Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
daani13, bojim se da to nije u funkciji niti će biti u skorije vrijeme... teško da će kod nas biti ikakvih donacija dok god donorima neće biti zagarantirana anonimnost...
ne razumijem se u ovo, ali je li moguće da je u pitanju samo tehnikalija - da ste možda u zahtjevu trebali tražiti donaciju zametka, a ne obje gamete pa bi vam odobrili. znam da zvuči kao jedno te isto, ali zapravo nije - očito se pravi razlika između "posvajanja" već postojećeg zametka i donacije i jajnih stanica i sperme, tj. traženja 2 donora... možda sam skroz u krivu, nemam pojma... javit će se već netko tko zna...
a da ti pravo kažem ne razumijem se,dr.mi je napisala da se traži donacija gameta ( zametaka),,,a u zahtjevu su naveli da odbijaju zbog gameta,da nisu dopušteni,a donacija zametaka je,,,tako da sam napisala žalbu( Hvala, Kismet) i novi zahtjev ću uz to poslati da se traži donacija zametaka,kad baš hoće,,,a bez veze,mogli su uzeti u obzir da je napisala i gamete i zametke,,ali dobro,,,,i još su mi napisali da se mogu liječiti u Petrovoj,,,pa ću vidjeti u utorak,zvat ću ih.