-
meni je porod protekao ajmo reći ok, babica je radila sve i bila je jako dobra prema meni, dok je bila tamo.
doktor jako mlad i prestrašen, bilo mi ga je milo gledati
, nisam se bojala jer je babica imala stvar 100% pod kontrolom kad se pojavila, to je onaj dio koji im zamjeram.
kad su mi došli trudovi za tiskanje ( iako sam prvorotka to ne možeš promašiti) babica mi je viknula iz drugog boksa da se strpim da će doći za 10 min. dok ovu gospođu zašiju :shock: :shock:
bila je sredina noći i druga je ekipa spavala jer smo samo dotična gospođa i ja rađale.
kad su se udostojili doći trudovi su prošli i onda mi je onaj mladac skočio na trbuh i pogurao Ivu van.
sašio me drhtavom rukom tako-tako.
odjel babinjača-horor osam žena u sobi, bebe donesu našopane adaptiranim, sestre kako koja, ali nekog savjeta i topline nije baš bilo.
i sad dio zbog kojih ih mrzim.
drugi dan nakon poroda Iva je doslovce urlala sat vremena na prvom jutarnjem podoju i nakon svega ispovraćala sa mekonijem cijeli krevet, mene i sebe.
pozvala sam sestru i zamolila da je presvuče u čisto i suho, a ona je rekla da je bolje sad podojim , pa da će je presvući, što mi se činilo ok , pa sam poslušala.
cijeli taj dan su je donosili skorenu od tog mekonija i svaku sestru sam molila da ju presvuče i svaka je rekla ok i nije učinila ništa
sorry na dugom postu ali još sam ljuta kao pas, nisam neka mimoza i medicinske sam struke i znam u kakvim uvjetima i za koje novce rade, ali oni su postali pravi pogon i izgubili humanost.
ukratko u Petrovu nikad više.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma