-
Ja predajem strane jezike i nama su udžbenici uistinu potrebni. A sad koliko su dobri :/ . Meni se čini da od svega ponuđenog za engleski jezik, ovo po čemu radim i nije tako loše. A i cijena je prihvatljiva.
I sigurno ih neću mijenjati barem jednu cijelu generaciju...tako da...nije mi jasno zašto opet novi :?
A koliko je udžbenik (ne)potreban...hmmm. Nama su tek prošle godine iz udžbenika maknuli sliku i tekst o World Trade Center neboderima (toliko o ažurnosti), kolegici iz geografije udžbenik je prepun krivih podataka, ona doma sastavi gradivo i onda nakon sata, djeci podijeli fotokopije, povijest je pak priča za sebe (kako se mijenja vlast, mijenjaju se i tekstovi o drugu Titu...malo karikiram, al' kužite me).
Nek udžbenici budu potrebni, ali molim vas recite mi je li zaista potreban udžbenik iz likovne kulture u 5. razredu???? U jednom satu nastave tjedno? 35 sati godišnje??
Sva su ga djeca dobila (ne samo u 5. razredu) i prepala se da će morati učiti iz njega i pisati kontrolne.
Profesoricu nisu niš ni pitali, samo su ga uključili u paket... meni to opet smrdi na velike zarade nakladnika.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma