forumu.
    Želimo se vratiti jer nam možda fali ta navika, ili savjet koji nam je kao roditelju potreban od drugih roditelja, i to je to.
    Samo što onda drugi put kad se vratimo možemo sebi obećati da nećemo dati da nas netko virtualno povrijedi, nego samo uzet informaciju koju tražimo i dati se u manjoj dozi..

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj melange prvotno napisa
    i principijelno je reći - ako mi se netko inače sviđa, oprostit ću, ako ne sviđa, neću. kako vjetar puše? krasno si zamislio temu.
    pa eto, to je moj princip
    i gotovo sam sigurna da svi tako funkcioniramo koliko god o tome šutjeli

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

da pojasnim... ja o ranije prozvanoj forumašici imam jako lijepo mišljenje iako je pisala neke stvare koje mi se nisu dopale ali... to je samo jedna sićušna mrljica koja mi ne može pokvariti opći dojam.
    šaljem joj (i njm)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

da pojasnim... ja o ranije prozvanoj forumašici imam jako lijepo mišljenje iako je pisala neke stvare koje mi se nisu dopale ali... to je samo jedna sićušna mrljica koja mi ne može pokvariti opći dojam.
    šaljem joj (i njm)
    Slažem se

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pa eto, to je moj princip
    i gotovo sam sigurna da svi tako funkcioniramo koliko god o tome šutjeli
    ma i moj

nemam nista protiv tvog odgovora,
    zato ga i nisam citirala.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Oprostite na uletu u temu, friško sam se priključila ovom forumu, a nikad nisam bila ni na jednom drugom, čudi me ova vaša prepiska pa bih molila pojašnjenje.
    Vi se to "za ozbiljno" s nekim posvađate na forumu, funjite se i onda objavite "nikad ti više neću biti prijatelj", :? kao u OŠ, ili nešto takvo.
    Zar se tu sklapaju i raskidaju prijateljstva na osnovu komentiranja nekih, iz života parcijalno izdvojenih tema?
    I ja sam na jednom topicu naišla ne neku neugodnu osobu (ispostavilo se da je to bio standardni rodin trol) i poželjela nikad više tu ne komunicirati, ali, zar se vi tu toliko "zbližite", ili šta već, da to tako osobno shvaćate.
    Zar se upoznate i privatno, mislim, u stvarnom, a ne virtualnom životu i toliko vam znači podrška ili kritika ljudi s foruma?
    Meni tu neki ljudi djeluju tako dobri da ih poželim poznavati i osobno, ali možda bi mi tada bili bezveze (ili ja njima).
    No, ne kužim zašto su toliko značajni postupci i komentari nepoznatih ljudi.

Bi li vam itko od tih ljudi bio jamac za kredit, dao vam bubreg?

Ko tu koga stvarno poznaje i razumije?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    Oprostite na uletu u temu, friško sam se priključila ovom forumu, a nikad nisam bila ni na jednom drugom, čudi me ova vaša prepiska pa bih molila pojašnjenje.
    Ovo sve objašnjava...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ovo sve objašnjava...
    A ovo objašnjava da se tebi ne da objašnjavati, kao, daj, stara, oladi, tu smo sto godina, a ti prvašić...Može i tako, boli me briga.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nena-Jabuka, gle, ja sam na forumu jako dugo i isto to ne mogu shvatiti

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A ovo objašnjava da se tebi ne da objašnjavati, kao, daj, stara, oladi, tu smo sto godina, a ti prvašić...Može i tako, boli me briga.
    Iskreno mi se ne da objašnjavati... isto kao kad netko ozbiljno shvati neki moju izjavu iza koje sam stavio smajlić ...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kužim, ja, kužim, samo zaboravim staviti te znakiće, evo sad

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja bih rekla da kad znaš da ispred monitora stoje stvarni ljudi, da ti ne može biti baš sasvim svejedno...Ovdje su 99% ljudi s djecom, dakle velikom većinom ne neki zahebanti, dakle, ljudi koji imaju neke važne odgovornosti u životu, i ozbiljni su.
    Jedino ak sve ovo smatraš bzvz baljezganjem, onda te se sigurno neće dotikavle.
    Ovim ne želim reći da shvaćam neka ekstremna pjenjenja, ali neke reakcije su mi sasvim jasne. (ja to sve u svoje ime pričam )

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Evo da ja odgovorim Neni
    Neke forumašice poznajem i u RL, ali najprije smo se "skužile" ovdje na forumu, dakle, dovoljna mi je bila prepiska da poželim s njima popiti kavu (ili pifce, kako s kojom ). Priznajem da te cure "više doživljavam" nego ostale, što je uostalom razumljivo, zar ne?
    Samo sam jednom doživjela troll, bila sam još friškija no ti sad, i to me je zaista bilo pogodilo, preko svake mjere. Ali, mislim da su ljudi koji stvarno forum doživljavaju s odmakom, rijetki. Upravo su te beskrajne rasprave i žučno branjenje svoga stava pred virtualnom publikom dokaz u prilog mojoj tvrdnji.
    Kao i u RL, ovdje susrećem ljude koji su mi manje ili više simpatični, čijem mišljenju manje ili više vjerujem, odnosno čiji ću savjet ili iskustvo prigrliti kao svoje. Disclaimer-naravno, u to ne ubrajam medicinske savjete, koje ću ipak potražiti kod liječnika.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Evo da ja odgovorim Neni
    Neke forumašice poznajem i u RL, ali najprije smo se "skužile" ovdje na forumu, dakle, dovoljna mi je bila prepiska da poželim s njima popiti kavu (ili pifce, kako s kojom ). Priznajem da te cure "više doživljavam" nego ostale, što je uostalom razumljivo, zar ne?
    Samo sam jednom doživjela troll, bila sam još friškija no ti sad, i to me je zaista bilo pogodilo, preko svake mjere. Ali, mislim da su ljudi koji stvarno forum doživljavaju s odmakom, rijetki. Upravo su te beskrajne rasprave i žučno branjenje svoga stava pred virtualnom publikom dokaz u prilog mojoj tvrdnji.
    Kao i u RL, ovdje susrećem ljude koji su mi manje ili više simpatični, čijem mišljenju manje ili više vjerujem, odnosno čiji ću savjet ili iskustvo prigrliti kao svoje. Disclaimer-naravno, u to ne ubrajam medicinske savjete, koje ću ipak potražiti kod liječnika.
    Ovo sve razumijem, kad su ti ljudi simpa, pretpostavljam da ne lažu na forumu i ne pretvaraju se da su nešto drugo, pa se s njima poželiš družiti i izvan foruma. Shvatljivo i prihvatljivo, štoviše, poželjno.
    I oni izrazi podrške, sućuti, osobito za slične životne situacije, sve mi je to ok..
    No, ovdje mi se učinilo da zna biti puno žuči, pa se pamte postovi, pa se jedva čeka idući topic da se fajtaju ljudi koji unaprijed znaju da će se posvađati...Pa šta ti nije Bog dao sreću da možeš izbjeći ljude koji ti ne pašu, bar se to ovdje može, zašto raspravljati o osobinama stvarnih ljudi s foruma koji tebi iz nekog razloga ne pašu.
    Meni je to iskustvo s trolom bilo prestrašno, baš zato što je djelovalo tako osobno, satirala me ta osoba i na pp, nikako je se riješiti, zato sam
    mislila otići bojeći se da ima još takvih ili da mene shvaćaju takvom pa rekoh, šta mi to treba u životu.
    Srećom, oni na koje dalje nailazim nisu takvi, ovaj mi se topic učinio negdje na tom tragu, zato sam upitala...evo smile, da ne zaboravim izraz dobre volje...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je to iskustvo s trolom bilo prestrašno, baš zato što je djelovalo tako osobno, satirala me ta osoba i na pp, nikako je se riješiti, zato sam
    mislila otići bojeći se da ima još takvih ili da mene shvaćaju takvom pa rekoh, šta mi to treba u životu.
    Joj, sad trebam kopat po tvojim postovima da skužim o kom/čem pričaš
    Budi jaka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mercedes prvotno napisa
    Joj, sad trebam kopat po tvojim postovima da skužim o kom/čem pričaš
    Budi jaka
    Bez brige, to je prošlo, skužile su je moderatorice, na popisu je brisanih

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma i ovaj virtualni svijet je vrlo sličan stvarnom... I ako je netko osjetljiv, pogodit će ga i napad, odnosno, nekakva neprijateljska vibra na forumu... Pogotovo kad si ovdje dugo, jer tad misliš da poznaješ forumaše (mnoge, ne sve, naravno).

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja recimo imam nešto staža na forumu i svejedno potpisujem Nenu-Jabuku u beskrajnom čuđenju.
    Meni je naprotiv forum mjesto na kojem me sukobljavanje mišljenja puno manje dira nego u rl. Ne mislim da je ok biti grub prema bilo kome, ali rasprave općenito su mi super kao vježba komunikacije i za stvarne situacije. Ako je netko bezobrazan ne shvaćem to kao svoj problem, već kao problem te osobe.

Zato zbilja teško shvaćam te "odlaske", a još manje priče "na ovom forumu svi..."

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    ja recimo imam nešto staža na forumu i svejedno potpisujem Nenu-Jabuku u beskrajnom čuđenju.
    Meni je naprotiv forum mjesto na kojem me sukobljavanje mišljenja puno manje dira nego u rl. Ne mislim da je ok biti grub prema bilo kome, ali rasprave općenito su mi super kao vježba komunikacije i za stvarne situacije. Ako je netko bezobrazan ne shvaćem to kao svoj problem, već kao problem te osobe.

Zato zbilja teško shvaćam te "odlaske", a još manje priče "na ovom forumu svi..."
    X
    premda sam u RL puno spremnija za raspravu nego ovdje
    iako zbilja volim čitati iste koje su onako konstruktivne
    osobito kad se ne svode na osobne razine, nego se logicira i argumentira, a bez provokacija
    iako, svatko se može naći isprovociran, osobito zato što radi o pisanoj riječi a nema dovoljno raznolikih smajlića koji bi potkrijepili misao
    evo ja sad ne znam kojeg bi stavila...
    al evo ove idijote nisam nikad upotrijebila

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

X
    Premda, ipak više iščitavam forum nego "komuniciram"s forumašima.
    Ono -->dva uha, jedna usta i bla bla

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    iako, svatko se može naći isprovociran, osobito zato što radi o pisanoj riječi a nema dovoljno raznolikih smajlića koji bi potkrijepili misao
    e još i ovo da komentiram! svatko se može naći isprovociran ali neki kao da se malo češće daju isprovocirati. Što se ja nikad ne isprovociram???

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

e još i ovo da komentiram! svatko se može naći isprovociran ali neki kao da se malo češće daju isprovocirati. Što se ja nikad ne isprovociram???
    ne znam. govorila sam iz pozicije osobe čije napisane riječi možda mogu nekoga isprovocirati, jednom mi se to dogodilo, da sam bila shvaćena kao provokator.
    iskreno ni ja se ne nađem isprovocirana, al doduše, za mene kažu da ću sa svojim živcima sto godina živjeti
    također mislim da se neki isprovociraju lakše nego drugi
    zbilja dok čitam forumaše, mogu im točno tonalitet zamisliti, neki govore jednoličnim, rezignirano-ciničnim glasom, drugi malo puno krešte i vrište, treći zvuče ko narator u nekom dokumentarcu, četvrti kao vođa studentskih demonstracija....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ne znam. govorila sam iz pozicije osobe čije napisane riječi možda mogu nekoga isprovocirati, jednom mi se to dogodilo, da sam bila shvaćena kao provokator.
    iskreno ni ja se ne nađem isprovocirana, al doduše, za mene kažu da ću sa svojim živcima sto godina živjeti
    također mislim da se neki isprovociraju lakše nego drugi
    zbilja dok čitam forumaše, mogu im točno tonalitet zamisliti, neki govore jednoličnim, rezignirano-ciničnim glasom, drugi malo puno krešte i vrište, treći zvuče ko narator u nekom dokumentarcu, četvrti kao vođa studentskih demonstracija....

Molim te reci kako ja "zvučim" please

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj nanuška prvotno napisa
    možda najviše kao ona prva kategorija, ali nisi mi nikakav ekstrem pa ne tako ne bih nigdje posebno svrstala, što nipošto nije loše, uglavnom, zvučiš "mirno"

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

loool ja isto tako zamislim kakvim tonom netko piše.
    i za par forumašica sam pomislila da su kuckaste ( ) i prije nego su na nekoj desetoj teme same rekle da ih u rl tako doživljavaju (iako je tema bila skroz neutralna, nikakvo žustra rasprava).
    a neke forumašice su mi baš kao meka, roza, šećerna vata :medo:

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

a neke forumašice su mi baš kao meka, roza, šećerna vata :medo:
    kao npr. ti

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj nanuška prvotno napisa
    možda najviše kao ona prva kategorija, ali nisi mi nikakav ekstrem pa ne tako ne bih nigdje posebno svrstala, što nipošto nije loše, uglavnom, zvučiš "mirno"

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

....zbilja dok čitam forumaše, mogu im točno tonalitet zamisliti, neki govore jednoličnim, rezignirano-ciničnim glasom, drugi malo puno krešte i vrište, treći zvuče ko narator u nekom dokumentarcu, četvrti kao vođa studentskih demonstracija....
    Ovo je prva liga opis!

A mislim da si bila shvaćena ko provokator u klinču s istim trolom kad i ja, samo sam se ja malo žešće pokefala, šta ćeš... energičan nastup, a onda kasnije, u wc-u, potoci suza...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •