Pokazuje rezultate 1 do 50 od 410

Tema: OPLODNJA DONIRANIM SPOLNIM STANICAMA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    margerita avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Hello, ja sam nova na forumu i trebala bi mi vaša pomoć. Odlučili smo se za lječenje u Češkoj donacijom js. I krenuli sa zahtjevom prema HZZO-u, iako sam u odobrenje skeptična. Dobili smo prvi odgovor (2 stranice pravnog jezika) da nam fali dokumentacija. Spominje se tiskanica E112 i nije mi jasno gdje je moram zatražiti??? Može li mi neko dati savjet? Please!!!

margerita avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj margerita prvotno napisa Vidi poruku
    Hello, ja sam nova na forumu i trebala bi mi vaša pomoć. Odlučili smo se za lječenje u Češkoj donacijom js. I krenuli sa zahtjevom prema HZZO-u, iako sam u odobrenje skeptična. Dobili smo prvi odgovor (2 stranice pravnog jezika) da nam fali dokumentacija. Spominje se tiskanica E112 i nije mi jasno gdje je moram zatražiti??? Može li mi neko dati savjet? Please!!!
    Možda ja nisam dobro shvatila Zaključak HZZO pa ga citiram: "...treba dostaviti izjavu Sanatorium Pronatala i nadležnog zdravstvenog osiguranja iz Praga, Češka Republika da ju prihvaća na postupak medicinski potpomognute oplodnje...uz tiskanicu E112..."
    Bila bi zahvalna da mi netko to je to prošao objasni šta su oni točno dostavili HZZO-u. Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •