Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
Moje iskustvo je odlično, nisam baš sretna što sam završila na carskom,ali to je bio splet okolnosti i sve je na kraju super završilo.
Nisu blizanci, samo jedna velika beba.
Rodila sam pod spinalnom, išla sam na hladni carski 41+2. Kada obaviš operaciju ideš u šok sobu, gdje si so buđenja ili dok počnješ micati noge nakon spinalnNe škrtare s tim.
Djeca dolaze u 6 i onda su s tobom do 10 , kada je vizita. Onda ti ih vrate začas i do ručka su kod tebe i nakon toga do posjeta i navećer do 12, miožeš ražiti i po noći na podoje. Moja mala je bila skoro stalno samnom i nije dobivala nikakvu dohranu jer sam im strogo zabranila, a i imala sam mlijeka na izvoz. Sestra Anabela ti je odlična, jako pomogne i namjesti bebu, pokaže kako da pravilno uhvati bradavicu s čim sam ja imala malo problema. Sestre si inaće super, trude se, čak su nam i kavu jedno jutro kuhale.
Ja sam 5 dan išla doma,ali sam se vratila 7 da mi izvade kopče.
Moj prvi porod je bio vaginalni i nije bio nimalo dobar kao ovaj zato što je bio totalno izprogramiran i sa milijon intervencija, sa živčanim sestrama.
Iako je bio CR bilo mi je divno.

Samo bih htjela reći da je sestra Anabela odlična, a sestra Slavica najdivnija na svijetu (je li ona otišla u penziju?), od sestara za rodilje na CR su super sve mlade i glavna sestra, barem je moje iskustvo bilo takvo, a provele smo skoro 20 dana