Citiraj karmazonka prvotno napisa
Peg Perego su, navodno, 8 kg. Međutim, nekako sam tašta i voljela bih da mi kolica, ipak, budu malo drukčija ili da ih nema toliko na ulicama. :/ Hvala ti na ovim informacijama. Mislila sam što bude vrijeme odmicalo, više ću proučavati i lakše doći do odgovora. Čitala sam hrpe foruma, međutim, osjećam se kao da sam i dalje na početku. Iskreno, više me ni ne veseli toliko biranje kolica, sad me to već počinje opterećivati, jer se ne mogu odlučiti. Onda dođem u trgovinu pa tamo pola toga što bih vidjela uopće nema, itd. Bugaboo Bee su preslatki, ali to bih morala u Ljubljanu, ne?
Malo sam gledala njihove specifikacije, ali nisu tako jasno napisane kao za Ottuto. Meni se čini da je težina same šasije Plika 8,5 kg, pa na to treba dodati košaru ili AS ili sportski dio... Mislim da ti dođe na isto kaj se tiče težine... al dobro ti veli Darci, odi u Tintilinic pa ih usporedi. Pliko je i jeftiniji i to mi se čini dosta osjetno...

I ja ponizno priznajem da sam htjela drugačija kolica... I u cijeloj količarskoj karijeri sam vidjela samo još jedna Otutto u gradu. :D

Da, zamara biranje... sjećam se toga, zato sam ja to predala suprugu. Rekla sam mu, gle... to je na kotačima, dakle novo prijevozno sredstvo. Nađi najbolja :D

Za Bugaboo nažalost nismo znali tada... no pitanje je da li bi ih i bili kupili. Sad iz ove perspektive mi se možda čini da i bi, al lako je bit general poslije bitke.

A gdje ih ima za kupiti nemam pojma.