e a nije to tad bilo, taj naš zajednički juriš na vjetrenjače mi je bio super, baš mi je žao što te je to uzrujaloNena-Jabuka prvotno napisa
![]()
nešto ranije, nebitno uostalom, bila je u pitanju neka moja čudna logika koja je samo meni valjda imala smislamalo me je bilo uzdrmalo, osobito zato što nisam nedokazana što bi se reklo, ako mi se dobro argumentira, mogla bih u gotovo sve povjerovat
![]()
ali sam kasnije mislila - pa kad bi oni samo znali kako sam ja divna osoba, ne bi nikad pomislili da sam nešto loše mislilaah, ne zamjeram, jer me ne poznaju
šala mala
ali također, uvijek imam taj primjer na pameti kad se netko nespretno izrazi, ne treba odmah skakat, nakon par postova se tek vidi s kim se ima posla
a propos teme, da citiram svog omiljenog Oscara: "Odolijevam svemu osim iskušenju" tako da sam već milijun puta bila na dijeti, prestajala pušit (uspjela tek trudna), upisala sam sto i jednu teretanu i nebrojeno puta rekla da za idući ispit počinjem učiti dva mjeseca ranije a ne tjedan dana kao inače - šta da vam kažem, karakter sam nikakav, sad se furam na hedonizam![]()

malo me je bilo uzdrmalo, osobito zato što nisam nedokazana što bi se reklo, ako mi se dobro argumentira, mogla bih u gotovo sve povjerovat
Odgovori s citatom
isti tren bih potpisala papir da je naš brak taj dana skončan.
iako znam da ona ne voli ove forumske smajliće i izljeve nježnosti.
, pozdrav svima, sto pusa šaljem!