Pokazuje rezultate 1 do 50 od 410

Tema: OPLODNJA DONIRANIM SPOLNIM STANICAMA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ovdje se skoro ne bih složila s tobom. Ipak se beba hrani kroz majku kroz 9mj. Genetika mi zaista nije jača strana (bome ni medicina uopće ) ali mi je normalno da beba povuče nešto od svoje majke (ne donorice). Neka me ispravi netko tko o tome više zna.
    Gena će "povući" zato što je bila u maternici? Kako bi to bilo normalno... ne kužim? Embrij je nastao od dvije vrste gena - biološke majke i biološkog oca i više ne vuče trećih gena. Drugo je ovo što povuče kroz pupkovinu od žene u čijem je trbuhu - ali to se odnosi na hranu, ne na genetsku podlogu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 03.04.2013. at 19:06

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Gena će "povući" zato što je bila u maternici? Kako bi to bilo normalno... ne kužim? Embrij je nastao od dvije vrste gena - biološke majke i biološkog oca i više ne vuče trećih gena. Drugo je ovo što povuče kroz pupkovinu od žene u čijem je trbuhu - ali to se odnosi na hranu, ne na genetsku podlogu.
    mislim da snekica nije ni mislila na gene (malo glumim advokata), a svi znamo da nije bas sve u genima i njihovoj ekspresiji. moguce je da okruzenje u kojem embrij raste utjece na ekspresiju gena, zasto ne.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da snekica nije ni mislila na gene (malo glumim advokata), a svi znamo da nije bas sve u genima i njihovoj ekspresiji. moguce je da okruzenje u kojem embrij raste utjece na ekspresiju gena, zasto ne.
    Iskreno, tu su meni velike filozofije - ta ekspresija gena, ali de gustibus. Geni nisu niti supervažni (do na postojanje nekih bolesti), ali vjerojatno razni ljudi imaju razne potrebe što čuti, mene bi to, vjerojatno, uznemirilo jer bih to shvatila kao neko muljanje, nekog bi umirilo, a to je, u stvari, totalno neodređeno - nekima dobro zvuči, a što točno znači... ostaje u nekom obliku "možda".

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo da vam se pridruzim i pozdravim vas sve.Imam 43 god. i nakon neuspjesne stimulacije,zapravo mog loseg odgovora na stimulaciju,preporucili su nam donaciju jajne celije.Bila sam ocajna,plakala sam dva dana tuzna do neba.Ali zelja da usrecim muza i rodim njegovo djete,na kraju i moje jer cu ga ja nositi 9 mjeseci,je prevagnula.Iskreno vjerujem u Boga pa me je i ta religiska dogma utjecala da se osjecam lose..je li radim pravu stvar,zasto ne prihvatim kriz koji mi je dat itd itd...kako znam da se bozijim djetetom postaje krstenjem ne rodjenjem i kako znam da na nebu imam Majku koja me nije rodila ali mi je Majka moja odluka je doneta.Spremam se za donaciju jajne u Grckoj u klinici EMBRYOLAB U Solunu.Prezadovoljna sam njihovim pristupom i profesionalnoscu.Sve preporuke.Pozz.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •