Margerita, evo ja sam friško bila u Pragu sa rješenjem HZZO-a i tiskanicom E112. Kao i ti, najprije sam dobila zaključak za dopunu dokumentacije i tražili su potvrdu PFC-a (ja sam išla u PFC, a ne u Pronatal) da nas primaju na liječenje. Od njiha sam to dobila na mail bez problema i poslala u HZZO, zajedno sa ostalim papirima koje sam naknadno trebala dostaviti. Morala sma potpisati izjavu da pristajem na liječenje putem tiskanice E112, a to znači da mi pokrivaju samo trošak od 1000 eura. Da to nisam potpisala, odmah bi nas odbili. Rješenje sam dobila sa zakašnjenjem od cca 40 dana i već sam imala dogovoren termin u PFC-u. Nakon što dobiješ pozitivno rješenje, moraš znati točan termin postupka u Pragu a to ćeš znati nakon dogovora sa klinikom, stimulacije i nakon UZ. Tiskanicu E112 HZZO izdaje i šalje u kliniku prije samog puta u Prag. Ono, zadnji čas. Ne moraš paničariti jer se sve rješava telefonski, faksom i mailom. Za čudo, u izdavanju te tiskanice su jako ažurni. Treba im 5 minuta.
Tu sam za sva pitanja koja imaš, pa ću ti pomoći kolko mogu.

e da...dobro došla!