Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Potkošulja/bodi ispod majice?

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Potkošulja/bodi ispod majice?

Evo, zatoplilo nam je, pa me zanima oblače li vaši klinci potkošulju ili bodi bez rukava ispod majice kratkih rukava?

Ne znam da l da joj obučem bodi bez rukava, da joj "čuva" bubrege i kupi znoj? :/

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja svojoj imam ili bodić kratkih rukava ili ako nosi maju onda bez rukava....da drži pelenu na mjestu....

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

N nema ništa ispod majice već dugo (osim ako ne duva košava). Znači ili majica dugih rukava (ujutru kad je friško), ili preko dana kratki rukav i ništa ispod.
    Ja se ravnam po sebi, i ja nosim samo majicu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

po noći imaju potkušuljicu, po danu ne.
    Lara ima bodić.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moji oboje furaju potkošulju tj. bodi ispod kratkih rukava...
    Ne znam, nisam još razmišljala ada ih zargolitim... :/

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mama-još-malo imaš pp[/b]

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja im još uvijek većinom obučem. Nekad kad mala npr. obuče tuniku, onda ne stavim potkošulju.
    A ova starija sama traži potkošulju.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne nose potkošulje već mjesec dana, ako ne i duže

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ivo je unazad tjedan dana bez potkošulje kada ima pamučnu majicu, a kad ima košuljicu obavezno mu stavim i potkošulju jer mi nekako košulje tako ne "kupe" znoj

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ovisi, ponekad ima bodi bez rukava, ponekad ne. Cesce ima najvise da drzi pelenu a i zato sto se on svuda vere pa se bojim da ne izgrebe trbuh jer mu je i fora dizat majicu do vrata...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ovisi, ponekad ima bodi bez rukava, ponekad ne. Cesce ima najvise da drzi pelenu a i zato sto se on svuda vere pa se bojim da ne izgrebe trbuh jer mu je i fora dizat majicu do vrata...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi smo i dalje u potkosuljama. Mishici eventualno skinem majicu ako se preznoji igrajuci se pa ostane samo u potkosulji a ja bez potkosulje idem valjda samo na more .

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Potkoššulje su odavno out. Samo dugi ili kratki rukavi. Recimo danas je doma poslije vrtića bila u gaćama.
    Potkošulja ne bi trebala služiti da kupi znoj nego da grije. Znoj se treba isparavati s kože jer se dijete tako hladi.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Preko noći i ujutro da. Po danu ako zahladi/ puše, a vani smo.
    Inače ne.
    Do sada smo imali bodiće, ali prelazimo na potkošulje, jer ćemo uskoro skidati pelene, pa će mu bodi samo smetati... a i meni biti nepotrebni izdatak.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj argenta prvotno napisa
    Preko noći i ujutro da. Po danu ako zahladi/ puše, a vani smo.
    Inače ne.
    Do sada smo imali bodiće, ali prelazimo na potkošulje, jer ćemo uskoro skidati pelene, pa će mu bodi samo smetati... a i meni biti nepotrebni izdatak.
    Potpuno isto ovako.

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

još uvijek bodi bez rukava.mora dobro zagrijati da ja to skinem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://prognoza.hr/sedam.php?id=seda...ska&code=14240

dakle, mora biti iznad 30 da bi djeci skinuli potkošulje ili?

nemojte se ljutiti, ali vani su fakat ljetne temperature, tako da mi stvarno nije jasno koja je to temperatura na kojoj vam je ok da dijete bude u samo jednom sloju?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni ne pada na pamet da djetetu obučem potkošulju, al mm
    on je nosi i dalje, jer tvrdi da njemu smeta kad se znoji i kad mu se moči majica, voli imati potkošulju. Tako da, kako on u zadnje vrijeme M oblači za vrtić, oblači mu i potkošulju,

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma znam da ima ljudi koji nose potkošulju i po ljeti (jer su ih tako navikli roditelji ) i jasno mi je da je njima normalno oblačiti i djeci potkošulje po ljeti.

ali velika većina roditelja koja djecu na 30 C oblači dvoslojno, sama hoda u majicama na bretele i japankama - a to mi fakat nije jasno :?

margita i ja smo od jucer u sandalama (bez čarapa), a zara ide na rolanje i tenis s vrtićem pa svaki dan oblači čarape i renisice. ja to uopće ne mogu gledati, preznojim se cim ju vidim sta sve ima na nogama

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    ma znam da ima ljudi koji nose potkošulju i po ljeti (jer su ih tako navikli roditelji ) i jasno mi je da je njima normalno oblačiti i djeci potkošulje po ljeti.
    Moja baka na primjer. Poludi kad vidi da imam kratku majicu i ništ ispod jer "mrzli vjetar puše i prehladila si bum bubrege", a vani je 30 stupnjeva.

P. sad kad je jako zatoplilo nosi samo bodi s kratkim rukavima. Do sad je nosila ili bodi s dugim rukavima ili bodi bez rukava i majicu s kratkim rukavima. Ima 3/4 hlačice i sandalice s čarapicama, mislim da joj je tak udobnije nego bez čarapa, a još uvijek nije tak strašno vruće

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo od ove noću u piđamama kratkih rukava i nogavica, a čarape bude valjda dozvolio skinuti tek u 9. mj.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mi smo uvijek u bodiju. Ako je toliko vruće da se skidamo u jedan sloj - skidamo gornju majcu i ostajemo u bodiju. Eventualno kad su baš ljetne temperature (na moru i sl.)

Majce (bez bodija) ne volim iz razloga što ne drže pelenu i što mu je trbuh stalno gol.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Moja baka na primjer.
    I moja baka

Ja samo ne razumem koji je problem golog stomaka, leđa.... na 27,28 i više stepeni?

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moj sin je danas prvi dan otišao jednoslojno odjeven...dosad je nosio bodi ispod majice. tete u vrtiću će mu najbolje tamo iskombinirati što da odjene jer ima i rezervne odjeće. Mene više brinu vrtićke papuče koje su onog tipa da se ispod nose čarapice, a voljela bi ga u vrtić poslati u sandalicama jer mislim da bi mu bilo ugodnije. Kako su vaši obuveni u vrtićima?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa

Ja samo ne razumem koji je problem golog stomaka, leđa.... na 27,28 i više stepeni?
    Ja imam 28god. pa nemam nikad gola leđa sem na plaži ili treningu.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

jučer i danas ujutro sam joj obukla potkošulju, pa se predomislila i skidala.
    po noći nema već 10-ak dana. u dva navrata smo joj obukli body za spavanje i toliko se bacala i vrtila da nije bilo normalno. kad je bez bodića spava mirno.

Lulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

već danima hoda u ljetnoj garderobi (kratke hlače, majice bez ili s kratkim rukavima, ništa ispod). po kući hoda u peleni, bos. spava u ljetnoj pidžami, nepokriven.
    oblačim ga kao sebe i priznajem, ne kužim potkošulje kao sakupljače znoja.

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I mene muči ovo sa oblekom. Lara navršila godinu ali kako je ovdje i Lici malo svježe malo vručina ja njoj obučem ovako: još uvijek imamo bodiće sa dugim rukavima pa nosi po noći i donji dio pidžame i bosa spava, ujutro kad je friško obučem joj body dugi rukav čarapice i donji dio trenirku i gore majicu ako je jako svježe ko danas i oblačno.
    Kad je vruće al ono jako vruće i u hladu obučem joj na pelenu kratke hlačice i kratku majičicu ispod ništa i čarapice.
    E sad dolazi ljeto što vi mame mislite dal da kupim bodiće kratki rukav ili potkošulje ha mame :?

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zaboravila sam napisati da ima za kupiti i body- potkošulja, pa što tada, body - potkušulja ili body kratki rukav ili kratka potkošulja pitam za curicu i koristimo tetre + zaštitne pa mi stil bodića drži dobro pelenu
    Naravno to pitam za ljetne dane.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ako je vruće kao jučer i danas samo majica...onih dana kad je dosta puhalo i bilo hladnije kad puše imao je i potkošulju

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa
    ako je vruće kao jučer i danas samo majica...onih dana kad je dosta puhalo i bilo hladnije kad puše imao je i potkošulju
    Isto ovako, samo zadnja dva dana sam mu kad smo došli doma pobukla majicu bez rukava i opet kad je išao u kuču je bio sam znojan i ljepljiv.
    Ja ne znam zakaj djecu neprestano obalče mame ili bake deblje nego sebe.
    Bar je to kod mene slučaj, a one se razgolite i sjede i klafraju i vele zima je. A djete ko djete nema mira ni sekunde i naravno ako je debelo obučeno da se znoji.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ian odavno ne nosi potkošulje, a Kala zadnjih tjedana. ili smao bodi ili bez bodija

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

skinula sam djetetu potkošulju, i mm-a isto natjerah.
    Proglašavam pobjedu nad ludim idejama

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja joj jos uvijek cesto oblacim body bez rukava i preko majicu pa ako je zbilja vruce skinem ju u taj body...

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Lulu prvotno napisa
    već danima hoda u ljetnoj garderobi (kratke hlače, majice bez ili s kratkim rukavima, ništa ispod). po kući hoda u peleni, bos. spava u ljetnoj pidžami, nepokriven.
    Mi isto ovako, osim što po kući trči bez pelene, u čarapicama i majici.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ali velika većina roditelja koja djecu na 30 C oblači dvoslojno, sama hoda u majicama na bretele i japankama - a to mi fakat nije jasno :?
    X

Ja svoje uvijek oblačim kao i sebe. Mislim da bi umrla u potkušulji. A oni još i više jer su aktivniji od mene.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo se skinuli iz potkošulja... .

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo i ja prijavljujem svecano skidanje iz potkosulje!
    I ne samo potkosulje, juce je ceo dan trcala samo u gacama.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo bez potkošulje/bodića već neko vrijeme. Uzmem neku majičicu ili bezrukavnik sa sobom pa ako baš zahladi...
    Inače, moja je obučena tanje od mene uglavnom jer se jako znoji i uvijek joj je vruće. Dok sam se ja još pokrivala s plahtom i dekom ona je spavala otkrivena.

sanda:)la avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

stvarno je prevruće za body i majicu.ja se isto ravnam po sebi. uglavnom kad smo doma je u body na bretele,a kad idemo vani haljinica...glavno da je lagano i prozračno.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Candy prvotno napisa
    Citiraj Lulu prvotno napisa
    Mi isto ovako, osim što po kući trči bez pelene, u čarapicama i majici.
    i mi ovako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •