evo nje, opet zacatava!ms. ivy prvotno napisa
sad cu i ja, ali moram reci Fridi da je meni frendica preko veze dosla na deset minuta poviriti kako sam. da sam inzistirala,Veza bi ucinila i da ostane, medjutim kad je neka sestra rekla da mora izaci, ja nisam imala niti toliko snage da prozborim i kazem kako ona moze ostati.
zato sljedeci put necu biti tuka i odbiti dvije veze koje su mi se same nudile, bez placanja, vec cu dignuti i kredit ako treba samo da se za nista ne moram boriti kad dodje nabitniji trenutak.
Kad mi je tata rekao tko mu se javio i ponudio "asistenciju", ja sam rekla neka ne radi od mene princezu, jer kako su druge zene tako cu i ja, tata je ostao popljuvan.
Eeeeee, ali je onda za nekoliko dana morao zvati Vezu (koja je bila na skijanju u Austriji), da spasi sto se spasiti dade, jer se stvar gadno zakomplicirala.
Na pocetku sam mislila da ce ovo biti zacatavanje, a sad sam skuzila da ti saljem poruku odnosno moj stav da cu sljedeci put (ako Bog da)vjerojatno isto roditi u Petrovoj, ali ovaj put sa puno boljim planom poroda, nazovimo to tako![]()