1. Ne znam! Nazalost nisam imala plan poroda!
2. Mislim da ide rutinski! Nisam ziher! Ja sam isla na inducirani pa sam slusala sve sto su rekli i ako bude trebalo rekla sam sve moze!
Moram priznat da su se jako trudili da me ne rezu ( i sva sreca nisu me ni rezali )
3. Suprug moze biti na porodu ( ukoliko imate njihov tecaj zavrsen ) od momenta kad udjes u box! S tim da im moras napomenuti odmah : imamo tecaj hocu da suprug dodje!
4. Pomagala nema! Hodati mozes dok te ne stave u box! Kad udjes u box spajaju te na crg i gotovo hodanje!
5. Meninhd babica pomagala tek kad je krenuo izgon! I stvarne se ful trudila i masirala i nisu me rezali! Malo sam puknula! Imala sam dva sava!
6. Nisam vidjela pa ne mogu rec! Dijete su prvo uzeli i umotali i onda mi ga dali na prsa! Tata je cijelo vrijeme bio s nama! Dojili smo dugo u boxu <3
7. Ovo ti malo ovisi o doktoru! Ali dosta su za prirodan porod ako je sve ok i nisam primjetila da forsaju indukciju! Frendica rodila malo iza mene i molila ih drip oni nisu htjeli, inziatirali su da se cekaju prirodni trudovi ( iako joj i voda otisla jos doma)
8. Ne znam jer nisam ni pitala!

Sretno! )
Ako te jos sta zanima pitaj