-
Osoblje foruma
Mara33, sto se tice ovjere, ako u zakonu stoji ovjerena to podrazumijeva ovjeru kod JB. Ja ne kazem da je to dobro, dapace, mislim da je diskriminirajuce u odnosu na druge bolesti i druga lijecenja gdje to ne treba (uistinu ne kuzim kako to povezujes sa zastitom dostojanstva i privatnosti). Ali kao sto sam vec navela, cini mi se da je Roda vec reagirala i prema Ministarstvu i prema puckom pravobranitelju, vjerujem i nadam se da ce biit jos akcija, pa se ti slobodno pridruzi. Jedna je od tih i senzibiliziranje javnosti, bit ce i setnja za plodnost pa slobodno dodji na istu pa setaj s pacijentima i onima koji podrzavaju MPO, tako vjerujem da ce se s vremenom i mijenjati misljenje o MPO-u i vec se mijenja, mijenja se proteklih nekoliko godina, desetljeca a na nama je pacijentima da odradimo svoj dio ove obaveze, pa dodji na setnju koja ce se odrzati 27. travnja u Zagrebu.
Ovo drugo stvarno ne zelim komentirati detaljnije, jer se osjeti tvoje negodovanje oko donacija, odlaska u inozemstvo na lijecenje na teret HZZO-a i rekla bih da ne mozemo ravnopravno uopce o tome diskutirati. For the record i evo jos jednom, u ENgleskoj i u CZ i drugim drzavama, donori ne dobivaju nikakve honorare za donaciju gameta. To sto ti nikada bez nekog honorara ne bi donirala j.s. ne znaci da druge zene ili muskarci to ne bi ucinili, posebno u razvijenim drzavama, u kojima je donacija vec godinama propagirana kao dobro djelo, ima mnogo ljudi koji to cine iz altruistickih pobuda - ma koliko god to tebi strano izgledalo iz tvog osobnog kuta gledanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma