-
mačkulina da i ti si sa starijom prošla svašta.
Problem je najveći što sama bolnica ne drži do pravila, znači sestre, glavna sestra ili doktori očigledno nemaju autoriteta ili im se ne da sa time zafrkavati. Pravila su samo na papiru da se zadovolji forma.
Ja smatram isto da ne bi trebao nitko osim oca dolaziti a i njima bih uvjetovala ribanje ruku oblačenje maski, ali bože moj kad mačaka nema miševi vladaju znači da pacijenit iskorištavaju sve mogućnosti.
Možda nas dvije ispadosmo neosjećajne, grube i čistunke ali mislim da bi svaka rodilja podržala naše mišljenje da joj dijete pobere boleštinu u rodilištu (ne govorim o žutici, prehladi već o bolestima vezanim uz čistoću i sterilnost).
A osim toga, pisah već to xy puta ali mi se to urezalo u sjećanje da u 6 dana ležanja niti jednom čistačica nije obrisala kvake od vrata a sa onim gumenim rukavicama prazni koševe, pere zahode i uredno otvara ista vrata koja diramo i mi kad idemo na wc i sestre koje nam donose bebice pa još ako su susretljive da ti pomognu oko dojenja niti jedna neće prije nego što dodirne bebu ili tvoja prsa ići prati ruke. To mi je toliko ostalo u lošem sjećanju jer mi je nepojmljivo da na takvom odjelu nedostaje taj neki osnovni higijenski minimum.
Kad sam operirala slomljenu nogu u vg (odjel na kojem su svi pacijeniti bili u krevetima - trauma) čistačica je minimum 1x na dan brisala kvake od sobe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma