Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Porod kod kuce i starija djeca

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Ono sto je meni problematicno su ti trudovi koje volim i trebam odraditi sama. Muz i babica mi to apsolutno omoguce jer se pobrinu za apsolutno sve. Prakticki su nevidljivi. Ali, u momentu kad ja cujem komesanje, zanovijetanje ili plac djece u drugoj sobi, poremeti mi se koncentracija i ne volim to
    a jel želiš apsolutni mir i tišinu tada?
    ako ti ne smeta glazba, stavi si neku muziku na slušalice, koja će tebi pasati i opuštati te a nećeš čuti komešanje djece u drugoj prostoriji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, hvala jos jednom. Bubimira, da mi netko upali muziku tijekom trudova valjda bi letio kroz prozor skupa s izvorom zvuka.
    Nego, cini se da cu uraditi onako kako je bilo i zadnji put. Ako trudovi krenu nocu, pustit cemo jednostavno cure da spavaju. Pocne li porod tijekom dana, muz ih moze odvesti van kad krene kriticni period. Uvijek do sada sam prizeljkivala nocne porode, uvijek su bili nocni. MOzda bi mi ovaj put dobro dosao jedan dnevni, upravo iz ovih prakticnih razloga.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, nije ti losa ideja. kod tebe je super sto ti babica moze doci na pocetku i eventualno pomoci oko nekih stvari dok muz cuva klinke. kul.

imas vec babicu? onu istu ili?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bit ce opet ista babica. Ona se zadnji put pokazala kao super izbor, nisam ni primijetila da je tu , a kad je trebas, stvori se pored tebe bez da joj se uopce obratis. Osim toga, poznajem je vec, na istoj smo valnoj duljini itd.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Zorana, wow! Cestitam!!

ne znam koliko su tvoje cure mirne, ali ja ne bih mogla radjati uz prisutnost djece.
    zapravo izgon da, ali odradjivanje trudova bas i ne.
    i muzika isto ne pomaze, samo tisina i povlacenje u sebe.

ti si vec veteranka i ne trebaju ti bas savjeti, ali ja bih svakako cure odvela kod nekoga.
    a ako sve krene po noci, onda ih mozda ne bi niti budila - jer cetvrti porod ce biti supeeeeeeer brz.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    jer cetvrti porod ce biti supeeeeeeer brz
    nemoj tako, jesi lijepo rekla u prici s poroda da nista ne mora biti onako kako ocekujemo

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    Citiraj momze prvotno napisa
    jer cetvrti porod ce biti supeeeeeeer brz
    nemoj tako, jesi lijepo rekla u prici s poroda da nista ne mora biti onako kako ocekujemo
    tocno, tocno - u pravu si!
    ali, to se vise odnosilo na ono sto sam mislila da ce mi odgovarati tijekom trudova, a zapravo me samo smetalo (glazba, na primjer, dodir MM-a...)

no, slazem se sa tobom da ne treba nista unaprijed zakljucivati - neka ide svojim tokom.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

no dobro, kao prvo čestitam, a kao drugo da se predstavim - ja sam sa Marsa, mislim imam 2 djece, drugo sam htjela roditi doma no odustala - živim u Hrvatskoj, sad radimo 3 bebicu i voljela bi opet roditi doma, ali ja sam u HR.
    Dajte mi molim vas objasnite kako mogu roditi doma a da izbjegnem torturu države od strane zdravstva i socijalne službe?????

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo kopam malo po netu, samo da kažem da mi ideja o porodu kod kuće nije došla preko Rode i o njoj sam razmišljala prvi puta čim sam zatrudnila (na kraju rodila u vodi i sve je prošlo za 5 - dr. nisu niš intervenirali ni pomagali), sada tek planiramo bebu ali eto ja već maštam o porodu u svom domu.....

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •