-
re
Je, apartman je sada 700 kn.
Ja sam ga imala "besplatno" jer sam bas zbog toga unaprijed uzela takvo osiguranje preko Croatia zdravstvenog, ali je odjel na 1. katu za oporavak nakon carskog reza stvarno super da se nisam htjela seliti u apartman jer bi to znacilo seljenje na 2. kat, a i MM bi morao uzeti tjedan dana godisnjeg pa mi se cinilo bolje da taj tjedan negdje drugdje provedemo, a ne u bolnici. A nama je na tom odjelu stvarno bilo super, koliko ti moze biti super u bolnici.
Prof Ivanisevic je super, ali ona obicno ne bude na porodima, ona je nadsluzba i zove se samo u kriticnim situacijama.
Ja sam se druzila sa prof Skrablin (isto nadsluzba), koja nije dozvolila da idem na carski iako se ocekivala bebica od 5 kg, a i moj prvi porod je bio problematican s bebom od 4 kg. I eto nakon sto su mi 3 doktora sugerirala carski i ja se dogovorila za carski u Petrovoj, zena zmaj iz nadsluzbe je odlucila da radjam prirodno dijete od 5 kg. Tako sam provela nepotrebnih 22h u radjaoni i 17h bez plodne vode i u trudovima (na srecu prirodnim, bez dripa) i kako se bebica nije mogla spustiti u zdjelicu na kraju je porod ipak dovrsen sekcijom i ja pod spinalnom ugledala svog djecaka. Sva sreca da je sve dobro proslo, inace bi nekoga zadavila.
I da, nudili su mi i spinalnu za vrijeme prirodnog poroda, no ja ju nisam htjela.
Ja sam eto friska iz Petrove pa ako netko ima pitanja, tu sam ... No znam samo za 1. kat, na 2. nisam niti zalazila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma