Citiraj ms. ivy prvotno napisa
Citiraj tweety prvotno napisa
Nazalost u petrovoj s tobom moze biti samo muz ili decko (odnosno otac djeteta), tako da single mammas nemaju srece po tom pitanju.
šta u ostalim rodilištima nije tako?

kakva je to glupost... nadam se da će, nakon što apsolviraju novost tate na porodu, idući korak biti da rodilja smije odabrati koga će povesti.

(uvijek se sjetim murphy brown kako frče ruku sirotom franku )
evo nje, opet zacatava!

sad cu i ja, ali moram reci Fridi da je meni frendica preko veze dosla na deset minuta poviriti kako sam. da sam inzistirala,Veza bi ucinila i da ostane, medjutim kad je neka sestra rekla da mora izaci, ja nisam imala niti toliko snage da prozborim i kazem kako ona moze ostati.
zato sljedeci put necu biti tuka i odbiti dvije veze koje su mi se same nudile, bez placanja, vec cu dignuti i kredit ako treba samo da se za nista ne moram boriti kad dodje nabitniji trenutak.

Kad mi je tata rekao tko mu se javio i ponudio "asistenciju", ja sam rekla neka ne radi od mene princezu, jer kako su druge zene tako cu i ja, tata je ostao popljuvan.
Eeeeee, ali je onda za nekoliko dana morao zvati Vezu (koja je bila na skijanju u Austriji), da spasi sto se spasiti dade, jer se stvar gadno zakomplicirala.

Na pocetku sam mislila da ce ovo biti zacatavanje, a sad sam skuzila da ti saljem poruku odnosno moj stav da cu sljedeci put (ako Bog da)vjerojatno isto roditi u Petrovoj, ali ovaj put sa puno boljim planom poroda, nazovimo to tako