Mara, nismo istovremeno, tj. ja sam on-off, sada više off, a nikad fully on na temu aktivizma (iako sam prevodila zakon, davala anonimke itd.), ali nisam napravila ko što su neki drugi. Jednostavno, super, bravo, pet, ali shvati da se uključuješ u neki kontekst, tj. ne kužim zašto misliš da je nenaominost donacije js neki tabu? Već se ono dizalo do usijanja ova tema da neće bit donacije js ako nisu anonimne (ono... serijali novinskih članaka, intervjui, sastanci, pisma, mejlovi saborskim predstavnicima itd.)? Naravno, to ne znači da ne može over and over and over - tako da - super, go for it, ali nemoj mislit da to već nije milijun puta rejzano. Ako želiš pravu promjenu, unatoč tome što nisi iz ZG-a i unatoč tome što benefite provmjene, vjerojatno, u svoje vrijeme nećeš dočekati (jer se kotač promjena vrti dinamikom 3-4 godine) - uključi se u Rode i iskoordiniraj se s njima. Ako želiš ovako aktivnosti stila "žmigam pomalo, ko svjetionik usameljeni, otkačen od zbivanja i ono sve ab ovo" i to je super - ali nemoj mislit da si prva, neanonimnost donacije je bila velika tema (ono, tonili ju je osobno rejzala na brojnim sastancima).