-
Osoblje foruma
a, u Petrovoj (ja sam rodila polovicom 2005. ) je beba na meni bila 5min, nikakav skintoskin, beba umotana u zelenu plahtu, ja u spavačici
budimo realni, Petrova nije rodilište u koje bi bilo super ići ako ti je trudnoća uredna, beba zdrava, ti zdrava, sve super. Tamo nećeš imati "porod za pamćenje" i teško ćeš osjetit mir, navale hormona, nedostatak intervencija.
Ali postoji kvaka, ako nešto nije u redu, oni će vjerojatno stvari napravit najbolje šta mogu, i najbolje u Hrvatskoj. VJEROJATNO, kažem. Zato se tamo ide ako ti imaš problema, ako beba ima problema, ako imaš jako veliko povjerenje i odličan odnos s medicinarima...
neke žene to vole i žele. Žele biti mirne, ne razmišljati ŠBBKBB, nije im bitan rooming-in, ne smeta ih nedostatak mira i neprirodnost vaginalnog poroda.
Neke žene vole biti tretirane ufino i epiduralna im je najljepši darak, nadaju se odmoru u rodilištu i idu u Vinogradsku.
Neke žene će učiniti sve da im se nitko ne mješa i rodit doma, lijepo i mirno, uz primalju.
Neke će zbog slična razloga ić u VŽ.
Ja sam eto odabrala KOMPROMIS. Znam da SD nije Petrova, i ako se skomplicira, ima DOVOLJNO stručnjaka, al nemaju iskustva s problemima koliko imaju oni u Petrovoj. S druge strane, teško bi ikad više pristala na odvajanje 3 dana, dojenje na sat, automatsko odvajanje od bebe i sve one ružne porodne rutine...ako nisu nužne.
Meni je SD dovoljno jednog i drugoga. Dovoljno mira, al dovoljno sigurnosti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma