Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 461

Tema: Porod u Petrovoj

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Death of Art, pa ne moras u petrovu ako ti se ne sviđa, idi negdje drugdje.
    I ne moras trcat u bolnicu cim ti pukne vodenjak.

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

potpisujem Lutonjicu....
    imaš stvarno sada puno informacija i još puno vremena (tek si u 20. tjednu) da odabereš gdje ćeš roditi....isto tako, meni je puko vodenjak i nisam odmah trčala u bolnicu, već polako se otuširala, pakirala itd. prošlo je vjerojatno 3-4 sata...a da mi nije prvi put vjerojatno bi duže ostala, jer se plodna voda obnavlja...meni je curila i curila i to jako sve do kraja

ja sam odabrala bila Petrovu, jer sam tamo bila na MPO i to je bilo uspiješno, pa sam dalje vodila trudnoću kod mojeg MPO ginekologa.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja sam se odlučila za Petrovu, pa sada pokušavam razmišljati pozitivno jer mislim da mi je to bolje. Bit će kako bude ionako. Ako bude sve ok onda kak je već netko napisao, možeš svugdje...
    Upravo sam dovršila tečaj u Petrovoj i svi predavači su manje više ok. Jedino mi se nije svidio dr. Jozo Blajić tj. nije mi sjela njegova spika. Mislim da sam si s tim tečajem malo odagnala strah što mi je bio razlog što sam išla. Nadam se najboljem, zašto ne bi imale dobar i sve-u-redu porod?
    Ma inače ne volim vag. preglede, doktore i bolnice, al eto moramo izdržat zbog naših bebica...
    Btw, ima tko iskustva s dr. Ivanišević, jel bude ona na porodu?

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    pa svi govore da kad vodenjak pukne da moš eventualno se otuširat i odmah u bolnicu odjurit jer dijete ne smije biti predugo bez plodne vode.

a točno znam dođem li tamo da će njima svako otvaranje biti "presporo"
    i naravno da će mi nabit drip bez pol beda i da ja neću imati pravo reći da radije želim bez dripa rađati 24 sata, nego s dripom 5 sati... jer ipak im trošim mjesto tamo.

a dođem li pak dugo nakon što je vodenjak pukao...onda će mi vjerojatno bokte pitaj šta moralizirati i pametovati....
    javascript:emoticon('')
    problem je što mi je petrova 5 minuta od stana i to pješice.
    a rodit ću u sedmom mjesecu po najgoroj vrućini.
    makar nije niti problem sjesti u auto i odgurati se do svetog duha...
    ali opet i sveti duh ima nešto što me nervira.
    ma svako me rodilište nervira ali petrova mi je osobito.. očajna...

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Death-of-Art-tocno te razumijem,tako sam i ja razmisljala al vjeruj mi iznenaditi ces se koliko su svi u radaoni dragi i pristupacni,sve se mozes dogovoriti ..
    ..a sto se odjela babinjaca tice e tamo je meni bilo kao u nekom hororu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Death, i meni je petrova 5 minuta pješke od stana, očito smo susjede
    pa sam nakon prvog poroda tamo, drugo dijete otišla roditi u varaždin.

ovisi što ti je važno.
    ako je tebi važnije da si za 5 minuta tamo nego bilo što drugo, onda otiđi u petrovu.

ovo za vodenjak nije istina, plodna voda se stalno obnavlja, prouči malo tu po forumu.
    meni je s drugim djetetom pukao vodenjak doma, pa sam svejedno lijepo otišla do varaždina

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Death-of-Art prvotno napisa
    pa svi govore da kad vodenjak pukne da moš eventualno se otuširat i odmah u bolnicu odjurit jer dijete ne smije biti predugo bez plodne vode.
    Plodna voda se obnavlja citavo vrijeme poroda, imaj to na umu, dakle beba nije na suhom kada vodenjak pukne.
    Ako ti je bolnica 5 minuta pjesice i ako ti voda nije gusta i zelena ne moras juriti odmah u bolnicu, jer porod moze krenuti pucanjem vodenjaka i ako nisi nista otvorena, osim sto ces odmah dobiti antibiotik, odmah ce nuditi gel, pa nakon toga drip i sve kako slijedi.
    Osluhni sebe i bebu i odluci sto je najbolje za vas dvoje.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni je vodenjak pukao u pola 11 navećer i otišla sam se otuširati i izdepilirati, kompletno, oprala kosu isfenirala se, a cijelo vrijeme je iz mene curili kao vodopad... spremila se i otišla s hrpom ručnika pod guzicom u bolnicu, došla tamo oko pola 1 i nisu mi nudili drip ni gelove ništa samo su me pustili malo da šetkaram i onda prikopčaki na ctg, dolazila je doktorica svakih 1h i babica me dolazila pitati kako sam. dobila sam na vlastiti zahtjev nešto protiv bolova i rodila u pola 10.... Niti mi je ko nudio iakav gel niti drip, niti su me rezali.... niti me itko pitao zašto nisam dojurila iste sekunde u biti nisu me uopće pitali kada mi je točno pukao vodenjak samo kakva je voda bila?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a točno znam dođem li tamo da će njima svako otvaranje biti "presporo"
    i naravno da će mi nabit drip bez pol beda i da ja neću imati pravo reći da radije želim bez dripa rađati 24 sata, nego s dripom 5 sati... jer ipak im trošim mjesto tamo.

a dođem li pak dugo nakon što je vodenjak pukao...onda će mi vjerojatno bokte pitaj šta moralizirati i pametovati....
    javascript:emoticon('')
    please, prestani predviđati sve negativno što ti se može, a i ne mora i najvjerojatnije neće, dogoditi na porodu. Ja ću ti reći što se na porodu događa: rodiš zdravu i prekrasnu bebu koju kasnije obožavaš više od svega.
    Ja, npr. uopće nisam dobila drip, iako sam se otvarala ne sporo, nego hiper sporo, doduše rodila sam na SD.
    Ako ti je Petrova već sad koma, odmah se odluči za drugu bolnicu, nije dobro da ideš na porod tamo gdje ti se gadi, gdje ti je osoblje koma i sl. jer ti je tvoj osjećaj sigurnosti na porodu najvažniji. Ako si u rukama ljudi kojima ne vjeruješ i o njima imaš loše mišljenje, na porodu ti se može dogoditi da upadneš u totalnu paniku, a onda nije dobro. Dakle, imaš još vremena, razmisli gdje želiš roditi, razlog: bolnica mi je 5 min. hoda nije dobar razlog.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

elin-ok vidjet ću. al hvala na podršci :D

mene zanima, ako ja ipak rodim u petrovoj...zna li netko možda imam li pravo tražiti otpuštanje iz bolnice odmah isti dan... odnosno, par sati nakon poroda ...dakako, budem li se dobro osjećala.
    mogu li potpisati neki papir da idemo beba i ja doma na svoju odgovornost?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mozes potpisat na svoju odgovornost da idete doma. ja sam uvijek bila protiv petrove, bojala je se. prije par dana sam srela nekog specijalizanta iz petrove u svojoj bolnici i malo pricala s njim, rekla mu svoje misljenje ( strahove ), temeljene na tuđim iskustvima. naravno nije mu bilo drago, al je komentirao da nije ni cudno da se tamo desi nesto lose jer da sve komplikacije salju k njima, da se nitko nece igrat s tim po drugim rodilistima i da ima najvise poroda, 14 rađaona, nadam se da ste skuzile kaj hocu rec.. zapravo je vjerojatno u pravu, makar mora branit svoje... al ja cu rađe opet u vinogradsku.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa
    mozes potpisat na svoju odgovornost da idete doma. ja sam uvijek bila protiv petrove, bojala je se. prije par dana sam srela nekog specijalizanta iz petrove u svojoj bolnici i malo pricala s njim, rekla mu svoje misljenje ( strahove ), temeljene na tuđim iskustvima. naravno nije mu bilo drago, al je komentirao da nije ni cudno da se tamo desi nesto lose jer da sve komplikacije salju k njima, da se nitko nece igrat s tim po drugim rodilistima i da ima najvise poroda, 14 rađaona, nadam se da ste skuzile kaj hocu rec.. zapravo je vjerojatno u pravu, makar mora branit svoje... al ja cu rađe opet u vinogradsku.
    pa da. vjerojatno je takav mentalitet u petrovoj s obzirom da su oni za ženske bolesti i kao što kažeš svi idu njima za patologiju trudnoće jer su po tome najpoznatiji... onda vjerojatno su ondje doktori sebe prešaltali u film da je ama baš svaka trudnoća rizična jer se previše toga nagledaju svakog dana...pa onda valjda zato oni i šize najviše kad im dođu sa idejama o "prirodnom porodu" jer sigurno je da bi doktori u petrovoj da to sve samo završi što prije i da ostanemo živi i zdravi...a za stvari tipa kako ćeš se ti ko rodilja osjećati ih nije briga, što je po meni glupo jer ne razmišljaju na način da žena koja rađa se mora osjećati dobro i da hrpetina komplikacija može nastati upravo na psihičkoj bazi rodilje-ako se ona osjeća nesigurno i loše, kao što ću se ja osjećati vjerojatno u petrovoj ako odem tamo.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ak se tolko bojis, mozda bolje da razmislis o drugom rodilistu, u kojeg imas vise povjerenja. gledam od sebe, da moram rodit bilo di osim u vinogradskoj nebi se osjecala sigurno i bila bi u panici, a to nam sigurno ne treba. al mislim da nigdje nije savrseno nazalost, ja nisam bas npr. odusevljena sa sestrama za bebe tamo, al sad znam da imam i neka prava pa cu bit pametnija.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pošto ću prvi put roditi i to u Petrovoj zanima me nekoliko pitanja koje do sad nisam pročitala na ovim postovima pa ako netko zna odgovore molim da mi pomogne.
    Da li na porod nosim svoju spavačicu i papuće ili dobijem od njih?
    Da li se smiju imati kratki gelirani pozirni nokti (ne tipso)?
    Nadam se da pitanja nisu jako glupa ,ali me muče a nemam kog pitati.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

što se tiče petrove i rađaone tamo fakat nije bilo problema...svi su bili jako ljubazni i željni pomoći.....(možeš nositi svoju spavaćicu ali nokti bi bilo dobro da su "čisti" jer nikada ne znaš kada možeš završiti na carskom ne daj bože). No kad dođeš na babinjače eee to je zona sumraka........ta 3 dana samo sam mantrala "....još samo 2 , još samo jedan da....". Neonatologija im je koma i zaista nemaju pedijatrijskog intezivnog razmišljanja. Rade se kardinalne greške . Ja ću 3. put roditi ali ne u Petrovoj....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

svojevoljno sam otišla u Petrovu jer sam znala da će porod završiti ranije,jer beskrajno vjerujem prof.Š. i cijelom osoblju CEF-a ,neonatologija mi je bila sasvim u redu i nemam riječi zahvale za koliko teških i neizvjesnih dana i noći sam provela 150 točnije a opet me vežu i sad se samo sjećam lijepih trenutaka,razgovora,druženja sa svima kojesam tamo upoznala,i najvažnije to mi je sigurno bila najbolja odluka u životu i svakome bi preporucila ako su bilo kakve komp.da ide tamo.
    pozz mama blizanaca!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

miki hvala....neonatologiju procijenjujem sa profesionalnog stajališta i nakon odlaska par ljudi prije par godina dožijeli su totalni krah znanja nažalost. Ali kako vele bolje što manje znati ponekada.

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

jedno pitanje - da li su u Petrovoj skloni dati epiduralnu ili ono čekaju do zadnjeg časa i nije im to baš draga opcija???

molim upućene koje znaju da mi odgovore.. hvala

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam je tražila i dobila sam je bez problema.

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa
    Ja sam je tražila i dobila sam je bez problema.
    znači nisu škrti.

frida editirala dio koji nije u skladu sa pravilom
    Zabranjuje se:
    2. Korištenja vulgarnih izraza (psovke, prostote i sl.) te se zabranjuje vrijeđanje i omalovažavanje bilo kojeg korisnika Foruma, kao i bilo koje religijske/etničke/seksualne ili slične grupe ili pojedinca, te poticanje mržnje i zlostavljanja.

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

hvala Laura29

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

sigurno je u pravu, ne vjerojatno. Oni svaku rodilju tretiraju ko slučaj, a vjerujem da je to zato jer su zapravu puni "slučajeva"-ne mogu vjerovati da toliko stručnjaka na okupu nema dovoljno "mozga" da kuži da rutinsko rezanje, nalijeganje, bušenje, dripanje nije baš najpametnije na svijetu. Njima su jednostavno rodilje vulgaris nezanimljive, il ni ne kuže da su samo rodilje, ne nikakvi pacijenti ni bolesnici...zato jer im dolazi 80% rodilja s težim komplikacijama iz cijele HR i iz BiH.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    sigurno je u pravu, ne vjerojatno. Oni svaku rodilju tretiraju ko slučaj, a vjerujem da je to zato jer su zapravu puni "slučajeva"-ne mogu vjerovati da toliko stručnjaka na okupu nema dovoljno "mozga" da kuži da rutinsko rezanje, nalijeganje, bušenje, dripanje nije baš najpametnije na svijetu. Njima su jednostavno rodilje vulgaris nezanimljive, il ni ne kuže da su samo rodilje, ne nikakvi pacijenti ni bolesnici...zato jer im dolazi 80% rodilja s težim komplikacijama iz cijele HR i iz BiH.
    Da, ovo sam i ja čula, ali pazite, čula jer nisam rodila u Petrovoj. Zapravo, ono što sam čula je da su super ako se radi o komplikacijama u trudnoći i patologiji trudnoće i da su tu najbolji u RH i jedni od najboljih u Europi, ali sve prijateljice koje su tamo loše prošle nisu imale nikakvih komplikacija u trudnoći, niti se radilo o patologiji trudnoće. Pretpostavljam da je razlog taj što kod njih jednostavno vrijedi isti tretman za sve, a ako se porod prirodno odvija, onda čak može biti i štetno raditi određene intervencije, ako za takvo što nema potrebe (moje mišljenje, nisam stručnjak, može me slobodno ispraviti netko tko zna).

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mackulina epiduralnu sam dobila oba puta odmah po ulasku u box i nije bilo problema s dobivanjem iste. Dobivaš je u naletima naravno ovisno o kontrakcijama. Ja sam uzimala samo 2 doze (hrabrica htjela sam malo okusiti kontrakcije) i bilo je ok.
    :-)

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

stelita - hvala

znači tom logikom... ja kao rizična trudnoća uz indikaciju za CR i uz trombofiliju i niskomolekularni heparin - sam idealna za Petrovu..

Dobro, kako rekoh.. ako me bude porađao osobno prof Đ. i ako budem imala apartman - odoh ja u Petrovu...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mackulina s njim se sve mozes dogovoriti...a za apartman ako ti bude induciran to unaprije reci a ako ne bude induciran to ti ovisi ima li slobodnih ili ne (ima ih svega 2 ili 3)...puno srece....

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

koliko je meni poznato app je jedan na prvom katu a dva su na babinjačama....

apartmanski servis mi je i manje bitan (vidim ga kao privilegiju jedino kod dojenja jer ću ja biti u intenzivnoj a tamo se rijeđe donose bebice) a u aa često i vidim ga kao dobru stvar jer će mm biti prisutan često što je u intenzivnoj nemoguće.

Ostalo ne vidim prednosti - bitnije mi je da mi Carski obavi profesor Đelmiš

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hej mačkulina si dobila moju zadnju PP? Nisi se javila nisam znala jel si rodila ili..... Kada ti je termin, da li su ti što pomogli odgoviri po pitanju Petrove i carskog??

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Premjesteno sa http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=78054

Citiraj Anajat prvotno napisa
    Rodila sam 2 sinčeka u Petrovoj. Nisam imala nikakvu vezu ni preporuku. No, unatoč tome, moja iskustva su izuzetno pozitivna. Prvog sina sam rodila prije ohoho godina i tada nije bilo moguće da tata prisustvuje porodu. No sve je prošlo ok. Sestre, liječnici, sam porod, prije i nakon toga...sve 5.
    Drugog sina rodila sam nedavno, suprug bio uz mene na porodu. Također nisam imala ama nikakvih primjedbi na sestre, na liječnike... Mislim da su još i super u kakvim uvjetima rade.
    Ono na što imam primjedbu je sam objekat, sobe su koma, kupaonice, wc da ne pričam...
    Citiraj smajlić prvotno napisa
    Čestitam na sinovima, i drago mi je čuti i koje pozitivno iskustvo iz Petrove. Ja osobno s tom bolnicom nemam nikakvih iskustva, ali ono što sam čula (iz druge ruka) od raznih poznanica nije bilo baš pozitivno.

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Trio prvotno napisa
    Hej mačkulina si dobila moju zadnju PP? Nisi se javila nisam znala jel si rodila ili..... Kada ti je termin, da li su ti što pomogli odgoviri po pitanju Petrove i carskog??
    jesam draga.. dobila i odgovorila ti..
    što nisi dobila moj PP?
    hvala ti puno na svom iskustvu

nisam još rodila... ipripremamo se

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure jel zna tko gdje ima za kupiti jednokratnih mantila za tate na porodu i da li uopće inzistiraju na tome? Jel mora biti dugih rukava? Ja si mislim kak će mm jadan u toj plastici na +40 u hladu..Danas sam gledala u onoj prodavaonici bambolino nasuprot Petrove i taj jedan jadan ogrtač košta 40ak kn što im iz principa nedam jer paket takvih od 100 komada košta oko 80kn (mislim u Getrou ili negdje). Radije bih kupila tih 100 komada pa dijelila ispred bolnice!

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Imaš kupiti tih odijela (s kapom i zaštitom na nogama) u Hospitaliji. Jedna ti se nalazi u blizini bolnice. Mislim da je i tamo ono koštalo oko 40-ak kuna. Tata ga na porodu obvezno mora imati.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi smo kupili u Orto medi centru u Grižanskoj imaju baš paket za tate na porodu ima unutra i šlape i kapa i maska za lice ne sječam se cijena ali znam da nije bilo puno.

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

dogovor je pao........ rađam u Petrovoj
    obzirom na moju rizičnu trudnoću i anamnezu... tamo su mi svi sugerirali da idem

i da uspjela sam.. poroditi će me onaj koji sam željela da me porodi

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

beskrajno sam mu zahvalna jer je našao vremena za mene
    prvi put sam potpuno smirena i spokojna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm da
    i meni i mojoj sestri je naš ginekolog obećao da će nam biti na porodima
    pa se eto baš nešto desilo na oba ta poroda, pa ga nije bilo

ok, znali su drugi da smo "njegove", zvao je rađaonu tokom poroda da vidi kako ide, davao upute, sve fino krasno

ali njega ipak nije bilo tamo

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

hm da

ok, znali su drugi da smo "njegove", zvao je rađaonu tokom poroda da vidi kako ide, davao upute, sve fino krasno

ja idem na dogovoreni carski.. pa valjda je to drugačije
    jer se priprema za to dan prije

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

hm da

ja idem na dogovoreni carski.. pa valjda je to drugačije
    jer se priprema za to dan prije

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi smo imali dogovor s ginekologom da bude na porodu. Nakon sto sam 10 dana prenijela, konzilij je preporucio da zbog visikog tlaka idem na carski koji je bio dogovoren u utorak u 09.30h (moj ginekolog bi bio dio tima). Kraljica se prirodno rodila u 09.32h a ginica sam negdje oko 2h ujutro izvukla iz kreveta, odmah je zvao radjaonu i davao upute kolegi da se brine o nama dok on ne stigne a negdje sat vremena kasnije je stigao u boks. Zahvalni smo mu sto nam je doveo razboritu babicu i sto se toliko sjajno brinuo o nama!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa
    Mi smo imali dogovor s ginekologom da bude na porodu. Nakon sto sam 10 dana prenijela, konzilij je preporucio da zbog visikog tlaka idem na carski koji je bio dogovoren u utorak u 09.30h (moj ginekolog bi bio dio tima). Kraljica se prirodno rodila u 09.32h a ginica sam negdje oko 2h ujutro izvukla iz kreveta, odmah je zvao radjaonu i davao upute kolegi da se brine o nama dok on ne stigne a negdje sat vremena kasnije je stigao u boks. Zahvalni smo mu sto nam je doveo razboritu babicu i sto se toliko sjajno brinuo o nama!
    A koji ginekolog je to bio ak se smije znati? Da nije ovaj moj nadam se

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

klarah ne razumijem formulaciju tvojeg pitanja ali ne, nije mi dr. Ivanisevic bila na porodu (inace doktorica Ivanisevic ima odlicnu reputaciju).

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ima li tko da je bio friško u petrovoj u apartmanu?? čula sam da je sad apartman 700kn pa da provjerim dal je to istina

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

u 1.mjesecu 2009. je bilo 600kn ...ja bila

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Petrova mi je pred nosom al bježim na sveti duh.
    u petrovoj ne mogu sjedit 5 minuta a da se ne rasplačem, ne znam kako bih tek rodila tamo.

makar su sve moje poznanice pohvalile petrovu i osoblje, al meni je ta bolnica...

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno re

Je, apartman je sada 700 kn.

Ja sam ga imala "besplatno" jer sam bas zbog toga unaprijed uzela takvo osiguranje preko Croatia zdravstvenog, ali je odjel na 1. katu za oporavak nakon carskog reza stvarno super da se nisam htjela seliti u apartman jer bi to znacilo seljenje na 2. kat, a i MM bi morao uzeti tjedan dana godisnjeg pa mi se cinilo bolje da taj tjedan negdje drugdje provedemo, a ne u bolnici. A nama je na tom odjelu stvarno bilo super, koliko ti moze biti super u bolnici.

Prof Ivanisevic je super, ali ona obicno ne bude na porodima, ona je nadsluzba i zove se samo u kriticnim situacijama.

Ja sam se druzila sa prof Skrablin (isto nadsluzba), koja nije dozvolila da idem na carski iako se ocekivala bebica od 5 kg, a i moj prvi porod je bio problematican s bebom od 4 kg. I eto nakon sto su mi 3 doktora sugerirala carski i ja se dogovorila za carski u Petrovoj, zena zmaj iz nadsluzbe je odlucila da radjam prirodno dijete od 5 kg. Tako sam provela nepotrebnih 22h u radjaoni i 17h bez plodne vode i u trudovima (na srecu prirodnim, bez dripa) i kako se bebica nije mogla spustiti u zdjelicu na kraju je porod ipak dovrsen sekcijom i ja pod spinalnom ugledala svog djecaka. Sva sreca da je sve dobro proslo, inace bi nekoga zadavila.

I da, nudili su mi i spinalnu za vrijeme prirodnog poroda, no ja ju nisam htjela.

Ja sam eto friska iz Petrove pa ako netko ima pitanja, tu sam ... No znam samo za 1. kat, na 2. nisam niti zalazila.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

a što je na kraju s tim tečajem za muža?
    jel ga mora imati ili ne?

Mingola avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a što je na kraju s tim tečajem za muža?
    jel ga mora imati ili ne?
    mora. i to isključivo njihov.

Mrva avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ima li neka od vas da je rodila u Petrovoj a po njenom nalogu ili molbi nije bila rezana?

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja, drugi porod.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja, prvi porod, još 2005te.

Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova