Jučer sam bila na roditeljskom sastanku, na kojem sam saznala da je jedna curica iz Tarinog razreda zaradila hrpu modrica po nogama, i to onaj dan kada je bio štrajk, negdje oko užine su je par djece iz razreda počeli škakljati na hodniku, zadirkivati i udarati nogama. Mama djevojčice nam je pokazala sliku na mobitelu tih masnica, blago rečeno ostala sam zapanjena. Prva misao bila mi je gdje je bila učiteljica u to vrijeme, zar nitko nije primjetio da se curicu udara, i zar stvarno djeca u toj dobi 7,5 ili 8 godina) na taj način pokazuju agresiju.
Na sastanak je jučer trebala doći i pedagogica ali je imala "neodgodiv sastanak", pa smo mi roditelji zatražili da ponovno sazove razrednica sastanak uz pristustvo pedagogice.
Još uvijek sam pod dojmom, sutra sa takvim modricama može i moje dijete doći doma, a razrednici su na neki način ruke vezane, ona se opravdava i kaže da će pojedinci koji pokazuju agresiju imati razgovor kod pedagogice a onda će morati obaviti testiranja nekakva. I dali je to onda rješenje problema? :/