OK, ja se slažem s time da su u Petrovoj stručni kada je u pitanju patologija, ali ovo što ti pišeš mi je prestrašno za čitati, pogotovo dio
Zbog čega? Zbog toga što si tražila svoja prava? Zar imaš toliko malo samopoštovanja da si se osjećala krivom u trenutku u kojem su oni ti koji ti trebaju pomoći?Govorili su mi da budem tiho i da nisam jedina tamo. Stalno sam ih gnjavila, zahvaljivala im se i molila ih da se ne ljute na mene
Opet pitam zbog čega? Zato što si uplašena prvorotka? Jel bi se ti bolje osjećala da ti je pristupio smireno, objasnio što će ti i kako napraviti?Nisam dala Zlopasi da me pregleda kak se spada nego sam se tresla ko luda a bila sam tek prst otvorena, poludio je na mene instant.
Svaka čast na stručnosti ali ja zaista vjerujem da se termin "razmažena prvorotka" toliko često koristi, a u većini slučajeva se samo radi o ženama koje su ili uplašene i traže pomoć ili o ženama koje su informirane i traže da se poštuju njihove želje.
Bebac123 nadam se da će ti drugi porod biti drugačiji i da ćeš vidjeti da si ti ta koju treba poštivati!