-
Za razliku od twinmama mene su u Petrovoj sve pitali. Možda sam imala sreće jer nije bilo gužve ali sječam se da je doktor ušao pri završetku svoje smjene i 30 minuta razgovarao sa mnom i Mmom o epiduralnoj i pomogao nam da donesemo pravu odluku za nas. Sestre su bile jako susretljive a babica je bila fenomenalna. Za sve su me prvo pitali, čak i za epiziotomiju. Nažalost ja sam imala malih komplikacija jer se Ema zamotala oko pupčane vrpce i držala ju je jednom rukom. Uz mene su na kraju bili MM, doktorica, doktor, babica i anesteziologinja i svi sa mnom disali i pomagali mi. Na kraju su me uz moje odobrenje malo reznuli a doktorica me zašila fenomenalno. Moja ginekologinja je rekla da se uopće ne vidi, da izgleda kao da nikad nisam rodila.
Eli – što se tiće dojenja, Petrova istina ima rooming in samo ako si platiš privatni apartman ali nama su bebače nosili svakih 3 sata a s nama su bili po sat vremena što znači da smo ih dobivali svakih 2 sata de facto.
Carski je u svakom slučaju zadnja opcija.
Ne bi poimence hvalila niti jednog doktora ni babice ni sestre jer su prema meni svi bili odlični.
Ja mislim da je najbitnija da ako je osoba pozitivna i uljudna da se onda tako svi prema tebi ponašaju. Ja i MM smo došli u sred noči i od početka smo bili odlično raspoloženi jer je došao dugo očekivani dan. MM je nasmijavao sve prisutne uključujući i mene i super smo se družili sa osobljem u rodilištu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma