-
U Petrovoj sam rodila 2 puta, a evo uskoro se spremam tamo i treći put. Mogu reći sve super. Naravno da je to sve subjektivni doživljaj i puno ovisi o tome kako zamišljate svoj porod, što očekujete i što vam je bitno. S obzirom da meni brijanje i klizma nisu neki "big dil" (nikad se dolje ne zapustim, a i ne mogu si zamisliti da kakam i rađam), s tim nisam imala problema. Drip nisam dobila - nitko mi nije ni nudio da bih morala odbiti. Prvi put je bila epiziotomija (nakon 10 dana sam sjedila na stolcu), drugi put ne. Vodenjak su mi prokinuli oba puta i tek tada sam osjetila malo jaču bol trudova i rodila nakon 45 min. Sve je to nekako kod mene završilo ekspresno tako da sada imam osjećaj da treći put moram juriti na prvi trud da nas malac ne iznenadi po putu. Po lopti, da su je i imali ne znam kad bih stigla skakati.
Ona 3 dana nakon poroda su mi prošla u blaženom raspoloženju i imam samo riječi pohvale za svo osoblje s kojim sam se susrela od prof. dr. mr. do teta koje su nam mijenjale plahte. Na sva pitanja koja sam im postavila dobila sam ljubazan odgovor.
A tko još misli na hranu i zahod (nije baš bajan) kad ti malac u naručju ciki.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma