Draga moja Ineszznam da pratis moju pricu kako si vec jednom rekla i drago mi je zbog toga a i da jedni druge bodrimo. Evo mene i to sutra ce po zm biti tocno 20 tt a po punkciji u pon.20 tt. Jako tesko podnosim trudnocu pa me zato nije bilo al necu sad ovdje o tome jer imam dosta zaostataka na odbrojavanju procitati pa cu se i tamo curama javi....
Ovako kao prvo dobro dosla Annie 2 i zelim ti isti ishod kao i sebi samoj. Vidim vec su ti cure dale dosta informacija a ima i link tu gore u postu gdje ces naci mail adresu od. Dr. Boban Janevski. Znaci radi se o Makedoniji i klinici Acibadem Sistina. Tesko ih je naci jer se ne reklamiraju.
Ceska znaci odpada jer sam i ja tamo zvala i pitala...a Madjarska je kod mene u staru odpala jer su bili neljubazni, ne odgovaraju na mailove, jako slaba komunikacija i nerade nedjeljom...da nevjerojatno za cuti al je tako.Bar je tako bilo kad sam ja prije godinu i pol posla tragati di sta i kako. To je klinika Kaali u Segedinu....ima i u Budimpesti.
Eto nadam se da sam ti pomogla oko informacija.
Cure gdje ja ako osoblje foruma dozvoljava da napisem svoj protokol i dobivene js i cijene....mozda nekome pomogne jer vidim da se mnoge bore sa terapijom i da u biti ne dobivaju terapiju kakvu trebaju dobivati???
Za hrvatske klinike sam vidjela da ima a na stranici od mpo i makodoniji slabo zalaze pa mnogi nece niti vidjeti.

znam da pratis moju pricu kako si vec jednom rekla i drago mi je zbog toga a i da jedni druge bodrimo. Evo mene i to sutra ce po zm biti tocno 20 tt a po punkciji u pon.20 tt. Jako tesko podnosim trudnocu pa me zato nije bilo al necu sad ovdje o tome jer imam dosta zaostataka na odbrojavanju procitati pa cu se i tamo curama javi....
Odgovori s citatom