Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: dijete povraca moje mlijeko

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno dijete povraca moje mlijeko

Izdajam svaka 2-3 sata i izdojim poprlicnu kolicinu, ali moje dijete zadnja 4 obroka gotovo potpuno povratilo- jako pazim na prehranu i zbilja ne znam da li sam sto pojela da bi joj moglo smetati. Dva obroka sam joj dala adaptirano izmedu i njih nije povratila.

Pretpostavljam da ako joj nesto smeta ili je alergicna izbio bi joj osip ili tako nesto po kozi... i da stolica joj je bila zelena prije nego sam joj dala adaptirano

Da li se ikome tako nesto dogodilo i sto da radim?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

je li potpuno zdrava? (neka viroza ili nesto)

ako sumnjas na alergiju, pisi sto jedes i kad je povratila, mozda se pojavi uzorak

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Može li povraćanje biti znak alergije? Ja sam mislila da je znak alergije samo osip. Naime, i moja zadnjih dana zna povratiti sve što je pojela, a ja sam u prehranu ubacila dosta grejpa (radi soora). Može li to imati kakve veze?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

povracanje (izmedju ostalog) moze znaciti i preosjetljivost na hranu ili lijekove koje beba prima direktno ili preko majcinog mlijeka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jucer sam cijeli dan izdajala i bacala mlijeko, a jutros joj dala jedan obrok opet moga i nije ga povratila. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •