Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Duplanje bete 42h???

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno Duplanje bete 42h???

Pozdrav! Ja sam nova ovde (do sad na odbrojavanju). Pre tri dana sam uradila testic i videla magicne dve crtice. Isti dan sam izvadila betu koja je bila 230 a danas sam vadila ponovo da vidim kako se dupla i iznosi 761. Znaci, vreme duplanja je 42h! Ovo me bas uplasilo jer koliko sam mogla da vidim na netu to vreme bi trebalo biti 48-72h, a kada je u pitanju blizanacka trudnoca pominju se dosta manje vrednosti od 42. Znaci ja sam ni tamo ni ovamo! Prepala sam se jer tek krajem sedmice idem lekaru.
    Ima li neko iskustva sa ovim? Jel to moze biti nesto opasno?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne znam u čemu misliš da je problem, lady. Tvoja beta se sasvim lijepo i pravilno dupla i super što je tako. Vrijednosti su individualne, ali važno je da svakih 48 sati (do vrijednosti od 6.000) bude dupla ili čak više nego dupla. Čestitam!

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam znala da treba da se dupla na svaih 48 i vise, ali nisam znala da je normalno ispod 48, odnosno da se brze dupla. Najgore sto sam krenula googlam, pa me brine ta tzv. molarna trudnoca kod koje ovo moze da se desi... uh, bas sam se odsekla.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Najbolje se sad par dana ostavi googlanja i mirno dočekaj pregled. Molarna trudnoća je vrlo rijetka (osim ako je već nisi imala) i nema razloga da se unaprijed zabrinjavaš. Sve će se vidjeti na prvom pregledu, samo mirno.

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nema razloga za paniku, jer ne mora biti tačno na 48 sati
    i meni je kad sam vadila betu prva bila 322, a za dva dana bila 823
    znači i meni se i ranije uduplala
    trudnoća protiče uredno, evo me u 37 sedmici

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala vam, malo sam se smirila. Vjestice, kod tebe je vidim bilo slicno kao sad meni sto me hrabi dosta. Zvala sam ginekologa i rekao mi je da se beta na pocetku dupla cesce, pa to vreme tek raste vremenom i da ne mora nista da znaci.
    Posljednje uređivanje od lady.x : 14.06.2010. at 18:51

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Meni je na početku 13dnt beta bila 201 a za dva 710 i danas sama u 20 tjednu trudnoće.Mislim da nema razloga za paniku, negdje sam čak pročitla ada je bitnije prvo duplanje bete i što se ona lijepo udupla bolje je.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

draga lady...meni ti se u 48 sati troduplala cijelo vrijeme!...bez birige! sve je OK!

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Uh, kamen mi pade sa srca! Bicu najgora i najdosadnija trudnica sa svojim pitanjima... nadam se da ce me okolina istrpeti... Hvala vam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •