-
proširene vaginalne vene i porod
Bok svima,
u 37.tjednu sam trudnoće i imam grozne proširene vaginalne vene. Ovo mi je druga trudnoća i prvi put nisam imala takvih problema. Zanima me ima li koja od vas iskustva s tim a naročito me zanima kako je prošao porod. Moj gin me uvjerava da to neće stvarati nikakve probleme kod poroda ali mene je svejedno strah a naročito faze tiskanja.
-
Imam ja iskustva sa prosirenim venama na kojekakvim mjestima...
i sa preponskim bruhom, vec drugi put. I nije nikakav problem sto se tice poroda. Tijekom poroda ustvari ni ne razmisljas o tome. A kasnije se iznenadis kad shvatis da se sve totalno normaliziralo.
-
Joj hvala, sad mi je lakše. A što se stvarno nakon poroda sve povuče? Doktorica mi je rekla da bude ali mene je ipak strah da ne ostane.
-
Meni se nakon drugog poroda povuklo sve. A imala sam preponski bruh s obje strane, vaginalne vene i vene po preponama za ne povjerovat. Isto tako i vene po desnoj nozi. Ja isto nisam mogla doci sebi kad sam nakon poroda vidjela da se povuklo ama bas sve. Ostao je mozda poneki ispucali kapilaric, to je sve.
Sad ocekujem treci porod i nadam se da cu jednako dobro proci.
-
Baš mi je drago, želim ti sve najbolje i u trećoj trudnoći.
-
Ima li još kakvih iskustava u vezi proširenih stidnih vena i poroda. Kod mene katastrofalno stanje, a termin se bliži i malo me frka.
-
-
-
baš sam se i ja pitala kakve su mi šanse da ostanem "čitava"
-
I ja to imam, skoro sam u 32.tj. i strah me da mi sve ne pukne prilikom poroda.
Moja gin kaže da će zvat u bolnicu kad budem rađala da vidi jel 'pametna' babica i da joj kaže da me ne reže zbog toga.
Prvu trudnoću isto nisam imala takve vene, i nije mi baš ugodan osjećaj.
Radim kegelove vježbe i nadam se da to može i tu poboljšati stvar.
Od petka, nadam se nastavljam vježbanje s jednom fizioterapeutkinjom pa ću ju pitati ima li ona neke posebne vježbe koje bi mogle pomoći u preventivi...
Dobro, sad vidim da nisam jedina :D
-
ja sam imala vaginalane vene treciporod. nisu me rezali, ali nisam mogla mokriti i htjeli su ali nisu molgi staviti kateter-to je bio jedini problem u icjeloj prici..iako vjeurjem da nisam morala lezati i radjati da ni toga ne bi bilo....
povukle su se nakon poroda..za razliku od ostalih...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma