Čokolada![]()
Očito je razlika između sestara na 1.katu kod carica i na 2.katu gdje su one rodilje što su rodile "prirodno" ,gdje sam ja bila. Razlika je ogromna!
Sestre su stvarno bile super,samo je jednoj izletilo kad je objašnjavala jednoj rodilji prvi dan nakon poroda- "ah vi nemate mlijeka",a druga sestra koja je to čula se na nju otresla -"kolegice pokažite mi samo jednu rodilju u ovoj sobi koja NEMA mlijeka!",na što je ova zašutila.
Inače prvorotkama koje prvi put dobivaju bebu na podoj, pomažu u postavljanju optimalnog položaja odmah,bez pitanja, ne treba ih moliti.
Izdojenog je fakat bilo puno radi mama kojima su djeca bila na intenzivnoj a izdajale su na hektolitre jer njihovi bebači ne jedu puno, a one su navukle izdajanjem jako puno mlijeka.
Pedijatrice - od njih 4 što su bile u viziti, 2 su super,komunikativne,tople,optimistične,objasne sve u detalje, dok su druge dvije potpuna suprotnost.
Babice - od njih 4 u smjeni, 3 su bile grozne,neljubazne - jer se ja nisam prepustila nego tjerala vodu na svoj mlinna moje objašnjenje zašto ne želim nalijeganje na trbuh (zbog mogućnosti moždanog krvarenja u bebe) samo su se blijedo gledale;mislim da su prvi put za to čule. .i naravno da im to nije bio dovoljno dobar razlog da mi ne naprave isto
![]()