Meni se sviđa što otvaramo rasprave i o ovoj temi, dobro je vidjeti da postoje i druga mišljenja, ali obzirom da ne znamo iz koje pozicije mare33 progovara, kao netko iz MPO priče i to netko kome treba donacija ili kao netko kome MPO uopće ne treba, onda je rasprava u najmanju ruku upitna.

uvijek je lakše suditi i isticati svoje mišljenje o temi koja nas se npr uopće ne tiče. uglavnom tada imamo i najjača i najargumentiranija mišljenja. to bi ti mare33 bilo skroz isto kao da i ja npr odem na neki vjerski portal i počnem izazivati s postovima da crkvu treba u potpunosti marginalizirati, državu sekularizirati, da vjerskim liderima treba ograničiti javni prostor, vjeronauk izbaciti iz škola i križeve iz javnih institucija. but that's just me!

dobro je da imamo ovdje i ljude, uglavnom žene, s drugačijim MPO pričama, kojima treba sva sila liberalnih zakona da bi došle do djeteta... jer što više voljene i željene djece, to ćemo imati zdravije društvo. bez obzira tko bio umjetan, doniran, kršten ili sunećen!