Istina je da imam malo samopostovanja. Toliko sam bila u strahu da sam si samo stvorila sliku kako oni spasavaju bebu i mene. Kad su me izvukli iz boksa i drzali mene i jos par zena ispred bokseva ja sam bila toliko sretna da sam ih sve tamo htjeli izljubiti. Mozda sam totalno poremecena, ali tad sam se osjecala ko da su mi oni dali sve u zivotu.
Inace nisu mi rekli da cu dobiti drip. Na boci je pisalo glukoza i mislila sam da su mi to dali mozda iz nekog razloga, tipa jer nisam jela preko 15 sati. Tek kasnije sam skuzila da je flomicem napisano drip na toj boci i poslije su mi jos jednu dali.
Kazem da ne znam za bolje. Prijateljice mi rade u privatnom rodilistu i pricaju kako je tamo (tablete protiv bolova, dvije babice i doktor su stalno uz tebe...).
Ali ja ne vjerujem da je puno bolje na Merkuru i sv.Duhu nego u Petrovoj. Ako dodjes u krivom momentu, nema druge nego molit se Bogu da bude sve u redu.

Prijateljica primalja je imala strasan porod. Naravno rodila je tamo gdje radi i imala je sve doktore na raspolaganju i ostalo osoblje. Svi su htjeli najbolje, a ispalo je da su dijete jedva spasili jer se zapetljalo o pupkovinu. Zavrsila je na carskom. Bogu hvala, dijete je zdravo.

Sto si covjek moze misliti kad cuje razne price. Ludilo!