bok kako vi rijesavate taj problem ja nemogu nigdje ici ak ne popijem onu tabletu al onda sam tak umorna da ni ne uzivam u voznji
bok kako vi rijesavate taj problem ja nemogu nigdje ici ak ne popijem onu tabletu al onda sam tak umorna da ni ne uzivam u voznji
Osobno nemam taj problem, ali imaju mama i sestra. Dramine piju samo ponekad jer uglavnom uspijevaju izbjeci smetnje sjedenjem na suvozackom mjestu i pracenjem smjera voznje. Dakle - nema gledanja kroz bocni prozor, u pod, okretanja prema straznjim sjedalima. Citanje ne dolazi u obzir.
U autobusima traze prednja sjedala ili ono u proredu, a ne uz prozor, kako bi ipak mogle vidjeti cestu ispred sebe.
a ja nemogu na suvozacevo mjesto radi mikija a i on stalno baca stvari pa jos i to moram dizati
a zašto radi klinca ne možeš naprijed?
što kad ćete imati dvoje?
ja u ljekarni kupila onu narukvicu protiv mucnine i cini mi se da pomaze!
do sad sam ju vec par puta koristila!
kak imam veliki auto a malu ruku nemogu mu dohvatiti igracke![]()
potrazi u ljekarni homeopatski pripravak od nazivom "bolest voznje".malo janje prvotno napisa
nema nezeljenih nuspojava ni kontraindikacija.
pakiranje 80 zrnaca.
doza za odrasle:rastopiti 3-4 zrnca 3 puta dnevno ispod jezika.
djeca 2-12 god. uzimaju 1/2 doze za odrasle.
Ja ga riješavam tako da ne mičem glavu ni lijevo, ni desno, ni gore, ni dole. Ako mali nešto baci dohvatim mu ako je moguće bez okretanja, a ako nije ne dohvatim mu. Vrlo jednostavno. Mislim, ako stalno baca onda mu to nešto valjda ne treba.
te homeo. koristim svaki dan ili samo kad idem negdje na put
kad ides na put.malo janje prvotno napisa
ja ih djeci obicno dajem petnaestak minuta prije polaska.
Čekaj janje, imam pitanje. Ti voziš ili SE voziš? Ne kužim.
Ja sam jako patila i gutala dramine još kao cura kad god i gdje god išla, ali od kad sam počela voziti sama sa nekih 20 godina sve je prošlost. I to mi je doc. rekao još davno kao curi da je to jedini lijek.
Kad postaneš vozač više ti ne smeta niti kad te drugi voze.
Jedino mislim da još dan danas ne bih mogla na brod ili u bus.
moj muz vozi ja nisam nikada. isli smo prosli vikend do marije bistrice i vec u oroslavlju sam 2 put povratila![]()
ni mene nis ne muci kad ja vozim, ali kad sam suvozac, uh.
ali ovo hvatanje igracaka i slicno, zaboravi. gledanje u kartu, okretanje, dodavanje sendvica, ma nista nista. tupo gledam preda se i molim boga da stignemo sto prije, kakva uzivacija u voznji, jok
Da mi je viditi facu tvog M.![]()
Nemoj se ljutiti, ali već ga vidim.
Imaš u planu položiti. Sigurna sam da bi to pomoglo.
OOOOO pa i ja dan danas kad me vozi netko drugi nikakvo čitanje ili prčkanje po radiju i slično ne dolazi u obzir. Nedavno mi je došlo slabo samo jer sam znala da mama čita do mene u autu. Toliko sam razmišljala o tome kako bi to na mene utjecalo i bilo je "STAAAAANIIII...!!!"
hm,hm...kakvu narukvicu?????????bucka prvotno napisa
mene mucnina prati jos od malih nogu ...koliko god pokusavam da mi nije zlo nikako ne uspijevam sada mi je cak vec i u busu pocela mucnina biti.... :shock:
lidac, rijec je o akupresurnim narukvicama protiv mucnine, ima u boljim ljekarnama
nenaa prvotno napisa
kamo sreće... :/ kod mene to ne pali, na žalost. kad su god u pitanju zavoji, usponi i padovi, ohooo...mučnina (ne povraćam), jedino malo, ali samo malo, pomaže sjediti na suvozačkom ili voziti (iza sjesti ni pod razno)
mogla bih probati te narukvice...