Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Kinderbet/dječji krevetić manji od 120cm-gdje nabaviti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Citiraj Cookie prvotno napisa
    Svim tim silnim kemijanjima oko kinderbeta vrlo jednostavno možete doskočiti tako da beba spava s vama u krevetu
    Meni se to pokazalo kao definitivno najgora opcija, na koju smo ponekad prisiljeni kad se često budi pa se meni ne da prebacivati je u krevetić.
    Osim toga možeš pogledati topic "beba mi je pala s kreveta" pa ćeš vidjeti da se to uglavnom odnosi na one koji nemaju kinderbet. U kinderbetu može beba spavati i po danu i puno je sigurnija nego da spava na krevetu.
    Sve ti je to relativno i svatko ima neko svoje iskustvo. Nama je beba pala iz kinderbeta jer se sa šest mjeseci počeo dizati na noge uz ogradicu, što nama nije ni u snu padalo na pamet da će se dogodit, prebacio se preko ogradice i tras - na pod.

Onda smo se bacili u nabavku super trooper kreveta koji će udovoljavat svim našim mogućim i nemogućim zamislima, iskrcali brdo love za isti, a mladi gospodin se koji mjesec kasnije uselio k nama u krevet, gdje i dan danas - više od dvije godine kasnije - suvereno drži svoj teritorij, a super trooper krevet skuplja prašinu i smeće.

Moje iskustvo je takvo da smo u djetetove nepune tri godine života promijenili dva kinderbeta, što nas je poprilično koštalo, a koristi od njih nikakve. U biti, od svih stvari koje sam kupila za dijete - a kupila sam ih poprilično - mislim da mi je kinderbet definitivno bio najpromašenija investicija

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Cookie prvotno napisa Vidi poruku
    Sve ti je to relativno i svatko ima neko svoje iskustvo. Nama je beba pala iz kinderbeta jer se sa šest mjeseci počeo dizati na noge uz ogradicu, što nama nije ni u snu padalo na pamet da će se dogodit, prebacio se preko ogradice i tras - na pod.

Onda smo se bacili u nabavku super trooper kreveta koji će udovoljavat svim našim mogućim i nemogućim zamislima, iskrcali brdo love za isti, a mladi gospodin se koji mjesec kasnije uselio k nama u krevet, gdje i dan danas - više od dvije godine kasnije - suvereno drži svoj teritorij, a super trooper krevet skuplja prašinu i smeće.

Moje iskustvo je takvo da smo u djetetove nepune tri godine života promijenili dva kinderbeta, što nas je poprilično koštalo, a koristi od njih nikakve. U biti, od svih stvari koje sam kupila za dijete - a kupila sam ih poprilično - mislim da mi je kinderbet definitivno bio najpromašenija investicija
    I naš mali isto, u sred noći. Strašno...
    Čim se dijete počne dizati na noge, valja maknuti onu zaštitnu mekanu ogradicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •