Evo, zatoplilo nam je, pa me zanima oblače li vaši klinci potkošulju ili bodi bez rukava ispod majice kratkih rukava?
Ne znam da l da joj obučem bodi bez rukava, da joj "čuva" bubrege i kupi znoj? :/
Evo, zatoplilo nam je, pa me zanima oblače li vaši klinci potkošulju ili bodi bez rukava ispod majice kratkih rukava?
Ne znam da l da joj obučem bodi bez rukava, da joj "čuva" bubrege i kupi znoj? :/
ja svojoj imam ili bodić kratkih rukava ili ako nosi maju onda bez rukava....da drži pelenu na mjestu....
N nema ništa ispod majice već dugo (osim ako ne duva košava). Znači ili majica dugih rukava (ujutru kad je friško), ili preko dana kratki rukav i ništa ispod.
Ja se ravnam po sebi, i ja nosim samo majicu.
po noći imaju potkušuljicu, po danu ne.
Lara ima bodić.
Moji oboje furaju potkošulju tj. bodi ispod kratkih rukava...
Ne znam, nisam još razmišljala ada ih zargolitim... :/
mama-još-malo imaš pp[/b]
Ja im još uvijek većinom obučem. Nekad kad mala npr. obuče tuniku, onda ne stavim potkošulju.
A ova starija sama traži potkošulju.
ne nose potkošulje već mjesec dana, ako ne i duže
Ivo je unazad tjedan dana bez potkošulje kada ima pamučnu majicu, a kad ima košuljicu obavezno mu stavim i potkošulju jer mi nekako košulje tako ne "kupe" znoj
Ovisi, ponekad ima bodi bez rukava, ponekad ne. Cesce ima najvise da drzi pelenu a i zato sto se on svuda vere pa se bojim da ne izgrebe trbuh jer mu je i fora dizat majicu do vrata...
Ovisi, ponekad ima bodi bez rukava, ponekad ne. Cesce ima najvise da drzi pelenu a i zato sto se on svuda vere pa se bojim da ne izgrebe trbuh jer mu je i fora dizat majicu do vrata...
Mi smo i dalje u potkosuljama. Mishici eventualno skinem majicu ako se preznoji igrajuci se pa ostane samo u potkosulji a ja bez potkosulje idem valjda samo na more.
Potkoššulje su odavno out. Samo dugi ili kratki rukavi. Recimo danas je doma poslije vrtića bila u gaćama.
Potkošulja ne bi trebala služiti da kupi znoj nego da grije. Znoj se treba isparavati s kože jer se dijete tako hladi.
Preko noći i ujutro da. Po danu ako zahladi/ puše, a vani smo.
Inače ne.
Do sada smo imali bodiće, ali prelazimo na potkošulje, jer ćemo uskoro skidati pelene, pa će mu bodi samo smetati... a i meni biti nepotrebni izdatak.
Potpuno isto ovako.argenta prvotno napisa
još uvijek bodi bez rukava.mora dobro zagrijati da ja to skinem
http://prognoza.hr/sedam.php?id=seda...ska&code=14240
dakle, mora biti iznad 30 da bi djeci skinuli potkošulje ili?
![]()
nemojte se ljutiti, ali vani su fakat ljetne temperature, tako da mi stvarno nije jasno koja je to temperatura na kojoj vam je ok da dijete bude u samo jednom sloju?
meni ne pada na pamet da djetetu obučem potkošulju, al mm![]()
on je nosi i dalje, jer tvrdi da njemu smeta kad se znoji i kad mu se moči majica, voli imati potkošulju. Tako da, kako on u zadnje vrijeme M oblači za vrtić, oblači mu i potkošulju,
ma znam da ima ljudi koji nose potkošulju i po ljeti (jer su ih tako navikli roditelji) i jasno mi je da je njima normalno oblačiti i djeci potkošulje po ljeti.
ali velika većina roditelja koja djecu na 30 C oblači dvoslojno, sama hoda u majicama na bretele i japankama - a to mi fakat nije jasno :?
margita i ja smo od jucer u sandalama (bez čarapa), a zara ide na rolanje i tenis s vrtićem pa svaki dan oblači čarape i renisice. ja to uopće ne mogu gledati, preznojim se cim ju vidim sta sve ima na nogama![]()
Moja baka na primjer. Poludi kad vidi da imam kratku majicu i ništ ispod jer "mrzli vjetar puše i prehladila si bum bubrege", a vani je 30 stupnjeva.Lutonjica prvotno napisa
P. sad kad je jako zatoplilo nosi samo bodi s kratkim rukavima. Do sad je nosila ili bodi s dugim rukavima ili bodi bez rukava i majicu s kratkim rukavima. Ima 3/4 hlačice i sandalice s čarapicama, mislim da joj je tak udobnije nego bez čarapa, a još uvijek nije tak strašno vruće
Mi smo od ove noću u piđamama kratkih rukava i nogavica, a čarape bude valjda dozvolio skinuti tek u 9. mj.![]()
mi smo uvijek u bodiju. Ako je toliko vruće da se skidamo u jedan sloj - skidamo gornju majcu i ostajemo u bodiju. Eventualno kad su baš ljetne temperature (na moru i sl.)
Majce (bez bodija) ne volim iz razloga što ne drže pelenu i što mu je trbuh stalno gol.
I moja bakaSirius Black prvotno napisa
![]()
Ja samo ne razumem koji je problem golog stomaka, leđa.... na 27,28 i više stepeni?
Moj sin je danas prvi dan otišao jednoslojno odjeven...dosad je nosio bodi ispod majice. tete u vrtiću će mu najbolje tamo iskombinirati što da odjene jer ima i rezervne odjeće. Mene više brinu vrtićke papuče koje su onog tipa da se ispod nose čarapice, a voljela bi ga u vrtić poslati u sandalicama jer mislim da bi mu bilo ugodnije. Kako su vaši obuveni u vrtićima?
Ja imam 28god. pa nemam nikad gola leđa sem na plaži ili treningu.vissnja prvotno napisa
jučer i danas ujutro sam joj obukla potkošulju, pa se predomislila i skidala.
po noći nema već 10-ak dana. u dva navrata smo joj obukli body za spavanje i toliko se bacala i vrtila da nije bilo normalno. kad je bez bodića spava mirno.
već danima hoda u ljetnoj garderobi (kratke hlače, majice bez ili s kratkim rukavima, ništa ispod). po kući hoda u peleni, bos. spava u ljetnoj pidžami, nepokriven.
oblačim ga kao sebe i priznajem, ne kužim potkošulje kao sakupljače znoja.![]()
I mene muči ovo sa oblekom. Lara navršila godinu ali kako je ovdje i Lici malo svježe malo vručina ja njoj obučem ovako: još uvijek imamo bodiće sa dugim rukavima pa nosi po noći i donji dio pidžame i bosa spava, ujutro kad je friško obučem joj body dugi rukav čarapice i donji dio trenirku i gore majicu ako je jako svježe ko danas i oblačno.
Kad je vruće al ono jako vruće i u hladu obučem joj na pelenu kratke hlačice i kratku majičicu ispod ništa i čarapice.
E sad dolazi ljeto što vi mame mislite dal da kupim bodiće kratki rukav ili potkošulje ha mame :?
Zaboravila sam napisati da ima za kupiti i body- potkošulja, pa što tada, body - potkušulja ili body kratki rukav ili kratka potkošulja pitam za curicu i koristimo tetre + zaštitne pa mi stil bodića drži dobro pelenu![]()
Naravno to pitam za ljetne dane.
ako je vruće kao jučer i danas samo majica...onih dana kad je dosta puhalo i bilo hladnije kad puše imao je i potkošulju
Isto ovako, samo zadnja dva dana sam mu kad smo došli doma pobukla majicu bez rukava i opet kad je išao u kuču je bio sam znojan i ljepljiv.(maša) prvotno napisa
Ja ne znam zakaj djecu neprestano obalče mame ili bake deblje nego sebe.
Bar je to kod mene slučaj, a one se razgolite i sjede i klafraju i vele zima je. A djete ko djete nema mira ni sekunde i naravno ako je debelo obučeno da se znoji.
Ian odavno ne nosi potkošulje, a Kala zadnjih tjedana. ili smao bodi ili bez bodija
skinula sam djetetu potkošulju, i mm-a isto natjerah.
Proglašavam pobjedu nad ludim idejama![]()
ja joj jos uvijek cesto oblacim body bez rukava i preko majicu pa ako je zbilja vruce skinem ju u taj body...
Mi isto ovako, osim što po kući trči bez pelene, u čarapicama i majici.Lulu prvotno napisa
XLutonjica prvotno napisa
Ja svoje uvijek oblačim kao i sebe. Mislim da bi umrla u potkušulji. A oni još i više jer su aktivniji od mene.
Mi smo se skinuli iz potkošulja....
Evo i ja prijavljujem svecano skidanje iz potkosulje!
I ne samo potkosulje, juce je ceo dan trcala samo u gacama.![]()
mi smo bez potkošulje/bodića već neko vrijeme. Uzmem neku majičicu ili bezrukavnik sa sobom pa ako baš zahladi...
Inače, moja je obučena tanje od mene uglavnom jer se jako znoji i uvijek joj je vruće. Dok sam se ja još pokrivala s plahtom i dekom ona je spavala otkrivena.
stvarno je prevruće za body i majicu.ja se isto ravnam po sebi. uglavnom kad smo doma je u body na bretele,a kad idemo vani haljinica...glavno da je lagano i prozračno.