-
moja treca trudnoca hm??????
menstruacija kasni a mene vata panika i nadam se .kupujem test na trudnocu i sa strahom mu prilazim,obavljuam to a nakon 2 min.vidim blago plavu boju i sok,trudna sam,sta sad,izgubljena sam u vremenu iprostoru,prihvacam to i idem u nove trudnickke pobjede.u pocetku malo povracanje mucnine ali kako se blizi sredina sve manje i manje.ibila sam trudna 2 ipo miseca kad sam saznala.i tako ide dan za danom pregled za pregledom ali nikad prvi misec 2009g.tj termin poroda.trudnocu mi je vodila dr.dubravka branica najbolja dr na svitu i puno joj zahvaljujem na svemu.prolazi nova godina ja jos u komadu.blizi se termin ja na iglama ko da mi je prvi porod.08,01,2009 pusta sigurnosni cep i koliko sam dugo cekala kraj nimalo lake trudnoce mislila sam da je vodenjak i budim muzica svoga a ona odma za firule.dolazimo u kliniku i protokol pa duge setnje predradaonom jer se nisam otvarala,malo ctg-a i na kraju me dr.salje na odjel jer to nije vodenjak i tako sam tu noc napola preispavala jer je u noci pocelo trud za trudom boli a svi spavaju.ujutro dolazi sestra i zove dezurnog doktora koji je dos tek za sat vrimena.pregledao me bila sam otvorena 8 cm zovem muzica i on dolazi pred sami kraj,sta je kraj mene drzao me za ruku i odjednom izmedu ludackih trudova puce vodenjak i odjedanput 3 babice ispred mene par jakih tiskanja i moja tara je bila tu sa svojom mamom i tato koji je bio ponosan sta je prvi vidio i prerezao pupcanu vrpcu.bila je tako mala sporka bespomocna a ja sam bila u bunilu ali nahsritnija na svitu sta je to malo cudo napokon vani.lezala mi je na prsima umotana u zelenu kompresu i trazilla papiti.stala je snama pola sata tata je islikavao mazio ljubio ...ma bila sam najsritnija na svitu sta je moj jubac bija samnom i moja mala slatka bebica.sve je proslo u redu izasle smo nakon tri dana kuci i sad brojimo 4 miseca 7,5kg i 60 cm.bilo je predivno i sada uzivam sa moje tri slatke princeze.
i moram naglasit da je svaka trudnoca lipa za sebe ali ova zadnja nikad da prode,ali kad se sitim onog malenog smotuljka sve se ruzno zaboravi.
-
Čestitam na trećoj srećici!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma