Djeca su nam iste dobi. Od svoje kilaze sam u minusu kakvih 6kg (al mi ne smeta jer me fino stesalo).
Kod mene je krvna slika inace koma a zadnjih mjesec dana uputnica mi stoji na ormaricu jer nikako ne nalazim nacin da se organiziram i odem ranom zorom izvaditi krv. Za sad se ne osjecam lose, od poroda sam imala samo upalu grla ali mislim da bi je imala tako i tako jer me to trefi svake godine u proljece.
Moj cicoljubac je prije cicao svakih sat i pol, jedan period je malo lakse bilo nocu kad je cicio tri puta ali nije potrajalo. Danas po danu jede rijedje jer papa dohranu ali ima isto dana kad je kasica bljak a cica njam njam pa jede cesce. Nocu jede od tri do x puta, naravno da se nekada i samo tjesi jer je ruzno sanjao ili sto vec. Dojenje me ne smeta, u biti sad mi je bas gust za razliku od pocetka kad sam se osjecala kao jedna velika hodajuca cica. Ono sto me smeta je to budjenje nocu jer nema neki stalni ritam i cesto se ujutro stvarno tesko ustajem. E da mi je to prorijediti...
Ono sto sam kod sebe primijetila je da kad slabije jedem ima manje mlijeka tako da bi mozda trebala stvarno kvalitetnije jesti. Sendvici ajde ako se bas nema sta ali ne redovno, kuhano je ipak kuhano.
I sto sam cula od vise cura ali nisam iskusala niti imam za sada namjeru - djeca koja su dojena kad predju na bocu spavaju nocu u komadu...medjutim kad vidim koliko treba za smuckati bocu i dalje mi je lakse lijepo izvaditi cicu...
I za kraj, nas mali spava s nama u krevetu ali svejedno se dosta budi...