Pokazuje rezultate 1 do 50 od 461

Tema: Porod u Petrovoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    Molim friško iskustva kakvo je stanje nakon što se beba rodi, koliko često ju donose, jel postoji mogućnosti rooming-a, jel treba nešto za bebu donijeti i kako je s posjetama? Zanima me još ova cijena apartmana od 700 kn, jel to po danu ili kako? Hvala puno!
    I mene bi ovo zanimalo, baš je teško naći friške informacije iz Petrove.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

http://forum.roda.hr/threads/58743-J...valiti-Petrovu-) moja se bebačica rodila 2 dana nakon što sam postavila ovo pitanje, ovdje možeš pročitati moje iskustvo

Rooming-a nema, bebe donose često, imaju svoj ritam da ga ovdje ne pišem, meni je odgovaralo, ali ako želiš rooming onda Petrova ne bi trebala biti tvoj izbor!

Posjete su za gledanje bebe od pol 5-5, a za mame od 4-6, s tim da
    možeš izaći uvijek vani kad nemaš bebu, i tada može doći tko god hoće, tako da se ja nisam ograničavala na vrijeme za posjetu!

Za bebu ne treba ništa, jedino naravno kad izlazi robica i pelena!

Ako te još nešto zanima pitaj!

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma u biti je to otprilike to. Zanimalo bi me ovo o apartmanima pa da muž i eventualno starije dijete mogu dolaziti po želji, odn. da li u apartmanu može beba biti u rooming-inu cijelo vrijeme (osim eventualno za cijepljenje i sl.). Al koliko kužim zbog preuređenja ni nema apartmana, no ne znam ni koliko bi to preuređenje još trebalo trajati ili je možda već gotovo. A imam još 2,5 mjeseca do termina otprilike.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •