-
Pa evo baš sam čula da će se famozni 2 kat Petrove, zvan i "Čistilišće", preuređivati ovo ljeto. Koliko je to pouzdano, ne znam. Ja nikad nisam stigla do tamo. U apartmanu na intenzivnoj i uopće na 1 katu posjete nisu bile dozvoljene osim muževima i to je Ok. U inkubatorima, gdje je bila moja Nicky,sestre su bile mrak i nemam zamjerki, osim da tate nisu smjele viđati svoje bebe nego samo 2 puta tjedno i to samo preko stakla dok sestra drži bebu i to jedva 2 minute. Dok sam bila na Cef-u bilo je Ok, čak su me malo i razmazili, pa sam se malo šokirala na intenzivnoj, a onda sam skužila da smo im tamo sve samo u prolazu, pa nisu baš za neku bliskost. Čistoća...u mom slučaju su najgore bile neke žene- nisam znala da žena može biti tako prljava, posebno jedna ginekologica koja je bila sa mnom u sobi. STRAŠNO! Ipak, eto, preživjele smo. Žao mi je za Tvoju bebicu, ali nadam se da će od sad sve biti bolje! Mi cure koje smo skupa izdajale jer su bebe bile u inkubatorima proživljavale smo zajedno sve stvari koje su nam se događale- bile smo u istom cirkusu, pa je bilo važno da te netko razumije. S nekima sam ostala dobra i cure su mrak! Hoću reči- razumijem Te, najgore je kad s bebom nije sve 5. Svoje bolove i sl, lakše je podnijeti. Carski rez- trbušni mišići horizontalno, maternica vertikalno. Ma niš strašno- vrlo sexy ožiljak- zahvaljujem docentu i na tome!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma