Već jedno 2 dana....
U ta 2 dana sam non-stop za računalom, neispavana, pod stresom.... Kako si pomoći? Ima li instant rješenja?
Već jedno 2 dana....
U ta 2 dana sam non-stop za računalom, neispavana, pod stresom.... Kako si pomoći? Ima li instant rješenja?
Osim da ostavim posao i naspavam se naravno... a to si trenutno ne mogu priuštiti... :/
isključivanje kompa, tableta za glavu pa kava vani na kunjevcima (novim), po povratku crtić za dečke i taaaaako
dala si sama odgovorOsim da ostavim posao i naspavam se naravno![]()
Ali ne mogu... Radim godišnjak. Imam rokove. Da i ostavim sve i odem u krevet ne bih mogla spavati znajući da nisam odradila posao.
Evo prošetala, obavila građansku dužnost i osjećam se puuuuuuno bolje. Ali sada moram nastaviti :/
štrebericaJanoccka prvotno napisa
![]()
za glavobolju ne znam što bi ti rekla, možda da ti netko izmasira vrat?
a titranje oka sam imala jednom davno, netko mi je rekao da to znači da organizmu fali magnezija. meni je i prošlo od šumećih tableta s magnezijem, ali ne garantiram da je to instant-rješenje.
Titranje oka (nistagmus) je čest simptom stresa. Zna biti i uslijed kočenja vratne kralježnice. Znam iz iskustva... Propuh i napor (tv, računalo, kod mene i noćna vožnja i neadekvatne naočale) pogoršavaju stvar. Prašina i zagađena okolina također.
Prva pomoć (neke ideje) :
- B kompleks ("Plibex" ili slične tablete)
- razgibavanje vratne kralježnice (i druga fizička aktivnost, yoga ili brain gym)
- anatomski jastuk
- ako je uzrok stres i puno sjedenja, tuširanje toplo-hladno pomaže, ako je uzrok propuh, to će više štetiti nego koristiti