6-god dijete od prekjučer navečer ima temp nešto preko 38.
Jučer ujutro dobila proljev.
Ipak smo otišlil u labos i izvadili CRP.
Normalno je do 2,8, ona ima 44,76.

I naša doktorica i homeopatica rekle da je vjerojatno neki virus jer i da on tako diđe CRP, možda adeno virus.
Klasična medicina rekla klasično - rehidracija, dijeta, probiotici.

Homeopatica dala Arsenicum koji od jučer popodne do danas baš i ne djeluje. Jutros sam je opet zvala pa mi kaže da uzmemo Cholic Relief od Homeolaba.

Znam da je njoj isto teško ovak na neviđeno oderditi terapiju, pogotovo što se ja još nisam navikla da za homeopatiju trebam sve pratiti - kakav je miris stolice - slatkast, kiselkast, kiseli, kakva je stolica - vodenasta, gnojna...

Nisam sigurna ni da bh sve to i mogla tako razabrati
I u onoj Homeopatiji od Romane Đekić ona isto razlikuje masu vrsta proljeva - eksplozivni, ovakav, onakav...a malo mi je glupo sad isprobavati hrpu preparata

Kažem, nemam baš puno iskustva s homeopatijom, tek počinjemo pa ne znam...alil ako je u malim potencijama lijek ne može štetiti, bez obzira što možda nije dobro pogođen, jel tak?

Dakle, imate li vi kavih iskustava s takvim problemom, koji preparat je najbolje djelovao?

Znam da će i ovako i onako proći, ali voljela bi ozdraviti do svoje rođendanske proslave sutra i preksutra