-
Maro... sjećam te se još od prije, iako si malo pisala, još od prije svih ovih novijih nikova, biće zbog "33". Ono što ti, valjda, zbog nepisanja svo to vrijeme, čitaš i suočavaš se sada, su ove cure koje su na forumu kasnije od tebe, ali su bile puno više aktivistički aktivnije od tebe, proživile već, odreagirale već, odsastančile već, izlagalale se po novnama i TV s facom (doslovno) već. Tako da.... malo ti je to spika "kasno Marko na Kosovo stiže" - ovaj tvoja sadašnja reakcija. Iako, better late than never. Točno je samo da vrijeme iz tvojeg prvog javljanja, je vrijeme kada se MPO u Hrvatskoj radio na jedan sasvim drugi način i to je vrijeme koje se nije vratilo. Ono što je danas bolje je novija oprema - u "naše" vrijeme je jedini VV zamrzavao embrije, VV i Šimunić.
Što ti želim reći.... moraš malo pročitati prijašnjih tema i reakcija, a uvijek možeš pisati, that's for sure. Najsmislenije bi (iz perspektive stvarne šanse da se nešto promijeni) bilo da se priključiš Roda curama.
Po meni, donacija u RH nikad neće smisleno zaživit jer je premalo tržište (sve da i ne bude anonimna). Ja prva, recimo, da idem u donaciju, ne bi to radila u RH jer mi se čini da je 4 milijuna stanovnika premalo... drugo je to doba ex Juge i 22 milijuna stanovnika, mislim, stanovnika Hrvatske je ko jedna Barcelona. To je moje mišljenje na temu donacije js u RH i njenih potencijala... tu vidim više korisnice koje nisu iz RH da dođu po stanice (ko mi u Češku), nego obrnuto. Ako to što govorim nije faktualno (a bazirano je više na emociji), onda bi trebao žestoki PR liječnički da taj strah razbiju... ne znam.
Enivej, shvati da govoriš iz pozicije nekog ko se pojavljuje nakon bitke. Jest da borba vječno traje, ali zadnjih par godina se intenzivno ratovalo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma