Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: tko nije pitao za spol djeteta u trudnoći??

Datum pristupanja
    May 2009

Početno tko nije pitao za spol djeteta u trudnoći??

evo ponukana ovom temom o tome u kojem su tjednu saznale spol djeteta zanima me koliko mama ima koje nisu pitale :D već su ostavile da to bude iznenađenje!

ja nisam pitala, htjela sam nakon bolova i sveg poroda čuejm jedno iznenađenje! onako ko na filmovima dobili ste ..curicu/dečkića......!!! :D

jedino što mogu reć da me osjećaj nije prevario!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

zanimljiva tema. Ja to ne bi izdržala, a da ne pitam. Ja bi valjda najrađe da kad sam radila kućni test na trudnoću, da osim kaj je pokazal da sam trudna, da odmah pokaže i kojeg je spola beba!

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja sam noćas sanjala da sam opet trudna (to ćesto sanjam u zadnje vrijeme) i da ne želim znati spol djeteta

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj smajlić prvotno napisa
    zanimljiva tema. Ja to ne bi izdržala, a da ne pitam. Ja bi valjda najrađe da kad sam radila kućni test na trudnoću, da osim kaj je pokazal da sam trudna, da odmah pokaže i kojeg je spola beba!
    da mnogi ne mogu izdržat. a i ja i moj dragi smo se složili da nećemo pitat i to smo mirno podnijeli. onako zacrtaš si da ćeš znat tek onda, i tako čekaš pomalo. a i ono kad vidiš trudnicu pa je pitaš a ona kaže npr. rodit će se tamara 21.04. kod nas je bilo iznenađenje do kraja za sve pa i za nas same.
    i sljedeći put ću isto tako. onako fora mi nekako rađaš, izlazi malo pomalo i čekaš da vidiš šta je!
    a što se tiče robice kupili smo uglavnom malo bijeloga i žutoga za izlaz iz bolnice i ono najosnovnije. kolica plava nez obzira na spol i sl. neutralne stvari. i onda kad se rodio dečko smo nastavili kupovat u stilu!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

jedino što sam svaki put kad bi došla na pregled na UZV unaprijed vikala nemojte mi slučajno reć, ne želim znat , da joj ne bi slučajno pobjeglo!!

Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ni mi nismo ni s prvim, ni s ovim htjeli znati! S prvim sam morala na češće kontrole, pa mi je na UZV pregledu u 12tjednu već doktor natuknuo da je izgleda dečko (ja bila sva u šoku jer sam mislila da se još ne može vidjeti), ali da moramo potvrditi kasnije u trudnoći. Tako da smo znali, ali ne sigurno, a sada sam u 36.tt i nemamo pojma tko se krije :D i jedva čekamo saznati kad se rodi! Isto svaki put zamolim da mi ne kažu... nekoliko puta sam si morala staviti porukicu na trbuh da se sjetim prije nego legnem za pregled

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Nova prvotno napisa
    S prvim sam nekoliko puta sam si morala staviti porukicu na trbuh da se sjetim prije nego legnem za pregled

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi u 1. trudnoci nismo htjeli znati, al kad sam u 25tj dosla prvi put u bolnicu na pregled doktor je pitao zelimo li znati kojeg je spola. i MM i ja mu odgovorimo: NE, a on nama: AL KAD TAK DOBRO STRSI! i naravno da sam rekla, a kaj curici ima strsati, znaci decko je

sad bih cak i htjela znati, al bebolino/a ima prekrizene nogice tak da ce nam biti iznenadjenje al sam svejedno kupila 2 roza bodija i 1 rozi kompletic (ja si nekak gruntam da je curica)

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mi nismo htjeli znati ali naša curka kojoj je 10 god nije mogla izdržati i pokušavala je smisliti 100 načina kako da ona sazna a mi ne.
    jednom prilikom je otišla sa mnom na uzv, ja sam dr objasnila situaciju a ona je bila tako dobra da joj je šapnula. nije mi vjerovala da ona zna čuvati tajnu. i evo nas sada pri kraju trudnoće, a ona i dalje čuva tajnu.
    kupujemo neutralno

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ajme super je, svaka čas što to zna držat za sebe i što vam ničim nije odala!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam prije trudnoce uvijek govorila da ne zelim znat spol, da zelim iznenađenje i salila se da ce dr. dobit nogom po prstima ak mu izleti... na kraju, jedva sam cekala da saznam spol, htjela sam da moja beba ima ime dok je jos unutra. sad sam opet trudna i mislim da jedva cekam da saznam, makar cu jednako sretna bit kaj god da je.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam imala cvrstu nameru da saznam pol tek kada se beba rodi. Ali na kraju sam tokom jednog UZV-a, bez dogovora sa mm-om, posustala i pitala...e, onda beba nije htela da se pokaze i tako do 8og meseca.
    Ovo je mozda vise za temu "rek'o porek'o" .

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa
    jedva sam cekala da saznam spol, htjela sam da moja beba ima ime dok je jos unutra.
    X

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni nije nitko rekao a ja nisam pitala.Kao što sam napisala na drugoj temi,nisam baš znatiželjna.A kad smo kod predosjećaja..mene je prevario..bila sam uvjerena da nosim dečka,kad ono velika curka!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislila sam da nas ima vise koje nismo znale.

Kod nas je MM bio taj koji je zapravo rekao da ne zeli znati unaprijed,vec da zeli iznenadenje. Tako sam se ja onda eto slozila.

Oba puta nismo znali.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa
    A kad smo kod predosjećaja..mene je prevario..bila sam uvjerena da nosim dečka,kad ono velika curka!
    a ja sam mislila da majcina intuicija nikada ne grijesi

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nema šanse da bih ja izdržala da ne znam.

a da saznam što je i da moram čuvati tajnu pred nekim
    na lakat bih progovorila!

luna82 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Što mi vrijedi da nisam htjela saznati, kad neke stvari tako očito strše, da nema zablude što se tiče spola.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

MM i ja ne želimo znati spol,tako smo se dogovorili. Robicu kupujemo u bijeloj, žutoj i zelenoj boji.
    Mene zabavlja ovo pogađanje okoline koji je spol po mom izgledu ("imaš fleke po licu, curica je", narastao ti je samo stomak, dječak je).
    doduše, mislila sam da ću s vremenom imati neki predosjećaj, ali ništa. a evo me u 30 tt.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moja kolegica je rekla u obje trudnoce da ne zeli znati spol jer joj je to kao da joj je netko ispricao kraj filma. Ima nesto u tome. Ja sam htjela znati cim prije a mozda se za drugu bebu i ja odlucim iznenaditi...makar tesko, ne znam kako cu izdrzati

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

za prvu bebu nisam htjela znati i muž se složio.,tako da je bilo izneneđenje, mada sam osjećala da će biti dečkić.
    za drugu bebu isto nisam htjela znati, ali se doktor izlanul.a sad za ovu, muž bi htio znati, ali ja ne.
    kako sam svojoj seki pogriješila u pogađanju, sad me strah da ću i sebi, mada opet osjećam da bi mogao biti dečkić.
    pusa svima

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U prvoj trudnoći nisam znala, željela sam da nam bude iznenađenje
    Nisam imala nikakav osjećaj, čak sam, želeći više curicu, mislila da će suprotno tome biti dečko. A bila je cura

Ni drugi puta da se mene pitalo ne bih znala, ali je MM želio pa smo pitali i na našu radost došla je i 2. cura

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    Citiraj mihim prvotno napisa
    jedva sam cekala da saznam spol, htjela sam da moja beba ima ime dok je jos unutra.
    X

pa i moja beba je imala ime, tj dva muško i žensko!! :D

a sljedeći put kad budem trudna kupit ću plavu i rozu tuticu!!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Nina prvotno napisa
    Mislila sam da nas ima vise koje nismo znale.
    .
    da zato sam i postavila temu, jer kad sam vidjela 328 postova na suprotnoj temi, kažem da vidim ima li nekog tko nije "znatiželjna baba"

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Nismo htjeli znati, slatko čekanje, svi su nagađali da će biti dečko a onio ogromna ženska,nismo ni skužili ni kad se rodila kojeg je spola pa je babica veselo viknula pa cura kaj niste vidli..a nama svejedno onako presretni i puna srca.
    Ja sam si jako željela curu pa sam ju i dobila
    Iako mislim da bi se i bolje povezala s bebom u trbuhu da sam znala spol.

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

u prvoj trudnoći sam pitala ali sada želim iskusiti iznenađenje

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja nisam pitala, ali nisam mogla izbjeći informaciju, jer sam oba puta bila na amniocentezi zbog godina.

Da sam mogla birati, ne bih pitala.

Asimon avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prvi put nisam pitala, ali smo ja i MM bili potpuno uvjereni da je dječak. I stvarno se rodio P. poslije su nam rekli da smo sigurno znali ali da smo tajili.
    Drugi put nismo mogli odoljeti i pitali smo, pa doktor jedno vrijeme nije bio siguran... uglavnom za drugo smo znali da je cura. ali se svejedno nismo mogli dogovoriti oko imena skoro mesec dana poslije rođenja...

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Prvi put nismo željeli znati. Sad sam trudna i pomalo sam kuriozna, ali mislim da bi mi i ovaj put bilo drago da bude iznenađenje. Ali mali želi brata pa možda ne bi bilo loše znati imamo li ga razloga usmjeriti prema promjeni želje. U wsvakom slučaju, još nisam ni na polovici trudnoće, a ni s mm-om još o tome nisam razgovarala ni neću još dva mjeseca jer ga nema.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja kao i sorci, htjela sam se obraćati djetetu u trbuhu s imenom. A sad kad je dijete već pet godina van trbuha, najrjeđe joj se obraćam tim imenom.
    Inače, ne kužim o kakvom "iznenađenju" pričate, dobiš curu ili dečka, gdje je tu faktor iznenađenja?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja kao i sorci, htjela sam se obraćati djetetu u trbuhu s imenom. A sad kad je dijete već pet godina van trbuha, najrjeđe joj se obraćam tim imenom.
    Inače, ne kužim o kakvom "iznenađenju" pričate, dobiš curu ili dečka, gdje je tu faktor iznenađenja?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cetiri puta

jesam osvojila prvo mjesto? 8)

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

litala, ne samo u tome 8)

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Iznenađenje...mene veseli da mi reču tek nakon poroda (a imali smo muško ime, da se rodila djevojčica, već bi smislili).

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja nisam pitala , oba sam puta na UZV sama skužila da neće piškiti na sjedećki

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj doktor je znao da ne zelim znati,pa je uvijek naglasio kad je dolazio do kriticnog podrucja da okrenem glavu.
    Tako da nije bilo "navirivanja". Ili hoces znati ili ne.

A ovo sto Dijana pita,kakvo je to iznenadenje,ili je musko ili zensko...
    Pa meni je to veliko iznenadenje.
    A u trudnoci je slatko iscekivanje

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa
    Ja nisam pitala , oba sam puta na UZV sama skužila da neće piškiti na sjedećki
    zato sam ja onako sa strahom gledala da ne bi ugledala pišulinca slučajno

pa iznenađenje je da, baš kao što si rekla slatko iščekivanje! a za drugo će nam bit još slađe jer sada i braco će čekat iznnađenje!!

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja nisam htjela znati . prvi put sam bila sigurna da je dečko, a svi su me uvjeravali da je cura po "simptomima". ja sam pogodila. drugi put nisam predviđala, ali su se svi nadali curi, čak mi je svekrva za taj uskrs poklonila rozu tutu za bebu. nije nam odgovarala boja.

treći put isto newću htjet znat, a ni četvrti, peti....

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam jednostavno znala da je cura....

jer bio je to jedan jedini seks taj mjesec i to 4 dana prije moje ovulacije.. a to samo mogu preživjeti ženski spermiji

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mačkulina prvotno napisa
    ja sam jednostavno znala da je cura....

jer bio je to jedan jedini seks taj mjesec i to 4 dana prije moje ovulacije.. a to samo mogu preživjeti ženski spermiji

vidiš vidiš mogla bi isprobat!

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja nisam htjela znati, MM se neckao ali je u trenu kad su nas pitali zelimo li znati rekao NE ... i nismo znali do kraja, kad ju je primalja gurala uz moj trbuh mi smo onako u glas pitali 'sto je?' a ona zbunjena odgovara 'a ne znate? curica!' raspametili smo se i oboje poceli u isti cas govoriti Leila Leila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •