Drago mi je da vas se nekoliko javilo s pozitivnim iskustvom s dr. Crvenković i dr. Pavičić. Lijepo je da još ima visoko stručnih liječnika a tako pristupačnih i jednostavnih, kojima nije teško zagrliti pacijenta kad mu je teško i reći riječi utjehe. Netko drugi na njihovom mjestu bi nosio nos visoko. Zaista sam sretna što sam u njihovim rukama.
Inače dr. Crvenković i operira - laparoskopija i histeroskopija. To su manji zahvati kad imate npr. endometriozu, miome, polipe, vanmaterična trudnoća,... Mene je operirao 2 puta. Prošlo je kao šala, ima jako sigurnu ruku i nema nikakvih komplikacija nakon zahvata.
Inače, sve pohvale odjelu CEF na kojem rade dotični liječnici (vodi ga dr. Šimunić). Najmoderniji odjel u toj staroj bolnici, klimu u sobama imaju već dosta dugo, svaka soba kupaonu i WC (što je za druge odjele u Petrovoj luksuz), sestre su jako prijazne i pomažu maksimalno, dobre volje,.....
Ako vas zbog trudnoće moraju hospitalizirati probajte se dočepati tog odjela (često tamo i šalju trudnice jer su odjeli patologije obično bukirani).
Naravno u ovim riječima hvale ćemo izostaviti kuhara bolnice jer su mu jela više nego često nejestiva i svaka žena koja ostaje neko vrijeme u bolnici organizira, barem povremeno, dostavu hrane izvana (roditelji, svekrva,... Rubelj).
Sretno!