Citiraj Svimbalo prvotno napisa
Evo da ja odgovorim Neni
Neke forumašice poznajem i u RL, ali najprije smo se "skužile" ovdje na forumu, dakle, dovoljna mi je bila prepiska da poželim s njima popiti kavu (ili pifce, kako s kojom ). Priznajem da te cure "više doživljavam" nego ostale, što je uostalom razumljivo, zar ne?
Samo sam jednom doživjela troll, bila sam još friškija no ti sad, i to me je zaista bilo pogodilo, preko svake mjere. Ali, mislim da su ljudi koji stvarno forum doživljavaju s odmakom, rijetki. Upravo su te beskrajne rasprave i žučno branjenje svoga stava pred virtualnom publikom dokaz u prilog mojoj tvrdnji.
Kao i u RL, ovdje susrećem ljude koji su mi manje ili više simpatični, čijem mišljenju manje ili više vjerujem, odnosno čiji ću savjet ili iskustvo prigrliti kao svoje. Disclaimer-naravno, u to ne ubrajam medicinske savjete, koje ću ipak potražiti kod liječnika.
Ovo sve razumijem, kad su ti ljudi simpa, pretpostavljam da ne lažu na forumu i ne pretvaraju se da su nešto drugo, pa se s njima poželiš družiti i izvan foruma. Shvatljivo i prihvatljivo, štoviše, poželjno.
I oni izrazi podrške, sućuti, osobito za slične životne situacije, sve mi je to ok..
No, ovdje mi se učinilo da zna biti puno žuči, pa se pamte postovi, pa se jedva čeka idući topic da se fajtaju ljudi koji unaprijed znaju da će se posvađati...Pa šta ti nije Bog dao sreću da možeš izbjeći ljude koji ti ne pašu, bar se to ovdje može, zašto raspravljati o osobinama stvarnih ljudi s foruma koji tebi iz nekog razloga ne pašu.
Meni je to iskustvo s trolom bilo prestrašno, baš zato što je djelovalo tako osobno, satirala me ta osoba i na pp, nikako je se riješiti, zato sam
mislila otići bojeći se da ima još takvih ili da mene shvaćaju takvom pa rekoh, šta mi to treba u životu.
Srećom, oni na koje dalje nailazim nisu takvi, ovaj mi se topic učinio negdje na tom tragu, zato sam upitala...evo smile, da ne zaboravim izraz dobre volje...