Trebam savjet

Nikada bas nisam bila jakog imuniteta, ali poslije poroda...ajme koma. Pocela sam dojiti odmah poslije poroda (carski) i od pocetka je to bio tako veliki napor da ni sama ne znam kako sam izdrzala do danas (svaka 2 h od 0-24 prvih 6 mj.).
Prvo sam nakon poroda dobila upalu bubrega koja je trajala neko vrijeme, zatim jednu upalu mjehura na drugu i nikako ih se rješiti antibioticima (bila sam i na hitnoj par puta jer mi je pozlilo).
Nakon poroda sam smrsavila 10 kg i unutoc svim vitaminima i prehrani i puno tekucine i svim onim (standardnim) savjetima danas imam oko 8 kg manje nego sto sam imala prije trudnoce.
Stalno imam vrtoglavice, afte, upale, viroze i sve ostalo sto se pripisuje imunitetu. Dr. mi stalno govori da je to od dojenja, jer me mala previse oslabila, a i tlak mi je u podrumu.
Mis mali ima 9 mjeseci i jos cica svako malo. Jedan dan sam izbrojala da je bila 21 put na cici. Njoj je to mazilica, hrana, pice...sve.
Mozda sam si sama kriva, ali nemam snage prekinuti dojenje iako mi (cini se) unuistava zdravlje, jer vidim da je njoj to veliko zadovoljstvo, a i meni je to "nas trenutak" Mala je teski cicavac, a ja imam srecu da imam jako puno mlijeka.
Prije nego netko kaze "probaj tablete" za dojilje - probala sam ih nekoliko. I LGG i sve tako nesto. Sada planiram probati sa homeopatijom...

Što da radim...ima jos tko takvo iskustvo?