Moj je kakti 25.06 :/
Svimbalo iš od tuda![]()
Makni tih 0,6 i idealna si, u živo isto tak zgledaš
Gle:
BMI manji od 20 - pothranjenost
20 - 25 - idealna težina
25 - 30 - pretjerana težina
30 - pretilost
kahna prvotno napisa
ma to je sve bezveze i okvirno, kao i one mjere idealne težine, visina minus 110
moj BMI je 19, pa sam po tome starvin marvin, a nisam, imam i guzice i sala po trbuhu..i ne, ne pretjerujem![]()
osim toga, ne muči mene kilaža (očito) nego žlundravost i manjak mišića, mogla bi ja imati i pet kila više, a da to stoji
zato, ne treba se opterećivati s raznoraznim mjerama s neta i ženskih časopisa..kak si izgledaš i kak si zadovoljna je najvažnije
BMI me uopce ne dira kao podatak... postoji razlicita gustoca kostiju, misice ne teze isto.. itd. Zapravo uopce ne vjerujem kilama - ne zanimaju me.
Ako sa 79 kila udjem u Levis 29 onda ionako imam neki problem s kilazom. BMI na tu kilazu, a na 168cm visine je prestrasan. A ja sam u to doba bila sasvim zdravo, prilicno tanko celjade od 16-17 godina.
XY godina kasnije, daleko sam od tih levisica i te kilaze, al... svejedno. BMI-u jos ne vjerujem, a niti vagi.![]()
Evo primate i mene? Nisam još na fb-u al budem ako me to potakne na disciplinu. (A da stavimo i slike u badiću sada i npr. savaka 3 mjeseca da ne bismo izmišljale?)
164cm/75kg![]()
Pridruži se na facebook i pošalji mi pp sa imenom da te mogu naći i dodati.
Ne znam da li će te to disciplinirati, jt. ne znam ni da li će mene disciplinirati i pomoći...
... mislim da mi ipak malo pomaže...nekako, nisam sama. Moram napisati svoje mjere, moram pisati šta jedem itd.
I valjda ćemo doći nekako do cilja, jer već 5 godina sam na čekanju sa svim u životu dok KAO ne smršam... PIH!
Jel netko isprobao ovo:
http://www.truthaboutabs.com/flat-sexy-stomach.html ?
zumbulmama prvotno napisa
![]()
Mislim da bi nas tužili zbog duševnih boli
Opet ne primam obavijesne mailovekahna prvotno napisa
![]()
Kahna![]()
Nisi me vidjela već dulje vrijeme, trust me, nisam to više ona ista ja![]()
Zato i ja kažem i potpisujem sofke da je taj BMI bzvz-dalekooooooooooooooo sam ja od idealne težine![]()
Virni na stari i ružni topic
Uh, toliko stranica ima taj stari i ružni topic, a ja u kroničnom nedostatku vremena, nikako da krenem čitati.
Nego, javi se puntici ili maslačkici na pp pa neka te dodaju.
Ja stvarno nemam ništa protiv
Ili si već tamo?![]()
Ma nisam, još nisam ni registrirana na fejsu...
Moram odvagnuti dobre i loše strane istog![]()
ja sam kupila, knjiga je odlična!!!zumbulmama prvotno napisa
prije sam mislila da znam sve o fitnesu i vježbanju i nutricionizmu ali sam se grdo prevarila
knjiga je odlična! ima toliko stvari o hrani i o proizvodima da se čovjek stvarno zapanji kaj sve stavlja u usta...i na kraju o vježbanju - ma super...jel ju ti koristiš?
i nadovezala bih se na ovaj BMI ili ITM - i meni je to bezveze, ja sam sa idealnim BMIom u badiću izgledala kao mali medo, sitna sam, nemam mišića ali zato sam mekana i salasta...i sve ide u trbuh!
I ja sam na nju naišla, al' me bilo strah da se ne opečem na te internet prijevaresunčana prvotno napisa
![]()
Ali ako je stvarno dobra, kupujem odmah :D
Čak se i mm zainteresirao za ovo "diet buddyranje" sa mnom, nemrem bilivit.